Navštíveno 618x

Povedlo se vam nekomu rozchodit firefox sync?? se sychronizovalo mi to asi tak polovinu veci, sice zalozky a hesla, ale uz ne panely a hlavni heslo, historii taky ne. zejmena ty panely bych potreboval... zkousel jsem to same i u opery a tam sem dopadl uplne stejne, mozna jeste hur tam mi to synclo jen zalozky a vic proste nic, tak nevim jestli delam neco blbe, nebo jestli to je takovej shit...
Jojo facha mi to perfektne :)
Sam tam dole v liste se ukaze, ze se synchronizace nepovedla ale to je fuk kdyz se to minule povedlo. Sem tam maji vypadky nejspis.
i taby (panely) ti to synchtonizuje v pohode? to je to co bych prave potreboval prenyst, a metodou poslat si otevrene taby mailem a otvirat je a rucne je spendlit do prohlizece se mi to delat nechce ;-) je jich preci jen dost, tak si rikam ze by tohle mohlo pomoct...
ja mam trebas na iPhonu prohlizec a to a to Firefox Home tusim :)
A tam vse co zobrazim ci necham otevrene stranky v zalozkach, tak se mi zobrazuji primo tam :)
Cili necham neco rozectene, vypnu kompa zapnu tohle na telefonu a docitam tam kde jsem skoncil :)
tak to se do toho musim jeste nejak pustit a doresit to ;-) to bych presne potreboval ;-) tak treba to taky rozchodim dik