Navštíveno 1412x

cus
shanim nejakou volantovou soupravu. muze byt 2-3 kanalova. Melo by to mit 2.4ghz, expa, dobry by bylo kdyby mela fail-safe a nejaky blbinky jako hlidani voltaze atd. To hlavni ale je, aby mela vetsi krok volantu, tak 2 cm na kazdou stranu. Mam HPI co bylo v setu a pac to ma krok snad jen 1cm tak se mi s tim blbe jezdi, snesl bych i 2x tolik. Mam to na drifty takze potrebuju vetsi citlivost. Kamos mel kdysi davno k Savagovi nejakou soupravu, asi graupner, uz si to nepamatuje a ta byla super. Koukal jsem na Spectrum dx3c, ale netusim jaky to ma krok toho volantu.
[ Link ] je zde nekdo kdo ji mel v ruce, popripade neco jineho od Spectrumu?
Já teda nemám volantovky ale klasika pákový měl jsem DX6 pak DX7 a teď mám krátce DX8 a se všema spokojenost určitě jsou lepší vysílače ale u spektra je to hodně muziky za málo peněz a pokud nejsi nějakej jo profík tak dostačuje, sice lidi nadavali na spolehlivost ale osobně jsem s žádnym radiem neměl problém.

17.10.2011, 20:37 |
JR To Spectrum ti bude stacit ..... Ale libi se mi, ze prodejce nezna ani zakladni vlastnosti toho radia :)

17.10.2011, 20:50 |
JR Aha, ona je to jeste stara DSM. Koukam bych urcite po DSM2.
hele, ja vim ze by mi stacila, pro mne je ale nejdulezitejsi krok toho volantu a max ty expa, v podstate nic vic nepotrebuju. klidne by mi tacila i setovka, ale ma proste kratkou drahu toho otaceni. cenove bych to videl do tech 2500,- i s prislusentvim. mimochodem to spectrum umi i DSM2, zalezi na prijimaci:
[ Link ]

17.10.2011, 21:53 |
JR Tak potom OK.
mám tuhle a nemůžu si stěžovat zatím...
[ Link ]

18.10.2011, 13:35 |
Jozzo mám tohle
[ Link ] a jsem uplne spokojenej

18.10.2011, 13:56 |
assassin | Upraveno: 2011-10-18 14:03:47
hele ja teda jezdim i auta na packach i drift, ale kamosi jezdi na tomhle LRP a myslim ze docela dobre, na obvodu to bude mit neco pres centak, ale vetsi zdvih podle me neni treba, to by bylo spis na skodu, tam bude nakej jinej problem, nastaveni auta nebo i vule apod... co mas za podvozek? podle me teda v driftu neni treba nejak extremne presne regulovat rejd... tam davas stejne vesmes doraz-doraz a regulujes to spis plynem...
link:
[ Link ] edit: jo tak jozzo uz linkoval na tu samou, tzn taky se pridavam k doporuceni, kamosi jsou s ni taky spokojeni.

18.10.2011, 15:58 |
JR To Spectrum bude lepsi nez LRP a bude se urcite lip drzet. Osobne mam Sanwu M11, ale tam uz jsme na jinejch penezich.
JR: tipuju ze auto je nakej RTR drift plastak od HPI, takze radio za 5tis mi prijde lehce jako zbytecnost, ono ostatne na drift mi prijde ze zas nic extra kvalitniho bejt nemusi at uz elektronika tak podvozek...
JR sanwu M11 jsem mel v ruce, o jinych penezich ... jak se to vezme, tady ji maji za 139 euro ... je to FM tusim 40mhz. Ale telemetrii nepotrebuju. Na to LRP kouknu ale jakrika JR, to Spectrum bude asi lepsi, taky mne po cca 15-ti minutach zacne z te vysilacky bolet pazoura jak to ma tenkou tvrdou rukojet, to Spectrum ma gumovy vymenitelny rukojeti se trema prumerama primo v sade.
btw Podvozek je HPI Spint 2 Drift 2011.
milanek-rs
na tohle sem koukal, je to nejaka cina a prodava se to u nas pod ruznyma znackama. Bohuzelto ma nejake dokurvene expo, nastavi to pouze na jednu stranu a na druhou se to jakoby zkopiruje.Skoda,jinak je to zajimave.

18.10.2011, 18:27 |
Losky Taky se zeptám. Kdysi jsem měl dálku, když jsem byl malej harant a s páčkama a měl jsem problémy to řídit. Bylo to asi v roce 91 a auto stálo ranec, do dnes ho mám v krabici. Ale co mi dělalo problém, tak když se auto otočilo a jelo proti mě. Jak se to ovládá těmito ovladači, kde místo páček je volant? Jde to líp nebo se Vám to taky ze začátku pletlo a zatočili jste na druhou stranu, než jste chtěli?
mne se to este plete obcas, nemam to dlouho :D podarilo se mi to poslat ze 4 schodu kvuli tomu lol

18.10.2011, 18:50 |
Losky Mě právě vrtalo v hlavě, jestli se to dost plete a nebo ne. Když člověk kouká na youtube, tak tam s tím lítají drifty či rally a tam jezdí bezchybně:) Takže je to o zvyku, ale určitě se mi zdá příjemnější asi jezdit s tím volantem než s páčkami, ne?

18.10.2011, 22:26 |
JR Losky: S volantem se to moc neplete, to je v pohode.
Prof: M11 uz to chce s DSSS nebo DSM modulem, FM dneska uz nebrat.
Spectrum svoje radia dela velmi dobry a jsou hodne oblibeny I kvuli svoji vaze. To LRP je proti tomu plastova hracka.
Assassin: Tak je to o tom, ze kvalitni radio ti vydrzi dost dlouho. Ja tu Sanwu mam asi 5 let a verim, ze jeste dlouho bude fungovat. A kdyz potom Profesora modely chytnou, tak bude rad za slusny radio a I na drifty poridi lepsi model. Mel jsem parkrat na drift pujcenyho X-raye 007 a to svezeni je zase o necem jinym nez s tema "levnejma" autama.
Kazdopadne uz se tesim na zimni "cistou" sezonu :)
[ Link ]

20.10.2011, 10:52 |
Alda Mam na prodej Spectrum DX3S.
Kdyby byl zajem tak pls na mail staryales(at)seznam.cz

20.10.2011, 11:01 |
JR Coz je velmi rozumny radio
JR: to LRP mi prijde ok, tu sanwu sem v ruce nemel, ale urcite nemuzu rict ze to LRP je plastak, kamos s tim treba ted na modehobby driftoval 5 dni v kuse.. proste tam byl furt a ze by ho z toho boleli ruce nehrozi - pdovozek vyssi tridy tamiya TRF. ad vydrz radia, mame doma i par desitek let stary radia a porad makaj, tam zas neni moc co by odeslo, samo potaky je dobry kdyz budou lepsi, ale ten muze zacit septat i na hodne drahym radiu...
ja sem zvyklej z letadel na packy a i auta se mi tak ridi lip nez volantem, momentalne na cinskym radiu za asi 50usd:) turnigy 9ch a ok. jinak mam xraye t2 007, ale na drift to neni ono bez uprav, tak prestavuju starickyho xray t1fk ciste jen na drift.. motor vpredu atd...