Navštíveno 1150x

18.10.2011, 15:37 |
War Tak jsem použil funkci vyhledávání a tyto tlumiče všichni chválí :-) Teď už jenom, kde je kupujete. Distributorem je zřejmě Elit, ale tam se dostanu jenom na o trochu lepší ceny, než-li maloobchodní. Nejlépe jsem to našel tady -
[ Link ] ;
Jedná se o typ KYB366012. Umí to někdo důvěryhodný za podobné peníze? (nebo i lepší?).

18.10.2011, 18:52 |
clown Nech si napsat ucet na sebe, kdyz ti vytecou, coz se mi stalo uz 3x po pul roce, tak to budes moct resit osobne. Abych nepomlouval .. tak Sachs to na Lancii udelali 2x po 10 dnech :o))
V tomto pripade bych nesetril..

18.10.2011, 18:55 |
War Hmm, to si me nepotesil. Sundani a nandani tlumicu bude stat to co jeden tlumic
Já mám na omeze taky kayaby na předku, motor 3.2 V6 zrovna lehkej neni a už mj nalitano 60tis km a pořád naprosto v pořádku.

18.10.2011, 19:00 |
clown jj, je to kus od kusu .. , zrejme dle fabriky, kde a kdo to vyrobi ..
Kayaby dělám a je to, jak píše clown, hodně záleží na výrobní fabrice

18.10.2011, 19:29 |
clown takja diky tomu, ze nasim zakaznici jsou z 90 procent dodavatele pro automobilovy prumysl, tak obcas vidim konkurencni znacky jak se montuji v tom ci onom zavode..,
jiz hodne dlouho neverim tomu, ze napr. Monroe se dela jen v origo fabrikach .. (znam dalsi CZ firmu, co dela i jine tlumice) .. podobne jako u pneu :o) pak se jen tlemite, co delaji pneu Kleber (Michelin) + GoodYear + Matador v jednom vyrobnim zavode :o) .. o nasi Rubene nemluvim ..

18.10.2011, 21:11 |
War Ja jsem rad za kazde info, ale zajimalo by me reseni, jakym zpusobem ovlivnim, jako nejposlednejsi koncovy zakaznik, jak koupit tlumice ze spravne tovarny?

24.10.2011, 19:15 |
War Prisly mi tlumice a je na nich Made in Japan :-) Tak snad neco vydrzi.
Mam otazku. Horni dorazy tlumicu musi byt opet od Kayaba nebo treba Monroe? Je v tom dost podstatny financni rozdil. Asi 300,- ku 1200,-