Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kdo v CZ nejlepší ceny na zimní pneu

o Navštíveno 1281x o
o 13.10.2011, 15:47 | tommas
Hodně lidí má hodně kontaktů, tak třeba někdo dohodíte.
Teoreticky i nějaký pokoutný dovoz?:D Daňový doklad od toho nepotřebuju. Jezdím pravidelně po celé ČR, tedy je mi asi jedno odkud to bude.

Klidně sem nebo email.

o 13.10.2011, 16:04 | Midi34
zcela legalní malej pneu servis
kontakt ti jebnu do mailu
o 13.10.2011, 16:42 | Ravo
nejlíp jsem vždycky nakoupil po e-shopech typu nejlevnejsipneu atd... stačí projet nabídku.
Naopak mám zkušenost že malý pneuservisy mnohdy neznají míru co si vzít za gumu.
Případ co jsem zažil: Prořízl jsem gumu z boku do kordu při neopatrným příjezdu k ostrýmu obrubníku. Potřeboval jsem rychle vyměnit jednu gumu, protože druhej den jsem jel na dovolenou. Za gumu která mě stála půl roku předtím na netu 1890 Kč si v pneuservisu řekl 3600 (teda vč. práce)! A to tu gumu ještě neměli skladem (chtěl jsem tu samou co mám na druhé straně - 205/55/R16 Continentálka) tak jsem na ni čekal do odpoledne a mezitím jezdil na rezervě.
Ale holt jsem to potřeboval rychle tak jsem sklonil hlavu a srazil paty a zaplatil to ...za blbost se platí
o 13.10.2011, 17:32 | Midi34
no dělá to po odpoledních jako vedlejšák
a dbá na to aby měl přijatelné ceny a udělal dojem

jinak ano problém jsem měl u nás v pneuservisu jménem GUMMYLAND Častolovice
kdy po přezutí v cca 13h auto stojící na parkovišti kleklo na břicho,v 22h když jsem šel z odpolední jsem musel jedno kolo přehodit a druhý nafoukat alespon tak abych dojel na benzínku a vyjádření druhý den bylo že si za to můžu sám nebo co ,arogantní jednání
prostě hnus
doporučuju se tomuhle servisu vyhnout
(a špatnou zkušenost nemám jen já )
o 13.10.2011, 17:49 | Only_One
já kupuju na barum-pneu.cz super, rychlé, vše skladem, perfektní šop. NA tenhle rok sem tam zakoupil už 6sad a většinou druhej den doma
o 13.10.2011, 17:54 | M.a.R.i
koukni na zbozi.cz heureka.cz, zadej rozměr. Kolikrát Tě překvapí nějaká akce a určitou značku má eshop za hodně pěkný peníze.
Jinak já kdysi kupoval na pneushop.cz, nevím jestli jsou pořád nejlevnější.
o 13.10.2011, 18:56 | JEF
Pešíček z Třeboně [ Link ]
o 13.10.2011, 18:56 | crestik
pneunet.cz
bral jsem od nich, osobně, i obouvaj, vypadá to sice trochu divočina ta garáž s kanclem, ale gumy nové, práce v poho, nic neháže, vše funguje. Takové ty pneuservisy, co nemaj pomalu ani telefon a neumí si hlídat ceny, tak maj ceny jak kráva a přezutí vyjde klidně na 200/kolo, zaúčtujou i čepičku na ventilek
o 13.10.2011, 20:45 | tommas
Midi34: díky, zkusím mu zavolat
Ravo: souhlas, obvykle to taky beru z netu, ale za dotaz tady a pár zavolání člověk nic nedá.
Ostatním díky, projedu odkazy.

