Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > iOS5 - tak kdo uz nahodil? :)

o Navštíveno 2408x o
o 12.10.2011, 21:34 | Knightey-
Hmm a postrehy? Mam ho taky nahodit na iPhone 4? :)
Ci jeste pockat? :)

o 12.10.2011, 22:01 | macek
Mam ho stazenej ale pockam na JB:-))))
o 12.10.2011, 22:19 | AllInOne
Jsme zvědavej, aby to nebyl lenochod :o)
o 12.10.2011, 22:31 | cezetko
já nahodil, vypadá to dobře. Synchro přes wifi jsem zatím nějak nerozchodil. iCloud atd. je masakr
o 12.10.2011, 22:37 | Luke_288
Ma to v sobe uz neco jako lockscreen?
o 12.10.2011, 22:40 | Knightey-
Ja mam stahnuto, ted vsechny aplikace pretahuji do phonu a pak to tam nahodim, tak uvidime :)
Stejne tam mam ted 4.3.5 takze jsem bez JB :)
o 12.10.2011, 22:41 | Knightey-
Aktualizace softwaru iOS 5

Tato aktualizace obsahuje více než 200 nových funkcí, včetně následujících:

• Oznámení
? Po přejetí dolů přes kteroukoli obrazovku se zobrazí souhrn oznámení v Oznamovacím centru
? Nová oznámení se krátce ukážou u horního okraje obrazovky
? Oznámení si lze prohlížet i na uzamčené obrazovce
? Z oznámení na uzamčené obrazovce můžete přetažením ikony aplikace směrem doprava přejít přímo do příslušné aplikace
• iMessage
? Výměna neomezeného množství textových zpráv, fotografií a videí s ostatními uživateli systému iOS 5
? Sledování zpráv pomocí doručenek a potvrzení o přečtení
? Skupinové zprávy a zabezpečení šifrováním
? Zprávy lze posílat prostřednictvím mobilní sítě a Wi-Fi*
• Kiosek
? Odběry novin a časopisů z Kiosku jsou přehledně uspořádány na ploše
? Automaticky je vždy zobrazen obal posledního vydání
? Nová vydání jsou stahována na pozadí
• Připomínky na pomoc se správou seznamů úkolů
? Synchronizace s iCloudem, iCalem a Outlookem
? Polohově závislé připomínky, které jsou aktivovány při dosažení nebo opuštění vybraného místa na iPhonu 4S a iPhonu 4
• Vestavěná podpora služby Twitter
? Trvale se přihlaste v Nastavení a odesílejte tweety přímo z aplikací Fotoaparát, Obrázky, Mapy, Safari a YouTube
? Ke každému tweetu můžete přidat informaci o poloze
? Prohlédněte si profilové obrázky a jména uživatelů Twitteru v aplikaci Kontakty
• Vylepšení aplikace Fotoaparát pro zařízení s fotoaparáty
? Po dvojím stisknutí tlačítka plochy na zařízení v režimu spánku můžete aktivovat fotoaparát na iPhonu 4S, iPhonu 4, iPhonu 3GS a iPodu touch (4. generace)
? Tlačítkem zesílení hlasitosti pořídíte obrázek
? Obrázky můžete zarovnat pomocí volitelné mřížky
? Rozevřením prstů v náhledovém okně obrázky zvětšíte
? Přejetím přes náhledovou obrazovku zobrazíte album Fotoaparát
? Klepnutím a přidržením uzamknete zaostření, iPad 2 a iPod touch (4. generace) podporují pouze uzamčení expozice
• Vylepšení aplikace Obrázky pro zařízení s fotoaparáty
? Oříznutí a otočení
? Odstranění efektu červených očí
? Vylepšení jediným klepnutím
? Uspořádání fotografií do alb
• Vylepšení aplikace Mail
? Formátování textu pomocí stylů tučné, kurzíva a podtržené
? Nastavení odsazení
? Úpravy uspořádání jmen v adresních polích přetažením
? Označování zpráv
? Hromadné nastavení zpráv jako označených, přečtených nebo nepřečtených
? Přizpůsobení výstražných zvuků pro aplikaci Mail
? S/MIME
• Vylepšení aplikace Kalendář
? Zobrazení let na iPadu a nové zobrazení týdnů na iPhonu a iPodu touch
? Vytvoření události klepnutím
? Zobrazení a přidání příloh událostí
• Vylepšení aplikace Game Center
? Vlastní fotografie pro účet ve službě Game Center
? Porovnání dosažených úspěchů s přáteli
? Vyhledání nových přátel ve službě Game Center pomocí doporučení přátel a možnosti prohlížení přátel vašich přátel
? Objevování nových her pomocí osobních doporučení
• Zrcadlení AirPlay pro iPad 2 a iPhone 4S
• Gesta pro multitasking na iPadu
? Sevřením čtyř nebo pěti prstů přejdete na plochu
? Přejetím přes obrazovku směrem nahoru zobrazíte panel souběžných úloh
? Přejetím doleva nebo doprava přepnete mezi aplikacemi
• Nastavení a aktivace zařízení pomocí aplikace Asistent nastavení
• Bezdrátové aktualizace softwaru bez připojení k počítači
• Podpora služby iCloud
? iTunes v cloudu
? Fotostream
? Dokumenty v cloudu
? Automatické stahování aplikací a knih a historie nákupů
? Zálohování
? Kontakty, kalendáře a pošta
? Služba Hledat iPhone
• Nově naprogramovaná aplikace Hudba pro iPad
• Hodinové předpovědi počasí
• Kurzy akcií v reálném čase
• Bezdrátová synchronizace s iTunes
• Vylepšení klávesnice
? Rozdělená klávesnice pro iPad
? Vylepšení přesnosti automatických oprav
? Vylepšení vstupu pro čínštinu a japonštinu
? Nová Emodži klávesnice
? Osobní slovník pro automatické opravy
? Volitelné vytváření zkratek pro často používaná slova
• Vylepšení zpřístupnění
? Volba pro rozsvícení blesku LED při příchozích hovorech a upozorněních na iPhonu 4S a iPhonu 4
? Vlastní vzory vibrací pro příchozí hovory na iPhonu
? Nové rozhraní pro používání iOS se vstupními zařízeními pro tělesně postižené
? Volba předčítání vybraného textu
? Vlastní štítky pro VoiceOver na prvcích uživatelského rozhraní
• Vylepšení funkce Exchange ActiveSync
? Bezdrátová synchronizace úloh
? Nastavení zpráv jako označených, přečtených nebo nepřečtených
? Vylepšená podpora režimu offline
? Ukládání nových kontaktů ze služby GAL
• Více než 1500 nových vývojářských API
• Opravy chyb

