Navštíveno 1317x

dva válce ..., dva takty ... dva trabanty .o)
Jen jsem zaslechl, diky za připomenutí :) Nabudí to opět ve mě tu správnou atmosféru :)
jj, jsou to borci - me se to libilo. myslenka i dokument...
akorat jsem dokoukal, uzasnej dokument
dobrý, líbilo se mi to. A účastníkům jsem trochu záviděl, i když já tam být, tak při prvním vážnějším technickém problému bych jel dál velbloudem :-)

16.10.2011, 17:51 |
hawai neviděl, jdu kouknout, dík za tip :-)
jinak mě se poslední dobou líbilo tohle:
[ Link ]

16.10.2011, 22:03 |
hawai tak trabanty jsem teď dokoukal a mazec, moc líbilo :-)
Takovédle akce se musí podporovat :) Tak jsem jim poslal aspoň těch par korunek za DVD a za odměnu mám toto :) Kurnik, klidně bych něco podobného podniknul taky...

DVD mám. Trabanty sem sledoval už v průběhu cesty na FB, kde mimochodem stojí za to si projít fotogalerii - přecejen jsou tam jsou popisky tak nějak civilnější.
Byl sem i na přednášce a taky doporučuju pokud budete mít možnost.
Jinak Dan Přibáň (a spol.) letos pro změnu zachraňoval historickou Tatru 805 z venezuely:
[ Link ]
Pachezz: Vis o tom něco víc? Něco málo jsem zachytil na FCB, ale moc jsem to nepochopil... Třeba kde se tam ta T805 vzala? Proč bylo tak zajimavé ji zachranit atd... Dikec :)
Zůstala tam po předchozí expedici, venezuela snad znárodnila přístavy, přepravci zůstali soukromníci kteří ale nemůžou přepravovat auta, Takže tam p.Kopečný z původní expedice a Přibáň po nějakym půl roce letěli, trochu to dali do kupy a v období dešťů to s Tatrovkou vzali z venezuely do guyany...
Aháá, tak dikec za osvětu :) Všude jsem nacházel jen takové střípky a nic ucelenýho. Bude z toho nějaký delší DVD? Nepotkal jsi někde o tom zmínku?
Tráboši mají zítra přednášku, info here
[ Link ]
Peckáááá :) Děkuji už se tešim :)
premiéra přednášky o záchraně Tatry z Venezuely bude na zámku ve Zlíně 27.10. od 19hod
info tu
[ Link ]