Navštíveno 3196x

[ Link ] pravděpodobně překlep u ceny, jinak by to šlo ...
no je to nejaky divny,text v anglictine,divne jmeno a auto bez znacek
jen k tomu možná někdo zapoměl dopsat počet a výši splátek leasingu ... :)
nicméně jsem mu napsal :-)
dám sem vědět ...

20.10.2011, 13:25 |
Paczqo | Upraveno: 2011-10-20 13:27:35
kontakt je na tuhle firmu
[ Link ] takže kdo ví odkud auto je.
...volané číslo neexistuje :D :D

20.10.2011, 13:38 |
nome | Upraveno: 2011-10-20 13:39:02
ahoj, jmenuji se Mohamed.
Jsem z Velké Británie, ale pracoval jsem pro společnost Shell v Praze. Teď pracuji na ropné plošině pro stejnou společnost v Severním Moři. Dostal jsem smlouvu od Shellu na další tři roky, takže auto využiji jen několik měsíců. Proto ho chci prodat, protože za 3 roky bude mít hodnotu příliš nízkou. Pokud mi pošlete peníze na účet někdo z rodiny vám ho doveze až před dům.
a jako bonus se můžete oženit s mou 12 letou sestrou, nebo bratrem .....
Fotky jsou z libeškýho bazaru CAROS. Ten nikdy takhle nezamatlává placky.
Bože, doufám, že se zas nenajde nějakej debil :-)

20.10.2011, 13:53 |
rebel | Upraveno: 2011-10-20 13:55:44
jaj to je zase tunel už se to zase vrací před 3 rokama takovejch na mobile bylo mraky.
S podobnym textem umrel mi bratr co pracoval v nemecku a jsem z anglie a auto nevyužiju
lidi to sežerou jsou hloupí
Mohamed nepíše ... škoda :-)))
mně taky - dnes :-)
porovnáme to ?
Dobrý den,
Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promácknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originál klíce, manuály, knihy údržby, zimní pneumatiky a všechny ceské dokumenty. Vuz byl mého bratra, který žil v Ceská republika, muj bratr zemrel pred 3 mesíci v hloupé nehode motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro me, to byl muj jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Spojeném království, Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se pohybovala u me doma a ona se nemuže použít jej zde ve Spojeném království, protože zde auta mají volant na pravé strane. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je duvod, proc jsem dal za nízkou cenu. To je ceská modelka a papíry a desky, má všechny zaplacené dane, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve své zemi a já budu platit za prepravní poplatky. Pro více informací jsem cekat, abyste mi poslat odpoved.
Dekuji vám!
PS: Jsem velmi líto, muj špatný ceský, pokud umíte anglicky to bude lepší pro me.

26.10.2011, 11:58 |
nome chudák, musí pracovat v severním moři a ještě mu zemřel bratr... tomu říkám pech
Mohamed Válí, to je CESKÁ MODELKA :DD
jj, gůglí to obstojně :-)
pokračuješ v komunikaci ?
já ho ještě zkusím
chtělo by to vytáhnout VIN a potom by mohl nekdo s organu pomoci zda se to stalo nekde nekdy ucastnikem dopravni nehody. Pripadne dat podnet ke stihani za podvod.
jo, odepsal jsem mu.......aby byla zábava.....něco sem "zmňauglišil"......
odpověď:
hello !
I am very glad that you responded to my e-mail and you still want to buy the car . Because we are not in the same country and we cannot meet to make the deal , i propose you to close the deal using a shipping company that i used it here in Glasgow . The company name is Trans Elementfx ( www.trans.elementfx.com ) , it is a shipping company very good here in United Kingdom , i am already registered on their services because i used them in the past and they are very honest and secure . You will also be able to drive it , inspect the car and the papers for 5 days until I will get paid and the company will take care about the shipping and also the transfer of the papers on your name . The people from the company will help you to register the car to your name and provide assistance on testing the car . If you are serious about this i wait to contact me and i will tell you how the transaction works .
Thank you
Takže, kdo z PČR se toho ujme? :-)

26.10.2011, 14:23 |
Mikoň Tak to je hustý.
Napsal jsem mu, at mi pošle vin a fotky všech VIN štítků :-)
Mám VIN, ale nic moc se o tom zjistit nedá....pán zaslal i víc fotek ;-)
tak rekni,ze si to vyzvednes zitra osobne a platis cash a kam mas prijet. i kdybys pro to jel do irska,tak se to proad vyplati ne :)))

26.10.2011, 18:01 |
Kesam Jo ber ho :-)
Tak za tuhle angličtinu bych se nemusel stydět ani já - I wonder who will be the fool and will buy the above mentioned car.It´s clear to me as a Sun what is the deal:-)
Poor boy.
Marku, preposli mi fotky a foto s VINkem
zkusim neco zjistit

27.10.2011, 11:58 |
nome jj napsat, že jedeš služebně do anglie a že ho tam zrovny vyzvedneš
Tak to hned prestane komunikovat. Ja bych to dohnal do extremu, at posle auto, jenze to bude chtit prachy za tu spedici (ktera neexistuje, jen dalsi zmrd nekde zveda telefony)
Poslat to bude chtit pres Western, Paypal nebude chtit...
vaše starosti a čas bych chtěl mít ....