Navštíveno 1938x

Měl sem možnost se svézt s kamošem na pracovní cestu, tak jsme při ní trochu odbočili :-)
Myslím že to poznáte :-)

14.10.2011, 10:51 |
CRK rumunsko..? :-D
dokoncenej severni prazskej okruh? :-D
CRK: ano a víš přesně? ale nenapovídej :-)
dokoncena D8 od Lovosic na sever?
ano Transfagaras, výška 2034 m.n.m. fakt krásná cesta. Když to projeli kluci z TOP Gearu, tak sme museli i my :-)
madmaik: tohle není ona....

14.10.2011, 12:17 |
CRK a kary byly taky stejny..? B-)
:-))) ee jen passat v tedeííí :-)

14.10.2011, 12:56 |
20bad už vím kam pojedu v létě na motorce:-)

14.10.2011, 15:56 |
CRK Jeli jste přímo? Za jak dlouho se tam dojede a jaký tam jsou křupani..? :-) Nikdy jsem tam nebyl...
tady video přímo z natáčení Top gearu na Transfagarasan
[ Link ]
Jeli sme směr Bukurešť a Transfagaras je asi v půlce, možná 2/3 cesty myslím. Podle mě asi tak 800km. Jako je to docela zajímavá země, rychlostní limity v obci se moc nedodržujou, nákladáky tam valí klidně 80-90, když nevidíš vyloženě tmavé občany, tak bys ani neřekl, že jsi v Rumunsku, všude toulaví psi, povozy s koňma, hlavně mimo větší města, to tam je všude :-) Jinak hlavní tahy fakt super, mají tam krásné rovné cesty. Jako na výlet bezva, ale žít byhc tma nechtěl, občas to tam vypadá, jako tady u nás v cigánském ghetu :-D
kdekoliv si zajdeš na jídlo, všude hraje to jejich tuc tuc tak, že se ani neslyšíš, vařit moc neumí, na všechno mají čas, takže na objednání a následné zaplacení čekáš klidně i 20 minut. Čepované pivo tam vede tak 1 hospoda z 10 :-D

14.10.2011, 22:50 |
maxov ja si nemuzu pomoct ale ta první fotka mě uplně připomněla řadu řadu let zpátky hru need for speed,ted nevím byla to 1 a nebo 3ka tuším

15.10.2011, 01:06 |
Lufas jako maxov taky mi to pripomnelo tu hru:-)