Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ebay / paypal - problém...?

o Navštíveno 9635x o
o 11.10.2011, 05:15 | camron | Upraveno: 2011-10-11 05:21:44
Snažím se na ebayi uhradit přes paypal vydraženou věc a na konci, když jsem jsem přes ebay přihlášený na paypalu a chci potvrdit platbu, tak mi to vždy hodí blíže nespecifikované hlášení. Řeším to už asi 8 hodin, takže dočasným technickým problémem to pravděpodobně nebude. Myslel jsem, že to může být limitem účtu, ale ten žádný není. Jak jsem zjistil, tak jediná možnost, jak kontaktovat ebay je telefonicky a do států fakt volat nebudu. Prodejce akceptuje i PK, ale za boha nemůžu přijít na to, jak mu kartou přes ebay konkrétní věc uhradit.

Na Ebayjsem už přes paypal v minulosti platil a bez problému

Poraďte prosím, neboť jsem fakt v pasti....

chybové hlášení je ve tvaru: "your request could not be processed at this time - sorry, we could not complete your request at this time". Anglicky umím, překládat netřeba. Ale netuším, jestli je chyba na straně ebay, paypalu, moje...?

o 11.10.2011, 05:25 | JP | Upraveno: 2011-10-11 05:25:56
Co limit karty? Expirace karty? Nemáš na PayPalu těch karet registrovanejch víc a nevybral jsi špatnou? Vždycky když se mi tohle stalo, byla to nějaká takováhle blbost na mojí straně...
o 11.10.2011, 05:49 | camron
Expirace je v pohodě. Taky jsem si myslel, že to bude limitem, ale na inet bankovnictví jsem nic nenašel a na pobočku se nedostanu :-(. Můžu případně na paypalu přidat cizí kartu, např. manželky a platit s ní?
o 11.10.2011, 06:46 | Šestikule
kdysi ještě bylo, že některým prodejcům šlo poslat platbu jen z PayPal verified (nebo tak nějak se to jmenovalo) konta. Získat verified bylo pro ČR docela složité, vím, že jsem ho tehdy získal až po transakci od nějakého top amerického prodejce. Ale předtím jsem měl pár problémů, že mi to kvůli ne-verified nešlo uhradit.
o 11.10.2011, 07:52 | cendler
limit na paypalu není, ale na kartě máš limit, ten ti řeknou v bance a třeba rovnou i navýší, o jak velkou částku se jedná, maximálně to někomu poslat na účet, aby to zaplatil za tebe
Pár měsíců zpět jsem něco podobného řešil s TT, taky mu něco nešlo zaplatit a mě to šlo bez problémů, ale to byla blbost za pár dolarů, další platbu měl zase normálně.
o 11.10.2011, 07:59 | TROY
podobnou věc jsem tady už řešil v minulosti - podle všeho se jednalo o nějaký pokus o útok na paypal a dočasně byly transakce pozastavený - zhruba po 2 dnech to začlo samo fungovat
o 11.10.2011, 08:31 | CRK
já sem to řešil asi desetkrát. jednou to byla expirace, jednou limit (platby v mé bance rozlišovaly limit u nás a limit pro platby do zahraničí) no a osmkrát to byl problém u nich a chce počkat... jinou kartu tam klidně přidat můžeš.
o 11.10.2011, 09:51 | Mr.Scully
Šestikule - to není pravda, Paypal verified je otázka jedné jednoduché verifikace, která ti zabere tak minutu, mám to verified taky. Snad jen verified address je problém, ale ta bez US adresy snad ani nejde získat. Ale to s platbou nesouvisí, maximálně s ochotou prodejce někam něco (ne)poslat.
o 11.10.2011, 10:56 | camron
2Cendler:

ty hele, to je věc za 25tkč :-(.

