Navštíveno 625x

14.10.2011, 14:05 |
Bingi Pravděpodobně budu upgradovat svého starého Iphone 3g a přemýšlím, jestli je nějakým způsobem ošetřený software který jsem si zakoupil přes appstore. Dovolí mi Apple převést zakoupené aplikace pro stávající telefon na nový, nebo je potřeba zakoupit znovu. Případně ideálně kdybych je mohl mít na obou zařízeních..
díky
pod jednim app uctem neni problem

14.10.2011, 14:19 |
Bingi takže můžu mít pod jedním účtem víc zařízení? Tak to je dobrá zpráva. Díky
ano ano
mam takhle 3G + 3GS

14.10.2011, 14:42 |
Daryl (A)
ja mam 3G, 3GS a iPad2 pod jednim uctem. Myslim, ze limit je 5 zarizeni.

14.10.2011, 14:56 |
Bingi ok, Ipad mozna prijde nařadu vzápětí. Aplikace na iphone a iPad jsou navzájem kompatibilní že ano? Nebo jsou nějaké aplikace výhradně pro ipad? Zatím tak sonduju co to všechno umí. Umí to něco navíc oproti iphone? Např. výkonově?

14.10.2011, 15:00 |
muSlim | Upraveno: 2011-10-14 15:01:08
Áno, sú aj výhrardne iPad apps. iPhone apps na ipade bežia ako malé, buď je app univerzálna (malé znamienko plus pri čudlíku BUY/INSTALL) alebo je verzia pre jedno aj pre druhé, u iPadu sa väčšinou volá "niečo HD"
Ak nevieš čo vie a k čomu vôbec je iPad, tak by som popremýšľal nad tým, či ho fakt potrebuješ alebo nie ;-)

14.10.2011, 15:08 |
Bingi no nepotřebuju :). Zatím se mi jenom líbí ten koncept, bez startování OS mít zařízení stále v pohotovosti a online. Ve spojení s hardwarovou klávesnicí je to dost zajímavé. Ale právě sonduju jaká je softwarová nabídka, jestli mě to přesvědčí.. Popravdě se mi tu válí služební sim s datovým tarifem, tak přemýšlím jestli by se to nedalo ve spojení s iPadem využít..
HW klávesnica, už na to ideš zle :-))))
Osobne to mám (dostal som to, i keď som si to chcel sám kúpiť) na pracovné účely a percentuálne by som to rozdelil takto:
50% hry
20% filmy
25% internet a mail
5% práca
:-D

14.10.2011, 15:23 |
Bingi to je právě to proč to ještě nemám, nechtěl bych to jenom na internet a filmy.. Ale myslím si že tímto směrem se to bude časem všechno ubírat. Uvidíme za rok co to bude umět :). Nebo případně ipad I kdyz bude za zajímavou cenu.. Dá se o něm uvazovat?
2 Bingi: časem u mňa bolo asi 20 minút :-)))))
Záleží na tom čo robíš, aký máš background k tomu... ja osobne tam mám na pracovné účely ftp klienta, ssh klienta a citrix, nakoľko všetko čo potrebujem k práci (2G/3G administrácia) máme vypublikované na citrix servri. Na ten sa dostávam práve služobným APN na služobnej SIMke ktorú v pade mám. iPad je vonku už dosť dlho, netreba čakať "za rok", aby si videl čo to vie. Ako vravím, záleží na tom akú robíš prácu, či to k tomu vôbec využiješ, alebo to bude využiteľné bez prekážok v prípade potreby pripojenia do firmy...

14.10.2011, 15:39 |
Bingi Je jasné, že notebook mi to nenahradí, ale je to pohodlnější. Je to prostě zatím hračka, která pomalu začíná něco umět. Internet, mail, prezentace fotek, vím že tam je nějaký balík ala office. Vím dokonce ze je tam software pro vývoj webu, což by se mi možná hodilo. I kdyz si to bude asi nouzovka. ALe to je ve mě, jestli mě to za to stojí. Spíš mě právě zajímalo, jestli tam jsou nejaké další aplikace co stojí za zmínku.