Navštíveno 1020x

caute, mam problem s firmou tk-racetec, obchoduje hlavne na ebayi, kupoval jsem uz od nej kotouce pres ebay, platil to pres pay-pal a zadny problem, kdyz jsem mu pak psal ze bych potreboval upravit brzdy tak psal ze neni problem, tak jsem mu je poslal, dlouho dlouho mu to trvalo, naposledy co mi odepsal byla odpoved na to kde je muj balik, tak psal ze se na to podiva a da vedet, od te chvile pisu maily, sms a vbc zadna reakce, moje posledni sance je jeste mu primo zavolat ale to sam nezvladnu tak zatim cekam a prubezne pisu maily a sms, frajer dela mrtveho brouka, na ebayi ma kladne hodnoceni 98,7 z nejakych asi 1500 obchodu, tu upravu brzd mam i zaplacenou zase pres pay-pal.
je tedy nejaka moznost jak na toho zmrda?? dekuji moc za rady ;)
Od toho máš krytie nákupu cez eBay ni? Napíš im...
on uz mel ale brzdy doma a posilal mu je znova,takze kryti nema zadny od nikoho
Pokud to jde tak dat claim na PayPal. Pokud ne pohrozit Anwaltem. Nic jineho Ti asi nezbyde.
já bych řekl, že ebay už je tady mimo hru. Obchod byl dokončen úspěšně, Fox zaplatil, přišlo mu zboží, tečka. To že chce navíc nějakou úpravu, to už je jen mezi nimi mimo ebay.

11.10.2011, 15:05 |
JR Bohuzel nevyhoda obchodovani se zahranicim.
Ja som to nedočítal, tak prosím ignorovať môj koment :-D

11.10.2011, 16:37 |
Timbo a jak je to dlouho cos mu za tu upravu platil? pres pay-pal muzes zazadat o stazeni platby z5 a myslim ze se ti pak ozve sam od sebe.
domluvim do dusi
zitra se me behem dne ozvi;-)
tu upravu jsem mu platil ke konci srpna takze uz je to dost dlouho ;) a tohle je proste mimo ebay no, frajer ma sidlo v bochumi takze celkem daleko ;)
to kleneex: zitra ti volam na cislo co mas v profilu, zatim moc diky ;)
Bochum, tam snad sidli kazdej nemeckej prodejce autosracek.
tak pisu jen ze brzdy jsou doma, psal jsem minuly tyden trocho prisnejsi mail co teda bude, ikdyz on me mohl mit u prdele, kazdopadne dneska dosly ale urcite velke diky patri kleneexovi ktery urco prispel svymi telefonaty ikdyz bez odpovedi ze jsou brzdy doma a taky macovi ktery tam ochotne taky volal ale taky bez odpovedi, takze jsem se presvedcil ze tenhle klub ma opravdu kvalitni cleny ;)