Navštíveno 1306x

18.10.2011, 19:08 |
Mlask Fakt luxusní práce za takovou chvilku.)
tak to je hustý ty vole :D, ale proste býda místo aby mel nějakej atelier
mazec!! člověk jak nemá představivost, tak netuší co to je a během chvilky je z toho obraz pomalu kvality fotky.

18.10.2011, 19:43 |
Kesam Hodně slušný.Talent jako kráva a maluje to na ulici.

18.10.2011, 20:00 |
hanx Jo tohle mě fakt vždycky dostane, lidi s takovým talentem. Teď si jen představit co všechno by mohl dokázat kdyby měl možnosti.
taky jsem na to čuměl, proto mě to velmi zaujalo, defacto všechno velkým štětcem, ty pohyby rukou... za mě opravdu perfektní..
něco podobnýho jsem viděl na ulicích v římě...ale né tak kvalitní práci :)

18.10.2011, 23:47 |
rcman Ten byl dost dobrej!
Kdysi dávno jsem někde na satellitu viděl frajera jak na plátno začal jenom dělat štětcem tečky různejch barev. A do deseti minut stoho byla fakt pěkná krajinka a nechápal jsem jako stoho kluka...
rcman - ten clovek bol Bob Ross nie ? v noci byva na satelite jeho program, kde maluje krajinky niekedy az fotorealisticky....

19.10.2011, 15:21 |
Pajk LOL!!! Na každým turistickým místě toty "umělce" najdete. Štetka nebo spreje a několik málo námětů.

19.10.2011, 15:25 |
Pajk Výtvory sprejema.

19.10.2011, 15:46 |
Bucci hele umí, fakt jo, ale témata a všechno má dost nadrcený... toť muj názor...

19.10.2011, 23:56 |
rebel No to je hustý video umí borec
tyhle umělce sem viděl poprvý ve Francii v roce 98, ale tam to dělali sprejem. Můj názor - naučíš se pár fíglů a technik co jak dělat a pak to už jen obměňuješ... Pro publikum to vypadá jako efektní divadýlko :-)
naučený nebo ne, ale kdo z nás by to dal jako on?
umění nebo kýč, kreslit prostě umí