Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > firefox sync chodi to nekomu??

o Navštíveno 618x o
o 12.10.2011, 09:38 | michal_smsmsm (A)
Povedlo se vam nekomu rozchodit firefox sync?? se sychronizovalo mi to asi tak polovinu veci, sice zalozky a hesla, ale uz ne panely a hlavni heslo, historii taky ne. zejmena ty panely bych potreboval... zkousel jsem to same i u opery a tam sem dopadl uplne stejne, mozna jeste hur tam mi to synclo jen zalozky a vic proste nic, tak nevim jestli delam neco blbe, nebo jestli to je takovej shit...

o 12.10.2011, 21:04 | Knightey-
Jojo facha mi to perfektne :)
Sam tam dole v liste se ukaze, ze se synchronizace nepovedla ale to je fuk kdyz se to minule povedlo. Sem tam maji vypadky nejspis.
o 13.10.2011, 07:47 | michal_smsmsm (A)
i taby (panely) ti to synchtonizuje v pohode? to je to co bych prave potreboval prenyst, a metodou poslat si otevrene taby mailem a otvirat je a rucne je spendlit do prohlizece se mi to delat nechce ;-) je jich preci jen dost, tak si rikam ze by tohle mohlo pomoct...
o 13.10.2011, 21:10 | Knightey-
ja mam trebas na iPhonu prohlizec a to a to Firefox Home tusim :)
A tam vse co zobrazim ci necham otevrene stranky v zalozkach, tak se mi zobrazuji primo tam :)
Cili necham neco rozectene, vypnu kompa zapnu tohle na telefonu a docitam tam kde jsem skoncil :)
o 14.10.2011, 07:10 | michal_smsmsm (A)
tak to se do toho musim jeste nejak pustit a doresit to ;-) to bych presne potreboval ;-) tak treba to taky rozchodim dik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3698 sekund.