Právě sháním 205/55 R16 a to už jsou trochu vyšší ceny, tedy každých 5-10% dolů má význam. Utekla mi na inzerci nová sada UG8 za 6K, což mě docela se*e.
o 13.10.2011, 20:48 | Kesam
Nejlepší je z německa z eshopu jelikož ty gumy tam vyjde sada o 800 levněji než u nás na nej pneu a doprava až domu zdarma takže nejlevnější pneu atd mužou jít do prdele :-)
o 13.10.2011, 20:49 | Kesam
Do 3 dnu po zaplacení byli doma.
o 13.10.2011, 20:51 | LukeFab
kesam: dej link an nejakej shop
o 13.10.2011, 20:55 | Paczqo
Ja dneska objednaval dva kusy z az pneu kupoval jsem tam i loni a spokojenost sice nejsou nejlevnějši ale měli gumy co chci skladem a z těch co je měli skladem byly nejlevnější.
o 13.10.2011, 23:53 | cupra.165
A pak maji pneuservisy prosperovat :-)
o 14.10.2011, 00:32 | Proffesor_W
Pneuservisy at jdou treba do prdele kdyz se neumi prizpusobit. To si mam jako poplakat, "A co chudacek v pneuservisu, z ceho bude krmit deticky. Pujdu radeji k nemu a utratim za jednu gumu o 800,- vic!" Kdyz ty gumy muze z nemecka kupovat kesam, proc je z nemecka nemuze kupovat ten pneuservis? Ja nejsu zadna charita a penize mi z riti nelezou.
o 14.10.2011, 07:34 | All
Já letos kupoval tady [ Link ]
Ceny mi přijdou rozumné a objednaná sada byla doma za dva dny (PPL dobírka).
A zkušenost. Pneuservis kam jezdím léta byl třeba na BF Goodrich v rozměru 215/65/16 drašší o 400,- na kusu. Dokonce je tu jeden, který mi nabídl v tomtéž rozměru Polaris 3 za 3600,- Kč/ks s tím, že když koupím sadu budu mít jednu zdarma. To je cena za sadu 10800,- Kč. Na tom e-shopu jsou tuším Polarisy už vyprodané ale před dvěma týdny, kdy jsem kupoval byla cena v mém rozměru 1962,- Kč/ks včetně DPH. t.j. cena za sadu 7848,- Kč a nemám nic zdarma. Jo, připočítají si dopravu 30,- Kč/ks.
Ani já nejsem charita a ani mně peníze z řiti nelezou. Pneuservisu dám vydělat za práci ale 70 procentní rozdíl v nákupní ceně opravdu dotovat nebudu.
o 14.10.2011, 08:17 | JP | Upraveno: 2011-10-14 08:23:31
Taky tohle nechápu - na léto jsem přezouval na nový pneu, tak jsem zašel do pneuservisu (vcelku velkýho) kterej mam 100m od domku a poptal se co by mi nabídli. Vytáhnul eso z rukávu že maj nějakou úžasnou slevovou akci na Pirelli, kus za 3.800,-. Tak jsem doma kouknul co stojej na netu a našel jsem je běžně v mnoha shopech skladem okolo 2.400-2.500,-. To je bakšiš nějakejch 5.000,- za sadu a nevěřim že jsou v tom servisu takoví blbci, že to sami kupujou za víc, než to koupí jednotlivec na netu. On teda celej tenhle kamennej "prodej dílů" okolo aut je většinou nevídaný šmelinářství. Ani nemluvim o velkoprodejcích typu Benex apod., který dávaj slevy 30 a víc % na všechno každýmu kdo se tam jednou za čas vrátí a pořád je to o 50% dražší, než za kolik to seženu když se po netu pořádně rozhlídnu. Měsíc zpátky se tvářili v servisu hrozně uraženě, že jim tam dávám auto s vlastníma dílama, když mi identickou spojku co jsem koupil na netu za 2k s poštou nabízeli tejden předtim za 6.5k. Já už si připadám jak šetřivá socka když každej dražší díl kterej mi v servisu nabídnou googlim na netu, ale prostě ho vždycky najdu za naprosto zásadně nižší cenu, tak co mam dělat? Kde je pro mě jaká přidaná hodnota, že to přeprodávaj 3x dráž? Ono to teda začíná už u výrobců - proč třeba koupim identickou váhu vzduchu (jenom v jiný plastový trubce, na který při výměně nezáleží) Bosch na Multiplu JTD za 2.300,- a na GTV 3.0V6 za 6.600,-?
o 14.10.2011, 08:59 | tommas
JP: mám stejné zkušenosti. Lépe bych to nenapsal.
o 14.10.2011, 11:49 | M.a.R.i
JP: přesně, díly jsou brutálně předražený.
Třeba na LS400 stojí rozvody Gates u autokelly 10000 + 4000 vodní pumpa a to tam mám za velkoobchodní ceny, výrobce Gates. Já je sehnal od malýho soukromníka za 4200 Kč včetně vodní pumpy. A jedná se o GMB - Made in Japan.
Pro pneu jezdím do pneuservisu za barákem, nevím jak to dělá, ale vždycky mi nabídne za lepší cenu než na netu :). [ Link ] . Kdyžtak mu brnkněte a řekněte, že jste dostali doporučení od Lukáše co měl MR2. Myslím, že vymyslí, lepší ceny než má v eshopu. Ale samozřejmě má vždycky třeba 1-2 značky určitýho rozměru, co dokáže sehnat za opravdu pěkný peníze.
o 14.10.2011, 11:58 | LukeFab | Upraveno: 2011-10-14 12:01:09
je to bordel proste,taky sem si nechal měnit minulej rok olej v motoru a dovezl sem si svuj a emchanik me proste řekl,že to bude dražší,tak mi naúčtoval cenu,jakoby mě tam nalil ten jeho olej navíc,prostě prasárna.
o 14.10.2011, 12:57 | Luke_288
MaRi: no jak by to dělal, nakupuje je od stejnýho zdroje jako eshop, kterej na tom taky udělá slušnej zisk a jemu ten zisk stačí taky. ona musí zákonitě přijít doba, kdy se nastaví nějaká rozumná rovnováha mezi cenama kamenných krámů a eshopů a dokud tahle rovnováha nenastane, tak ti chytřejší prostě budou brát z eshopů.
sám jsem ještě nedávno nebyl velkej příznivce kupování všeho po netu, ale když pak člověk zjistí, že ty rozdíly jsou fakt obrovský, tak se probere.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3396 sekund.