Nenašel jsem tu nic co by se mi hodilo, proto nové téma. Sháním právníka přes Obchodní právo a pokud bude rozumět i pracovnímu právu, bylo by to skvělé. Pokud někdo máte nebo víte o někom, kdo tomu rozumí a je za rozumnou cenu, dejte mi prosím vědět. Kontakt pod nickem.
Je to celkem urgentní,nejpozději příští týden to musím řešit. Více přes mail nebo již s právníkem.
žádného v Praze neznám, já když potřeboval na rodinné právo, tak jsem kontaktoval AK a spol., neb víc hlav, víc ví, mohou se mezi s sebou poradit. Rozumná cena bude všude stejně podobná, a pokud je to urgent a důležité, prachy by neměli hrát roli... Mrkni na net, ve svém okolí a nebo případně tam, kde se to u soudu případně bude řešit a obvolej, poptej a slušný právníci mají první konzultaci zadarmo, tam sám poznáš, zda ti i ten právník sedí, zda tě neodbývá apod. Dobrého právníka nikdy nepoznáš, to až podle odvedené práce, buď vyhraje a nebo prohraje... To kdyby každý znal výsledek předem. Víc nelze poradit a neber to jako nějaké jen keci.