Navštíveno 1725x

Mateřská školka je na exkurzi na dostihovém závodišti v Pardubicích a pri odchodu se jim chce na WC. Učitelka je tam pustí, ale vzapětí děti přichazeji s tím, že tam mají mušle a ty jsou pro ně vysoko. Učitelka jim jde pomoci a každého chlapce vyzvedavá. U jednoho si všimne velkeho ptáka a tak mu obdivně říká: Ty jsi ale vyspělý chlapec!
A chlapec odpoví: Ja jsem žokej Váňa, ty krávo!!

13.10.2011, 14:33 |
Yawor | Upraveno: 2011-10-13 14:33:42
Mne dneska pobavil tenhle :-)
Doktor k pacientovi:
"Víte, měl byste přestat onanovat."
"Ale proč, pane doktore? Je to snad vážné?"
"Ne, ale rád bych Vás konečně vyšetřil..."

13.10.2011, 16:38 |
Veva Váňa mě dostal :-D :-D
a pacient též :-D
Wikipedia: "Já vím všechno!"
Google: "Najdu všechno!"
Facebook: "Já znám všechny."
Internet: "Beze mě, jste v prdeli."
Elektřina: "Tak se uklidníme jo?!

13.10.2011, 19:13 |
hawai podobnej Váňa byl nedávno na evropě2, wiki+goog+fb... jsem nedávno četl na fb :-) oboje pobavilo

13.10.2011, 20:55 |
Kesam Všechny dobrý Vána super :-)
MUŽI:
"Ženy, nevzrušujte se tolik, když za vámi běháme... Běháme i za míčem, a nakonc ho stejně odkopnem." :D :D
Baví se dva opilci. Jeden říká:
"Asi začínám vidět dvojmo."
Druhý vytáhne stokorunu a řekne: "Tady máš ty dvě stovky, co jsi mi kdysi půjčil!" :-DDDDDD
Jde koktavej a plešatej po ulici. Koktavej povídá tomu plešatýmu: „Ttto by mmmě zzajímalo, kolik dddáš zza holiče, hhhha hhha?!”
A ten plešatej mu povídá: „A mě by zajímalo, kolik ty dáš za telefon?” :D :D :D
Žába se ptá vlka: "Co to kouříš?
Vlk na to: "To je tráva, žábo!"
Žába: "A jak se to kouří?"
Vlk: "Hele žábo, to musíš dát toho největšího práska přímo do plic a dlouho to udržet.
Žába: "A jak dlouho to mám v sobě podržet?"
Vlk odpoví: "Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou stranu řeky a zpátky."
Žába si dá práska a skočí do vody.
Nevydrží to a na druhém břehu se vynoří a vyfoukne. Tam na ni kouká hroch a hned se ptá: "Žábo, co to tady provádíš??"
Žába: "Ale... učím se kouřit trávu."
Hroch: "Já chci taky!"
Žába: "Tak to musíš na druhý břeh, tam je vlk a on tě to naučí."
Hroch plave, plave, vynoří se na druhým břehu. Tam na něj vejrá zhulenej vlk s
vypoulenýma očima a křičí:
"TY VOLE ŽÁÁÁBO!!!! UŽ VYFOUKNI!!!!"
Jeden z fejsbuku, jestli byl, tak sorry :)
Toto měla jedna vysokoškolačka přilepené na volantu. Když dala auto do opravny, zapomněla si to odlepit. Asi je vám jasné, jak se dílna válela smíchy.

Jeden muž měl rád tři ženy a nemohl se rozhodnut, se kterou se má oženit.
Tak dal každé 50 tisíc korun aby s nimi udělaly,co uznají nejlepší. První si nakoupila šaty, kosmetiku, šperky a praví: "Udělala jsem,drahý,vše pro to, abys měl tu nejkrásnější ženu." Druhá nakoupila věci pro něho: Oblečení, sportovní potřeby, nápojové soupravy do baru atd. To proto, drahý, abys věděl, jak na Tebe myslím " Třetí vrhla peníze do podnikání a po krátké době přinesla muži zpět 100 tisíc korun. "Abys viděl, jak jsem šikovná". I zamyslel se muž a nakonec si vybral tu s největšíma prsama. :D
Běží zajíc po lese, vidí lišku a povídá: "Liško nehul tu trávu škodí to zdraví. Pojď raději sportovat." Tak běhají spolu a uvidí bobra.
Zajíc: "bobře nepij ten rum - škodí to zdraví, pojď raději běhat." Bobr se tedy přidá a běhá s nima. Pak potkají medvěda. Zajíc: "medvěde nepíchej si ten herák, škodí to zdraví. Pojď si raději zaběhat." Medvěd zahodí jehlu a nasraně povídá: "Zajíci. Ty vole! Ty vždycky, když sežereš tu extázi, tak všichni běháme po lese jak kokoti!"
:D :D :D
A uz snad nebudu spamovat :D

13.10.2011, 22:31 |
relax Žába a vlk hodně povedenej :D
ABERTO: teda nejsem grafolog, ale tohle mi nepřijde jako písmo vysokoškolačky
jinak vtípky luxusní
ONA: 'Vzrušuju tě?'
ON : 'To myslíš vážně? Strašně mě vzrušuješ!'
ONA: 'Sorrz , mám něco s klávesnicí, pomůyeš mi?
Tak za mě elektrika, obrázek a žábu sem viděl nedávno na fb, ale dobrý :o)))

14.10.2011, 11:38 |
htd RSPP
Romská strana práce a prosperity