Produkty kompatibilní s touto softwarovou aktualizací:
• iPhone 4S
• iPhone 4
• iPhone 3GS
• iPad 2
• iPad
• iPod touch (4. generace)
• iPod touch (3. generace)

* U operátora mohou být účtovány standardní poplatky za datové přenosy. V případě, že bude služba iMessage nedostupná, zprávy budou odesílány jako SMS. U operátora mohou být za zprávy účtovány poplatky.

Informace o bezpečnostním obsahu této aktualizace naleznete na následujících webových stránkách:
< [ Link ] ;
o 12.10.2011, 22:46 | Luke_288
Nechce se mi to louskat cely. Jde mi o to jestli to dokaze ukazat na lock obrazovce po stisku tlacitka kalendar,zmesk hovory,sms,mejly,pocasi? Kdyby jo, tak ho taham taky,kdyz ne,tak zatim jako macek
o 12.10.2011, 22:54 | rcman
Že bych to šel taky stáhnout a nechat se překvapit...

Jen tak pro info...
Kolik to má Megabajt?
o 12.10.2011, 22:56 | Knightey-
Luke_288: jeste nemam vyzkouseno, dam echo za chvili
rcman: presne 774,3MB :)
o 13.10.2011, 00:25 | muSlim
Už som ho mal celý víkend, testoval som čo sa dalo, pár sklamaní, ale veľa vylepšení aj. Na 4-ke nepoznáš žiadny rozdiel v rýchlosti, ani nezrýchli, ani nespomalí, proste tak isto ako doteraz na 4.3.5

2 Luke_288: ak si to nastavíš a objaví sa aktuálna udalosť z tej ktorej app, tak áno, ukáže Ti to na lock-screen-e a môžeš s ňou hneď interaktovať...
o 13.10.2011, 08:08 | rcman
Tak nakonec jsem se na to po půlnoci taky dal...

Stahování a samotná instalace proběhla naprosto bez potíží...

