Navštíveno 9905x

na tom by nic nebylo kdyby mezi nima nebyl třebeba luxusní mobil VERTU,
[ Link ] na co policie kupuje mobil tohoto typu nechápu nechtěj za něj málo ale je to zlomek ceny co stojí novej. Na co policie potřebuje mobil kterej je naprosto k ničemu??? to už mi hlava nebere, v Česku je už možný vážně upplně všechno, prachy se tady utráce uplně na jinejch místech než je potřeba.

13.10.2011, 03:59 |
JR Tvoje starosti bych chtel mit :-D
docela na sírací položka...
JR: ale on má docela pravdu, jestli je PC kolem 100 000 CZK, tak jsme se na ten telefon složili všichni a proč? protože ho někdo chtěl a z našich peněz (ano z našich, to co odvedou státní zaměstnanci formou daně do rozpočtu je opět z našich peněz znovu)?
Abych pak četl, že PČR nemá na benzín? V současný době bys za ten novej telefon měl skoro 3 m3 naturalu 95... A to nemluvím o roce 2009, navíc všude prezentovaný jako rok "krize".
Ale jo, jsem rád že páni úředníci a výše postavení policisté nepociťují problémy normální smrtelníků co se musí ohánět, aby neskapali na úbytě :-D Jen by mne zajímalo, kolik dalších podobných serebere se na úřady nakoupilo (z našich peněz ve jménu hesla, z cizího krev neteče a rozpočet musíme vyčerpat!).
copak tam nevidíte to datum pořízení 1. 4. 2009 ???
Koupili to na apríla, tak to asi byla jen sranda :-D
po ránu jsem byl rozespalý, otevřu ty nabídky a tam vidím: Odprodej majetku - Královehradecký kraj. DPC, co to je? :-)))

zrejme odprodavaji kus policejniho statu :-)
sluzebni kun: U koně se vyskytují dlouhodobé pohybové obtíže hrudních končetin chronického charakteru, rovněž vykazuje psychickou labilitu při nácviku pořádkových činností. no lol ;-)
Kůnˇdobrej :) no nekup ho za ty prachy....

13.10.2011, 09:58 |
nome chudák slouží vlasti a ted pude do salámu ... :-(

13.10.2011, 10:13 |
hanx nome: tomu se právě chtějí vyhnout
jinak k tý labilitě, napadlo mě, že je alergickej na cikány, to je možný, ne?:D
Já bych toho koně spíš povýšil vždyť má vlastnosti jako velká část jeho lidských kolegů na vysokých postech. No možná by ten kůň byl užitečnější :-)

13.10.2011, 10:18 |
bafis | Upraveno: 2011-10-13 10:19:12
Hanx : nebo na fizly, coz by bylo jeste horsi :D

13.10.2011, 11:41 |
Bucci hel ohledně Vertu... prostě nějakej papaláš chtěl udělat dojem, že má něco, co jinej ne... využil toho a stát mu to koupil.... to že nefunguje kontrolní mechanismus nebo pravidla pro nákup věcí... je věc jiná

13.10.2011, 12:09 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-10-13 12:13:39
Nedivil bych se, kdyby byl na prodej, protože "papaláš" dostal nový...
tak to zřehjmě bude no koupili mu něco novýho beztak za 150 000,- a lidi poserte se.
treba to koupili v ramci vysetrovani, aby meli dukaz proti dealerovi :-)

13.10.2011, 18:33 |
Cenda Stejný telefon (podle uvedeného IMEI) se objevuje také na stránkách Centra kybernetické ochrany ČR. Tam je zřetelně uvedeno, že se jedná o majetek propadlý v trestním řízení ve prospěch státu. Tím je tedy vyloučena skandální možnost, že si někdo z vedení Policie telefon za desítky tisíc korun pořídil na náklady daňových poplatníků.
Tak to je něco jiného.
Mít Vertu a propadnout státu, tak bych byl asi nasraný :-)

14.10.2011, 09:52 |
hanx Kamil07: něco mi říká, že toho člověka ten Vertu sere asi nejmíň :-D

15.10.2011, 21:37 |
Kesam :-)

16.10.2011, 08:21 |
gizmi asi bych chtel mit starosti a volny cas lidi co zkoumaj a zakladaj takovato temata - ono je snadny na nekoho (na neco) hazet spinu, ale obcas by to chtelo snazit se premyslet nez neco nekam napisu (a nebo minimalne hledat k tomu vice jako to udelal clen CENDA) ... ale fakt Vase starosti - Boha jeho... :)))))

16.10.2011, 08:24 |
gizmi PS: presne takto vznikaji famy - kolik clenu uz se k tomuto tematu nevrati a kolik z nich pak rekne v okoli tuhle "zajiste dulezitou informaci"..a pojede to dal a dal.. :D:D Ale chapu - PCR je k nicemu a je neustale treba hledat chyby.. jeste ze se obcas setkam s lidma co si to nemysli..

16.10.2011, 08:42 |
JR A nerikal jsem to hned na zacatku? :D