Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mazec joke :-)

o Navštíveno 1725x o
o 13.10.2011, 13:58 | johanik
Mateřská školka je na exkurzi na dostihovém závodišti v Pardubicích a pri odchodu se jim chce na WC. Učitelka je tam pustí, ale vzapětí děti přichazeji s tím, že tam mají mušle a ty jsou pro ně vysoko. Učitelka jim jde pomoci a každého chlapce vyzvedavá. U jednoho si všimne velkeho ptáka a tak mu obdivně říká: Ty jsi ale vyspělý chlapec!
A chlapec odpoví: Ja jsem žokej Váňa, ty krávo!!

o 13.10.2011, 14:33 | Yawor | Upraveno: 2011-10-13 14:33:42
Mne dneska pobavil tenhle :-)

Doktor k pacientovi:
"Víte, měl byste přestat onanovat."
"Ale proč, pane doktore? Je to snad vážné?"
"Ne, ale rád bych Vás konečně vyšetřil..."
o 13.10.2011, 16:38 | Veva
Váňa mě dostal :-D :-D
a pacient též :-D
o 13.10.2011, 16:54 | maca123
oboje super :)))))
o 13.10.2011, 19:02 | Paczqo
Wikipedia: "Já vím všechno!"
Google: "Najdu všechno!"
Facebook: "Já znám všechny."
Internet: "Beze mě, jste v prdeli."
Elektřina: "Tak se uklidníme jo?!
o 13.10.2011, 19:13 | hawai
podobnej Váňa byl nedávno na evropě2, wiki+goog+fb... jsem nedávno četl na fb :-) oboje pobavilo
o 13.10.2011, 20:34 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Elektrika :-D
o 13.10.2011, 20:55 | Kesam
Všechny dobrý Vána super :-)
o 13.10.2011, 20:57 | Knightey-
MUŽI:
"Ženy, nevzrušujte se tolik, když za vámi běháme... Běháme i za míčem, a nakonc ho stejně odkopnem." :D :D
o 13.10.2011, 21:02 | Knightey-
Baví se dva opilci. Jeden říká:
"Asi začínám vidět dvojmo."
Druhý vytáhne stokorunu a řekne: "Tady máš ty dvě stovky, co jsi mi kdysi půjčil!" :-DDDDDD
o 13.10.2011, 21:03 | Knightey-
Jde koktavej a plešatej po ulici. Koktavej povídá tomu plešatýmu: „Ttto by mmmě zzajímalo, kolik dddáš zza holiče, hhhha hhha?!”
A ten plešatej mu povídá: „A mě by zajímalo, kolik ty dáš za telefon?” :D :D :D
o 13.10.2011, 21:03 | Knightey-
Žába se ptá vlka: "Co to kouříš?
Vlk na to: "To je tráva, žábo!"
Žába: "A jak se to kouří?"
Vlk: "Hele žábo, to musíš dát toho největšího práska přímo do plic a dlouho to udržet.
Žába: "A jak dlouho to mám v sobě podržet?"
Vlk odpoví: "Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou stranu řeky a zpátky."
Žába si dá práska a skočí do vody.
Nevydrží to a na druhém břehu se vynoří a vyfoukne. Tam na ni kouká hroch a hned se ptá: "Žábo, co to tady provádíš??"
Žába: "Ale... učím se kouřit trávu."
Hroch: "Já chci taky!"
Žába: "Tak to musíš na druhý břeh, tam je vlk a on tě to naučí."
Hroch plave, plave, vynoří se na druhým břehu. Tam na něj vejrá zhulenej vlk s
vypoulenýma očima a křičí:
"TY VOLE ŽÁÁÁBO!!!! UŽ VYFOUKNI!!!!"
o 13.10.2011, 21:21 | ABERTO
Jeden z fejsbuku, jestli byl, tak sorry :)

Toto měla jedna vysokoškolačka přilepené na volantu. Když dala auto do opravny, zapomněla si to odlepit. Asi je vám jasné, jak se dílna válela smíchy.

foto k příspěvku  od ABERTO

o 13.10.2011, 21:32 | Knightey-
Jeden muž měl rád tři ženy a nemohl se rozhodnut, se kterou se má oženit.
Tak dal každé 50 tisíc korun aby s nimi udělaly,co uznají nejlepší. První si nakoupila šaty, kosmetiku, šperky a praví: "Udělala jsem,drahý,vše pro to, abys měl tu nejkrásnější ženu." Druhá nakoupila věci pro něho: Oblečení, sportovní potřeby, nápojové soupravy do baru atd. To proto, drahý, abys věděl, jak na Tebe myslím " Třetí vrhla peníze do podnikání a po krátké době přinesla muži zpět 100 tisíc korun. "Abys viděl, jak jsem šikovná". I zamyslel se muž a nakonec si vybral tu s největšíma prsama. :D
o 13.10.2011, 21:32 | Knightey-
Běží zajíc po lese, vidí lišku a povídá: "Liško nehul tu trávu škodí to zdraví. Pojď raději sportovat." Tak běhají spolu a uvidí bobra.
Zajíc: "bobře nepij ten rum - škodí to zdraví, pojď raději běhat." Bobr se tedy přidá a běhá s nima. Pak potkají medvěda. Zajíc: "medvěde nepíchej si ten herák, škodí to zdraví. Pojď si raději zaběhat." Medvěd zahodí jehlu a nasraně povídá: "Zajíci. Ty vole! Ty vždycky, když sežereš tu extázi, tak všichni běháme po lese jak kokoti!"
:D :D :D

A uz snad nebudu spamovat :D
o 13.10.2011, 22:31 | relax
Žába a vlk hodně povedenej :D
o 13.10.2011, 22:37 | addamec
ABERTO: teda nejsem grafolog, ale tohle mi nepřijde jako písmo vysokoškolačky

jinak vtípky luxusní
o 13.10.2011, 22:45 | Proffesor_W
ONA: 'Vzrušuju tě?'
ON : 'To myslíš vážně? Strašně mě vzrušuješ!'
ONA: 'Sorrz , mám něco s klávesnicí, pomůyeš mi?
o 13.10.2011, 22:51 | crestik
Z/Y
ROFL
o 14.10.2011, 09:29 | Fordik
Tak za mě elektrika, obrázek a žábu sem viděl nedávno na fb, ale dobrý :o)))
o 14.10.2011, 11:38 | htd
RSPP
Romská strana práce a prosperity
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3411 sekund.