Pak jsem si jenom hrál stim prvotním nastavením co to po mě chtělo...
A nakonec jsem měl jenom zádrhel. Že nevím proč. Se mě ze zálohy neobnovila databaze mp3ek. Tak asi při druhem připojeni se to všechno srovnalo. A od tý doby to jede naprosto v pohode...

Dokonce mě to jakým záhadným zpusobem udělalo více volnýho mista...

Ps: neví někdo co to je S/MIME ? A k čemu je to dobrý?
o 13.10.2011, 08:50 | TROY
počkáme na JB :D
o 13.10.2011, 09:10 | Luke_288
muSlim: díky. vypadá to, že to asi nebude uplně přesně to na co jsem zvyklej z lockinfo.
o 13.10.2011, 09:48 | Shr3k
rcman: Kdo se moc ptá, málo Googlí... [ Link ]
o 13.10.2011, 10:43 | Rocco.
mě už to jede. stahovalo se to strašně dlouho..
Sem se těšil, že tam bude to chytrý ovládání hlasem a ono nic... :(
o 13.10.2011, 11:42 | muSlim
2 Rocco.: a k čomu by Ti to bolo? Zatiaľ to vie len po EN, DE, FR a tuším ESP... A chce to hardware, predsalen je to AI a práve preto to je len 4S feature. Dnes to nahodím do iPadu 2, tam sa na to vyložene teším ;-)
o 13.10.2011, 11:46 | Bucci
FASCINUJE MĚ TA ÚCHVATNÁ NOVINKA OZNAMOVACÍHO CENTRA... uváděná vždy na prvním místě jako něco super originálního...

... btw. tuhle funkci - chytit statusbar a stáhnout dolu pro informace o komunikaci (maily, g+, zprávy, atd....) má Android už od verze Cupcake (tedy 3,5 roku) starej Android... :-)
o 13.10.2011, 11:52 | CRK
Bucci: dobře ty... :-D
Já už jsem to sem chtěl několikrát napsat, ale pak sem si řek, že je to jak házení..... (a nemyslim to s tim hrachem :-D)
o 13.10.2011, 11:57 | madmaik
ze mate porad potrebu se k tomu vyjadrovat....
o 13.10.2011, 12:32 | CRK
madmaik: a ty si kerej..? :-D
Když já jsem strašně slabej, vždycky to chci vydržet, ale pak si přečtu, jak znovu objevili objevené a ještě si zapomenu vzít prášky a je vymalováno :-)))

foto k příspěvku  od CRK

o 13.10.2011, 14:31 | Luke_288 | Upraveno: 2011-10-13 14:32:08
tak už jsem to asi našel, vypadá to, že něco jako lockinfo už je v iOS5 obsažený, pokud to co je na obrázku je vidět na lockscreenu.

foto k příspěvku  od Luke_288

o 13.10.2011, 14:35 | Vasekkch
předchvilkou jsem nahodil do ipadu a nějaké velké překvapení se nekonalo. Safari má konečně záložky přímo na liště.
o 13.10.2011, 16:33 | muSlim
2 Luke_288: toto je v odomknutom telefóne, ale podobne to vyzerá aj v uzamknutom stave, podobá sa to Lockinfu, neboj :-) A vždy sa môžeš vrátiť na 4.3.5 v najhoršom, ja som tak spravil z iOS5GM a dnes v noci zase späť na ofiko iOS5 :-)
o 13.10.2011, 17:00 | Luke_288
OK, nejsem v tEch downgradech tak zbehlej,takze jeste chvilku pockam az bude i untethered jb ;)
o 13.10.2011, 18:49 | vypuk
CRK, bucci - o co vam jde?
o 13.10.2011, 19:47 | Pajk
Sere je, že nemaj apgrejd.
o 13.10.2011, 20:00 | vypuk
[ Link ] Pro CRK a podobné členy, kteří říkali "to má android už dávno" :)
o 13.10.2011, 20:14 | LukeFab
tomu siri bych nevěřil,to nebude ani fungovat beztak.
o 13.10.2011, 20:20 | Pajk
Ty znáš něco, co Apple presentoval a nefunguje?
o 13.10.2011, 20:41 | prohifi.cz
Prijde mi, ze je jedno, jestli nekomu vyhovuje android, nekomu ios, nekomu stara nokia s vydrzi dele nez tyden.

