Navštíveno 2450x

tady je jedna špionážní fotka z dnešního rána:-) v BMW v Dingolfingu už začínají připravovat nové M5 na odvoz:-) už se na nš těším...jak je povezu hodím sem hned foto:-)

19.10.2011, 14:55 |
nome hm tak až to povezeš tak mi jedno hned slož před barákem :-)
Ukápla mi slza. To auto je krásný.
Pokud je odvezeš bez problémů tam kam máš, řekni si o jedno za odměnu :o)

19.10.2011, 16:23 |
TUNER hezký,tam jsem byl asi před 14 lety na exkurzy..myslim 98 rok když vyjížděla "nová" trojka )))
TUNER: to jsem tam byl s tebou?, jel bych se tam ještě podívat.
Jestli můžu tak jedu i mě před barák

19.10.2011, 16:37 |
choze Taky beru jedno.
Ps. Doprava jde na me ;)
choze, férové jednání :o)))
Nevím, jak na tom ty nové M5tky jsou, nikdy jsem v tom nejel, ale prostě dle mě je to pecka auto.
koukám že asi začnu sepisovat pořadník :-D
jinak to auto je pecka a má super zvuk....udělal bych víc foto i video,ale ve fabrice to nejde...až moc to hlídájí:-/
M5 naprosto kulervouci, slint..
Taky beru jednu:) a kdyz by se povedla jeste F30 335i mtech taky bych se nezlobil..:D

19.10.2011, 18:08 |
Kesam Nádherná až na kola :-)
Jj uplne ji vidim s myma Style 313 19"..:)
Jak moc velkej rozdíl je mezi M3 a 335i ve výkonu? Tabulkové hodnoty si přečíst umím, zajímá mě jak to je na silnici.
jo tak přesně takovou troječku jsem jednou dovezl do Vestce :-) zákazník si ji měl ten den k večeru vyzvednout...když jsem jim ale oznámil že to asi neklapne že nějaký umělec předemnou odřel př.nárazník,tak prodejce málem kleplo:-D
Tak to jsi slusnej caryfuk a verim ze byl zakaznik zklamanej, pac tahle "trojecka" se zacne prodavat az v unoru 2012:D
AiO v primce je krapet prifoukla 335i +- na stejno s M3 (e92 samo), ale okresky / okruhy bude imho nesrovnatelnej rozdil (ale osobni zkusenost nemam).
hele tak sem se možná sekl a přesně tahle to nebyla...je jich mraky a já se v tom už lehce ztrácím:-D a nikdy jsem nebyl přímo fanda a znalec bmw:-/ ale ty auta taháme většinou o dost dřív než vůbec jdou ofiko do prodeje....
jediný co o bmw vím je to že mě dostali tímhle motorem z te nové 650 a chtěl bych ho do svýho plecháčka:-) jen nevím kam bych ho dal:-D

a ještě mě dostává tato klapka ve výfuku...také 650i ... k čemu může být dobrá?

20.10.2011, 07:57 |
KFL | Upraveno: 2011-10-20 07:58:12
Podtlaková klapka na zdůraznění zvuku. Bude nejspíš otvírat při 2/3+ plynu nad 3500 otáček (můj dohad) a pak bych tam čekal nějaký hromobití :).
klapka je kvuli hluku, na volnobeh a nizsi tocky to jde pres vice tlumici vetev koncoveho tlumice, pri plnem plynu kratkou vetvi "naprimo", klapka je ovladana podtlakem + solenoidem...
ta prdel coupe nic moc (prechod-zlom svetlo-kufr, pripomina mi to Ford Cougar) :-/