Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problém s HTC Sensation

o Navštíveno 886x o
o 13.10.2011, 11:37 | Fordik
Včera se mi stala nemilá věc. Stále vše fungovalo, ale včera se telefon rozhodl, že na net se bude připojovat jen přes wi-fi. Jakmile vypnu wi-fi, tak se na net nedostanu. V nastavení by mělo být vše správně. Netuší někdo čím by to mohlo být? Vypnout a zapnout včetně vyndání baterky a restartu jsem už zkoušel. Nezkoušel jsem akorát přeinstalaci. Můžu ho dát na reklamaci, ale pokud je to nějaká blbost, nechce se mi čekat nějakých 30 dní až se mi vrátí.
Díky za pomoc.

o 13.10.2011, 11:49 | CRK
nevim, esli pomůže, ale nevypnul sis Režim datové sítě?
o 13.10.2011, 13:21 | Fordik
CRK: :o) Co myslíš? To jsem také kontrolova, stejně jako nastavení dat v systému operátora. Tam je taky vše ok.
o 13.10.2011, 19:12 | hifim@ni@k
A co udělat hard reset do továrního nastavení?
o 13.10.2011, 19:25 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-10-13 19:27:59
Nezapínáš náhodou Data (mobilní) přes nějakou ikonku co sis stáhl? Pokud ano, mrkni do Nastavení -> Bezdrátová připojení -> Mobilní sítě -> Názvy přístupových bodů a tam si zkontroluj, jestli tam není něco navíc v tom názvu, např. (disable) apod. :-D Pokud ano, tak to nastavení toho bodu otevři a vymazej, bude to u názvu a ještě u jedné položky :-)
Pokud totiž zapínáš mobilní data přes ikonku a pak to chceš zapnout přes horní roletku, tak ti to nepůjde :-( Bohužel takto fungují všechny tyhle widgety na data :-(, prostě je to trvale zapnuté ty mobilní data, ale tím že tam ten baznecht zadá nějaké slovo navíc, tak to nejede, a přes ten baznech to pak jede, protože to slovo odstraní.
o 13.10.2011, 19:42 | LukeFab
nech si poslat tu nastavovací smsku a zapni si datové pakety
o 13.10.2011, 21:18 | soray
Me jeden z nejmenovanych baterii setricich programu stale prejmenovaval APN a delalo mi to presne co pises. Po odinstalovani kurvitka vse OK.
o 13.10.2011, 22:14 | HIGHTOWER
jj, taky jsem poprvé byl v pasti, ale naštěstí jsem na to přišel asi po 5 min. a už jsem tohle vše přestal používat, ale je škoda, že to jinak nejde, jen Roletka -> Rychlé nastavení a tam zapnout/vypnout :-( Tlačítko na ploše je lepší, ale systém holt jinak nejde :-(
o 14.10.2011, 09:12 | Fordik
Díky všem za rady, ale byla to pěkná blbost. Dělám u mobilního operátora, takže vše co jste popsali jsem zkoušel, krom toho co psal hifi a do toho se mi právě nechtělo :o) Nicméně i po kontrole a zjištění že je vše jak má být (data zapínám přes ikonku co je v mobilu napevno a nastavovací sms v tomhle případě naprd), mi kolega poradil zvolit APN obnovit nastavení. I když jsem do toho koukal a vše bylo správně, po provedení tohoto kroku mi jede vše zase jako dřív. No myslel sem, že vykvetu. Baterie šetřící programy jsem ani nestahoval, už takhle si myslím, že tam toho mám dost. Testoval jsem i výdrž a pokud jsou data vypnutá a člověk je zapne jen občas na chvíli a zase je vypne, tak baterka bez problémů celý den a to nepoužívám telefon jen jako budík a hodiny. Ale pokud jsou data zapnutá, tak ráno ho vyndám z nabíječky a odpoledne ho tam můžu zase vrátit.
Přesto díky za všechny rady ;o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3573 sekund.