Ale s tim hlasovym ovladanim tomu moc v cestine neverim. Cestina a anglictina jsou az prilis rozdilne. Na cestine uz si vylamalo zuby mnoho firem. Sam jsem mel s jednim softwarem dost spolecneho, takze znam pozadi.
o 13.10.2011, 21:11 | JA
hele ten iOS5 je ten novej iPhone 5? :-)
o 13.10.2011, 21:13 | AllInOne | Upraveno: 2011-10-13 21:15:24
To jsou nový wokna pro jabko :o)
o 13.10.2011, 21:21 | mr.brain | Upraveno: 2011-10-13 21:25:40
Užijte iCloud, věc co Google má pár let a MS ještě déle :o) Ale chápu, je třeba jít s dobou... :) Koneckonců ať si každý používá dle libosti co chce - jak psal prohifi :)

vypuk: Apple ma Siri, Microsoft ma Mango :) [ Link ]
o 13.10.2011, 21:29 | muSlim
2 mr.brain: niekto evidentne nepochopil že Siri je AI a nie heslovité zadávanie príkazov... OMFG už s tým prestaňte... Buď ste natvrdlí, alebo už neviem.
o 13.10.2011, 21:34 | Luke_288
tohle mi už spíš přijde o tom, že kdybych tu napsal, že jsem s iphonem v ruce vyšláp v parku hovno, tak se vždycky najde dost lidí, co budou psát, že s čímkoliv jiným vyšlápli dvě už předloni.
jinak si nedovedu představit, proč se v threadu o tom, kdo už zkusil iOS5 objevujou tyhle příspěvky
o 13.10.2011, 23:17 | rcman
Mě teda to Siri přijde trochu divný...
Jako je to rozhodně další krok dopředu. Je to určitě výborný pro slepý lidi nebo i jinak postiženný.

Ale já si budu připadat jako strašnej debil když si budu povídat s telefonem o tom co a jak...

Jestli to stihnou do příštího roku a dalšího novýho Iphonu dát i do češtiny. Tak jsem zvědavej co to budu
dělat až tomu řeknu "Běž za mě do práce!" ...?
o 13.10.2011, 23:50 | Luke-Jeep
Nahozeno dneska i do iPhone 4 i do iPadu a supr... iCloud supr funguje ( az jsem se lekl kde se mi v iPadu vzaly ty fotky :-))) ) sem to nejak necekal az tak rychle... Rychlost dobra, zatim spokojenost
o 13.10.2011, 23:50 | Luke-Jeep | Upraveno: 2011-10-13 23:58:07
Pardon double
o 14.10.2011, 00:27 | Proffesor_W
hehe, aneb kdyz nestaci facebook, asocialem jeste snadneji a rychleji, ted uz si muzes povidat s telefonem, nemusis ani nikomu volat :D
o 14.10.2011, 08:58 | muSlim
Áno, presne preto to spravili, aby si nejaký strašne "múdry" chlapec povídal s telefónom a stal sa z neho asociál, prípadne ho posielal do práce a divil sa potom jej odpovedi... OMFG, seriously!!!
o 14.10.2011, 10:15 | johanik
Za chvíli snad taky poreferuju, momentálně se tahá iOS 5 do Ipadu :)
o 14.10.2011, 17:32 | Proffesor_W
muSlim - tak mi rekni proc? k cemu je to dobry krome toho ze je to COOL? Padnej duvod proc to pouzivat? CHci vedet v cem je to lepsi nez klasicke vladani hlasem co ma dnes kde co.
o 14.10.2011, 17:42 | muSlim
Holy fucking shit, Ty si snáď kamioňák Ty vole... Chceš (v prípade že by si to chcel používať, napríklad pri riadení) zadávať telefónu sadu príkazov ktoré pozná, alebo mu to chceš povedať normálne, hovorovo, ako keby si to povedal mne? To ste fakt podaktorí tak tupí, bez predstavivosti a hľadáte len podnet k šprtaniu sa v tom, alebo Vám fakt nedôjde podstata určitých vecí? Môj Ty kokot...
o 14.10.2011, 18:01 | Proffesor_W | Upraveno: 2011-10-14 18:06:26
A jakej je v tom rozdil? Chces mit z telefonu kamarada nebo polat sms? Proc ti nestaci rict "nová sms" - "odeslat" - "číslo"? Nehlede na to, ze ta sracka stejne v cestine ... natoz ve slovenstine ... bude fungovat tak za par let.
Mimochodem kamionak nejsem, ty k nemu mas o dost bliz, minimalne se tak vyjadrujes.
o 14.10.2011, 18:24 | muSlim
Moje vyjadrovanie nech Ťa nemýli, to je bohužiaľ na východe normálne a ja s tým žijem ;-) skôr sa zamysli nad tým, že sa dokola musíte pýtať na rôzne prečo a ako, bez zamyslenia sa. Jediné čo chcete je šprtať a šprtať. Dkonca si Ťa dovolím citovať, na čo si sa pýtal, na čo som Ti dal odpoveď a Tebe to sále nedochádza (?)...

