Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak je to s N1 v dnešní době?

o Navštíveno 1245x o
o 21.10.2011, 11:24 | cr4sh3r
Prohledal jsem na foru všechny témata o téhle problematice, ale všechny jsou staršího data a přece jen nějaký změny v roce 2009 nastaly.

Ségra si dovezla dom auto skupiny N1 Ford Fusion. V autě jsou namontovány zadní sedačky a dostala k autu i přepážku. Auto kupovala v nějakým salonu a ve faktuře je započítaný i DPH.

Mě teď zajímá jaký problémy může mít. Je nepodnikatelka, používá ho k osobním účelům. Podle všeho přepážku vozit nemusí. Zadní sedadla používat smí? STK dělat s přepážkou nebo je to jedno? Při případném prodeji musí odvézt DPH? Je tam něco jiného co musí dodržet oproti klasickým osobáku? v čem je ten rozdíl?

Díky

o 21.10.2011, 11:40 | Big_Max
No tak zadní sedadla jsou podle toho kolik míst je napsáno v TP, pokud se nepletu, často bývá jen rozdíl že je místo 5míst 4. Jinak na STK by asi přepážku vozit měla, nebo spíš vím že kamarád s tím u nás měl problém když ji neměl, ale už je to nějakej pátek. Ale je fakt že u nás je problém uplně všechno takže ostatní asi řeknou víc.

jinak podle mě pokud to koupila jako fyzická osoba takje to stejný jako kterýkoliv jiný auto ...

Jinak si myslím že by problém
o 21.10.2011, 12:01 | Pepíno_Honda
počet míst řeší TP. Na STK nemusíš mít přepážku. DPH se u fyzické osoby vůbec neřeší.
Není v tom žádný rozdíl, jen má dražší technickou..
o 21.10.2011, 14:15 | sir_richard
jako ti nademnou : prepazku mit nemusis, sedadla predpokladam psany 2+2, kupovala s DPH jako fyzik, takze neresi, predpokladam, ze to DPH uz si nechal vratit nekdo predtim..
o 21.10.2011, 14:40 | Zdenek (A)
No...... nevim, zda se to nejak nezmenilo, ale auto bylo homologovano jako N1 a tudiz je to furt N1 a prepazka by mela byt v aute furt. Je uplne jedno, jak, kdy a komu se auto prodava. Proste je to furt N1. Pokud ma byt prepazka legalne pryc, tak jedine zmena homologace..... Nevim, zda to takhle jeste plati.
o 21.10.2011, 14:46 | Jendys
Zdeněk: už ne, je to nějakou dobu co schválili, že přepážka být nemusí, sám sem byl na STK bez přepážky a nebyl problém
o 21.10.2011, 14:52 | cr4sh3r
Díky za rady.

Takže je to téměř to samý co M1 akorát má jen 4místa a o pár kaček dražší STK. Jinak žádnej rozdíl.
o 21.10.2011, 14:55 | madmaik
mi treba mame tourana N1,a mame 5 mist.
o 21.10.2011, 15:19 | Pepíno_Honda
Cr4sh3r: přesně tak
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3599 sekund.