Já jsem Ebaják amatér, tak se zeptám asi blbě, ale může to teda za mě zaplatit někdo jiný, kdo má paypal? Když totiž kliknu u té vydražené věci na "pay now", tak mě to hned nasměruje na Paypal, tam se přihlásím, zkontroluju platbu a když jí chci potvrdit, tak mi to hodí tu chybu. Zkouším to průběžně už asi 14 hodin! Jak by mě to teda z Ebay přesměrovalo na Paypal někoho jiného, když je to spárované? Jaké jsou možnosti? Nerad bych o tu věc přišel tím, že jí nemám jak zaplatit :-(
o 11.10.2011, 11:05 | Šestikule
Mr.Scully: jo jo, máš recht, měl jsem na mysli verified address. Tu se mně právě kdysi podařilo záhadným způsobem získat i na českou adresu, takže mám od té doby adresu do ČR verified a pošle mi kdokoliv cokoliv.
o 11.10.2011, 11:06 | Sau
No a máš právě vůbec na té kartě, kterů máš přiřazenů k PayPal, takto velký limit ? Pokud jo, ověř si jestli je stejný limit pro platby u obchodníka stejně tak jak pro platby po netu atd. Može sa to lišit...
o 11.10.2011, 11:07 | Šestikule
camron: tak to budeš nad limit karty, stalo se mi to už taky párkrát. Vždy jsem napsal prodejci, ať mi to rozdělí na více částek. Pak od PayPal přijdou jednotlivé výzvy k platbě, které zaplatíš a hotovo.
o 11.10.2011, 11:41 | camron
Tak jsem volal do banky, limity jsou ok. Tak mi ještě zkontrolovali transakce, kdy zjistili, že se tam u nich požadavky na tu částku vždy objeví a ihned jsou stornovány, opakovaně. Takže u mě ani u mojí banky problém asi není. Teď babo raď :-(
o 11.10.2011, 15:44 | JP
Šestikule: Já mam taky verified adresu na PayPalu i confirmed na eBay a to českou i US (shipito), podle mě se to časem přiřadí ke každý po určitym objemu bezproblémovejch transakcí.
o 11.10.2011, 15:47 | JP
Co je to za banku a kartu? Mě třeba u mBank často nejde "manipulovat" s většíma částkama přes kartu přestože jsou limity daleko. A to i u bankomatu - prostě musim vybírat postupně (bezprostředně po sobě) třeba po 20tkč, protože víc mi to najednou nedá.
o 11.10.2011, 16:03 | Mr.Scully
JP - no mně verified/confirmed adresa prostě nastavit nejde, na rovinu to píše, že to funguje jen u US adres a to mám na paypalu rozhodně stovky transakcí.

Jinak se mi třeba taky stalo (ČSOB), že ač mám limit 50 tisíc denně a na účtu bylo peněz dost, tak mi to (někdy) nedovolilo třeba vybrat 40 tisíc najednou, ale musel jsem jak trubka vybrat dvakrát po sobě 20 tisíc, nechápu. Třeba to s tím nějak souvisí.
o 11.10.2011, 21:30 | cendler
camron : tak pokud máš velký limit, ještě chce upozornit že limit musí být na internetové platby, protože jestli si to baba na lince nespletla s platbou karty, protože transakční limity na den na kartu jsou : výběry v hotovosti, platby u obchodníka a platby na internetu, takže na poslední bych se soustředil.
Jinak klidně bych ti to zaplatil, ale bohužel mi teď končila karta, tak jsem si minulý týden vyzvedl novou, tak jsem ji na paypalu registroval, což by nebyl problém, ale banka tam automaticky nastavila jenom 5t a moje bankéřka je na dovolené, tak musím počkat až se vrátí a dá mi tam můj limit.
o 11.10.2011, 21:55 | CRK
Většinou na internetový platby dávaj nízký limity a 25.000,- je docela dost na jednu transakci. Takže jako cendler. Zavolej, vyprcej a pude to :-D
Já bych ti to třeba taky zaplatil, ale mam to na desítku...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3597 sekund.