14/10/2011 17:32 Proffesor_W
muSlim - tak mi rekni proc? k cemu je to dobry krome toho ze je to COOL? Padnej duvod proc to pouzivat?

Tak preto to používať, viď vyššie. Áno, keď Tebe stačí diktovať poslať, sms, blablabla, komu, poslať, tak prosím. Nekomu je prirodzenejšie spýtať sa na veci normálne a pre tých to bude mať využitie. 60% pracovnej doby komunikujem po anglicky, telefóny a vôbec všetko čo používam mám v anličtine, tak ak by som to chcel použiť, pre mňa nie je problém tak robiť v angličtine... Ale nechápem to neustále dotazovanie sa a šprtanie do toho. Ne je to nič pre Teba lebo sa Ti to nepáči z x dôvodov, tak to nechaj byť. Takto jednoduché to je...
o 14.10.2011, 18:28 | Proffesor_W | Upraveno: 2011-10-14 18:30:36
A uz si nekdy zkusil v anglictine diktovat slovenskou sms? TO ze z 60% komunikujes anglicky v pracovni dobe je sice hezky, ale v rodne reci s tim napises uplne hovno. Ja komunikuju anglicky 100% pracovni doby. Ale smsky pisu jen cesky, muj telefon je umi cist, ale ma pouze anglicky a polsky slovnik a je to nepouzitelny. A to je pouze cteni.
o 14.10.2011, 19:07 | muSlim
A kde som povedal že chcem písať po slovensky? ;-) radšej to nechajme... Nemá to zmysel a presne o tom je vždy a každá debata kde sa votrú zástancovia "druhého" systému a prudia a prudia...
o 14.10.2011, 19:12 | Luke_288
tady jde spíš asi o to, že to bude umět typicky to, že řekneš: naplánuj mi cestu z Prahy do Ostravy. a ten telefon to udělá bez toho, aniž by ti opakoval, že jsi zadal nesprávné hlasové heslo.
nicméně pro tebe to prostě není, tak si to nekoupíš, spousta jiných to ocení (a že to není v čj je asi jedno), stejně tak já nevyužiju ke svýmu životu urychlovač částic a taky nějak nemam potřebu rejpat se v tom, k čemu to je, kdo to využije apod...
o 14.10.2011, 19:53 | Proffesor_W
muSlime ja nejsem zastance zadnyho systemu, mne jsou k smichu oba dva tabory. Pac si chcu v nejblizsi dobe telefon koupit tak sem si za posledni tejden osahal skoro vse. Samsung sg2 ma krasnej displej, ale vypada jak prkno na klepani rizku. iPhone? Nelibi se mi to cele kolem a ten telefon nestoji za ty penize. Ja se divam na veci ktery opravdu vyuziju, vydrz baterky, odolnost, zpracovani, navigace, cena. Nejaky Sire, nebo ty sracicky na lusteni textu, carovejch kodu a ja nevim ceho vseho co ma treba HTC jsou proste k hovnu a realne mi zivo neulehci. Dobry je to akorat na machrovani pred kamaradama, coz vetsina majitelu s temahle vecma dela.
o 14.10.2011, 19:56 | muSlim
No vidíš a niekomu to proste vyhovuje, jedno alebo druhé. Nie je potreba to hovno stále rozmazávať...
o 14.10.2011, 20:20 | Bingi
já nevím, pokud nějaká technologie, systém někdy nějak fungovat musí si projít vývojem. Ať to bude jaké chce, další generace bude zase lepší. Jinak ať si používá každý co chce.
o 14.10.2011, 22:17 | Nismo.Power
já už stahuju 5ku a pak hned JB páč bez toho je to fakt naprosto marný a nepoužitelný, s nim sem na vážkách ale taky :D
více no comment ;-)
o 14.10.2011, 22:25 | Rocco.
já si myslim, že se Siri se rozjíždí zase uplně novej způsob ovladání telefonu a vůbec všeho.
Když to vymáknou, jako že to vymáknou ať už Apple nebo kdokoli jinej, tak to ulehčí život všem.
Rozhodně je příjemnější a přirozenější si s věcičkou povídat, než to vyťukávat na Displeji ...
o 14.10.2011, 23:01 | Pajk
Přátelé mají taky japka a líbí se mi iMessage. Soft zdarma a posílání sms a mms taky. A už chodí i doručenky. Jinak jsem neměl čas se tím zabývat více. Za chvilu si pořídím s takovou zero tarif a jen tam šupnu net, pač už je dost věcí zdarma.
o 15.10.2011, 11:10 | Luke-Jeep | Upraveno: 2011-10-15 11:10:46
Nismo co kdyby jsi do tech svejch vet aspon vkladal "pro me" je to marny atp...? :-)))
o 15.10.2011, 14:07 | Nismo.Power
L-J : spíš za chvilku začnu bejt sprostej :D
peru se tady s podem s 5.0, samotnej update cajk, následnej JB těžkej voser, jedno totál zamrznutí, následný dotlačení ipa věcí ještě větší voser.....

