Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou Multifunkci nebo kopírku ?

o Navštíveno 1051x o
o 19.10.2011, 14:38 | johanik
Potřebuju radu, do kanceláře potřebuju novou multifunkci, nebo spíš kopírku. Doted jsem mel nejakyho Samsunga, u ktereho je KO valec, oprava prevysuje cenu, takze o nicem. Idealne bych asi nejaky HP, s maximalni cenou do 5 tisic, asi laserovku, nebo neco jinyho, necham si poradit. Predevsim se na tom bude kopirovat, zadny kvanta, jen obcasne kancelarske kopirovani. CO poradite ?

o 19.10.2011, 14:43 | johanik
Jo teda zapoměl bych, že potřebuju aby to mělo scaner :-)
o 19.10.2011, 16:14 | Newman
Xerox WorkCentre 3210/3220
o 19.10.2011, 22:06 | CarMedia.cz
Mám k tomuhle účelu Konicu Minoltu Magicolor 1680MF a max spokojenost.
o 19.10.2011, 23:36 | rebel
johan já osobně canon barevnou laserovku mám tzo doma rok a jede to furt a zatím sem nekupoval tonery .Ale cena je vejš kámo což se při větším počtu tisku vyplatí dát víc za kus pořádnýho železa
o 20.10.2011, 08:08 | johanik
Revilo : to nevypada spatne, koukam ze je i barevna, jen se bojim aby mne to nesezralo na Tonerech, kolik se jich tam dava a jaka je cca cenovky / vydrz ? Diky
o 20.10.2011, 17:10 | Harryp
johanik: KOlik vytiskneš? Já bych se koukal i po INK barevné multifunkci Lexmark PRO 901 / 905. Myslím, že budeš překvapen cenou originál spotřebáku u inkoustu. Kde se na ni hrabe kdejaký laser :-)
o 20.10.2011, 20:17 | johanik
To je to co prave neumím nějak odhadnout, fakt nevím :(
o 20.10.2011, 20:38 | CarMedia.cz
Jsou tam 4 tonery a samozřejmě něco stojí, ale vytiskne se toho na ně mrak. Osobně jsem zatím kupoval jen černou. Na startovací tonery, co mají údajně vydržet 500 stran s 10% krytím mi černá vydržela asi tak na 1500 stran. Převážně text, tabulky apod. Za tu černou jsem dal kolem 1500,-Kč bez daně. Sada barevných tonerů CMY pro 3x 2500 stran s 5% pokrytím se dá sehnat kolem 5t bez daně. Při kupování toneru jsem si říkal, že to není vůbec drahé, když jsem vzal v potaz, kolik jsem toho vytiskl na startovací černou. Kolik vydrží velký toner prozatím nevím, na displeji se mi pořád jeví jako full.. :-D

Co mě ale překvapilo bylo převádění kopírovaného textu do wordu. V balení je soft ABBYY Finereader, díky kterému převedeš veškerý text do wordu. Ve spojení s MO 2007 to funguje naprosto spolehlivě, včetně diakritiky atd. V minulosti jsem zkoušel nějakou starší KM a tam to bylo v pohodě, dokud nebyla diakritika. S ostatními multifunkcemi nemám zkušenosti, takže nedovedu říct, jestli tohle umí již každá multifunkce v této ceně.

Ale jak jsem říkal, já jsem s ní maximálně spokojen.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3379 sekund.