Navštíveno 935x

20.10.2011, 10:31 |
Arnie_one | Upraveno: 2011-10-20 10:32:23
Asi uz magorim, takze se zeptam rovnou, nez koupim.
Kde a za jakou cenu se montuje LPG v6 (nejaky tip)
Kde a kdo vymeni olej v tiptronicu ?
Jaky olej A4 2,8, ani na aklubu sem to nenasel.
Kolik vydrzi obyčejný ramena na předku (zn. Kraft)
Shanim uz predem info, diky za postrehy
LPG pocitej hodne cca 35k, sezenes i za 30k ale nevim jaka kvalita?
Teoreticky kazdy lepsi servis, ale nejlip zajet primo za lidma co delaji automaty, olej Ti uz doporuci (nebo nejspis dodaji) sami + samozrejme vymena filtru pokud tam je a neni jen praci
Ramena netusim, ja na pasika dal levny polaky za 3500,- a po necelych 10tis.km zacali trochu tlouct :-D

20.10.2011, 10:55 |
Arnie_one | Upraveno: 2011-10-20 10:59:30
LPG, si delas prdel :)))) ja mam ze znamosti 25 sekvencni se vsema formalitama, to sem si myslel, ze je tak prumer cena, si me dostal do kolen .... :)))
Titronic, proto se ptam, nechci to dát Láďovi z kravína, snad jeste abych mu radil co ma udelat :) Proste nekoho kdo vic co kde a jak.
Ramena, nejezdim po Praze :) tak kdyby tech 15KK, bylo by to ok.
Olej, menit asi zase driv vid ? U starsich po tech 5-8tis/km, jak sem delal u Omy.
Arnie: tak pokud vis, ze to bude za 25k v pohode, tak asi lepsi cenu nikde moc nenajdes :)
Olej v motoru? Zalezi na pouzivani, ja nevim jak je predepsana vymena, ale klidne 10tis.km si myslim ;)
Montáž plynu a jeho cena záleží na hodně okolnostech. Jako jedna je třeba velikost nádrže neboť mezi 45l a 100l je i cenovej rozdíl. Pak samozřejmě pokud si někdo vybere "značkové" BRC tak tam jsou ceny taky trošku výše. Provedení skrytého plnění zase přijde o pár korun více. Ale kolem 30tisíc by ses měl v pohodě vejís s funkčním systémem. Já mám zkušenost Auto S.V.A Soběhrdy a pohoda. Zlynovatěli mě už 3 auta.

20.10.2011, 12:51 |
Arnie_one | Upraveno: 2011-10-20 12:52:01
Nerozumim tomu, ale ... plneni z vycka nadrze, ukazatel G na pal. desce, nadrz misto nadrze, trejme tedy 45L.
Diky mrknu na ne.

20.10.2011, 12:58 |
M.a.R.i | Upraveno: 2011-10-20 12:59:04
Arnie_one: Mám plnění z víčka, ukazatel G na palubce a nádrž místo rezervy. Platil jsem 33k za V8 v Auto S.V.A. Zatím jsem spokojenej, akorát to trošku víc papá, ale to se snad změní po seřízení. Ceny mají fakt dobrý. Ve Strakonících v Eurogas bych dal za to samý 43k
O je to je ten plyn v Lexu, jak si psal Mari ?
Tak to ve me nevzbuzjue duveru :((((
LPG asi jako ti nademnou :)
Olej ti udela kvalitne bud primo firma specializovana na automaty
[ Link ] a nebo clen s AK a to Satas nebo Vlasta.
Olej najdes na AK ci AC uplne v pohode, staci hledat, a interval na vymenu bohate staci na tech 10t km pri pouziti lepsiho oleje a ne Starline atp...
A tyhle ramena fakt moc nevydrzi, kdyz te to bude bavit to menit kazdou chvili a pak delat geometrii znova.
PS: taky mam LPG od S.V.A. :)