nechci bejt fakt zlej ale zlatej android :D cejtim s váma a vašema problémama :D a ještě k tomu u všech postů čtu že 5.0 je teď už krapet "buggy" a po JB že je to samozřejmě ještě víc :)) takže lol :)
o 15.10.2011, 14:28 | fredy
mám od včerejška na mém 3GS iOS5 a pohoda :) něvíte jestli je už možné udělat JB když mám doma jen OS WIN?
o 15.10.2011, 14:42 | Luke_288
tak mám pocit, že JB pro iOS5 ještě není uplně ready, snad jen tethered, takže se asi není co divit, když do toho někdo cpe něco, co není ještě uplně odladěný.
o 15.10.2011, 19:47 | fredy
chvilku počkám, ale nevadí mě ani kyby to bylo zatím tethered...
o 15.10.2011, 21:14 | Nismo.Power
Ja mam spis pocit ze samotnej iOS5 je zatim horky zbozi..... Btw nejsem samo magor a nekoupil.sem iphone ale lehce rovnatelny zarizeni tj. 4g ipoda a to jeste pro starou ale koupil sem i z duvodu srovnavani funkci, iphone4 uz sem mel nescetnekrat v ruce a tim nemyslim ken na par minut ale chci se do toho ponkrit vic.... Rekneme ze ipoda budu povazovat za zarizeni po hw strance nekde mezi 3gs a 4kou coz ono je ale bliz ma samo k ty 4ce.... Nebudu tady samo zduraznovat ze display ipoda je strasnej a to i proti ip4 o samsungach memluve... Rozliseni sice ma ale retina bych tomu nerikal bejt jima je to klam je vyblitej a pozorovaci uhly katastrofa.... Ipod ma min ramky, luxusne se seka pri prechodech obcas a celkove jakakoli prace je na nem jak jet s autem se zatahlou ruckou.... Takze iOS potrebuje hw jako svine takze vymluvy o dobre napsanym SW muzou nechat apple people stranou...., deklarovanej stejnej fotak jako v iphonu je opet podvod na lidi, je tam sracka fotici hur nez olumpus.... Brat to jako celek s tim ze by ipod 4g mel mit gsm modul tak musim rict ze i proti zte blade by to byl tezkej joke.... Nadruhou stranu jako mp3 prehravac je to super vec to je pravda.... Ale pruser je ze i galaxy se dela jako mp3 a je levnejsi a vykonem i fotakem jinde.....
Tot prozatim z moji vypravy po iOS platforme:)
o 23.10.2011, 20:28 | Luke_288
no, tak jsem to nahodil a bez JB to fakt nepujde. kalendář na locksreen to neukáže, mejly taky ne, ta stahovací roleta už ano, ale třeba u mejlu ukáže bud jeden nebo pak až pět, z lockinfa jsem zvyklej na tři a to nejde, doručenky na smsky jdou jenom obráceně, což mi přijde docela na hlavu. takže pro mě teda zatím zklamání.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.497 sekund.