Navštíveno 1175x

18.10.2011, 00:05 |
TemnyMagic | Upraveno: 2011-10-18 00:10:01
Zdravim,
je tady nejaky znalec autohifi z jizni moravy (bydlim: Tvrdonice okr. Breclav, takze asi neco pobliz nejlip)? potreboval bych aby mi nekdo mrknul na autohifi, stale to upravuju ale porad se me nezda ze by to hralo jak ma, pripadne poradil co vymenit.
Diky
Dubňany a můžu sloužit :)
parada, to nevypada moc daleko. Jenze mam posledni mesic a pak zimuju a poustim se do pripadny oprav a uprav, i proto bych mozna chtel to posouzeni :) kdy by jsi mel cas? Ja delam 12tky smeny zitra jdu na nocni, dalsi den volno, dalsi volno, dalsi ranni, dalsi nocni, volno volno atd :-D
Nu, ve čvtrek dopoledne sem doma, pak v pátek večer by byl čas, sobotu mám plno, neděle odpoledne je taky ok.
no me nejspis vyhovoval patek vecer. Ale v kolik hodin by to slo? kdyby teda se upravovalo nastaveni zesiku, tak uz by nemuselo byt na nej videt :-D
V klidu, garáž je k dispozici, světla je dost. Myslím že v pátek večer nic nemám, hele, clik my nick, je tam numero, zavolej, domluvíme se.
Někdy sou situace kdy to nemůžu zvednout, sem za volantem, starám se o malýho, mám důležitou schůzku nebo seru :) Takže to nevzdávej po prvním neůspěchu :)