Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vyborna Android aplikace

o Navštíveno 918x o
o 10.10.2011, 17:26 | koren
at si o A myslim svoje,tak tohle mi udelalo opravdu radost nebot odstranuje jednu ze zasadnich nevychytavek.

GPS Aids - pres libovolne datove pripojeni umi podstrcit vestavene gps data o satalitech. je to do jiste miry (ne-li uplne) obdoba A-GPS, vyhoda je ze krom zakladnich dat umi i rozsirena a presnej cas, zaroven tyhle data staci stahnout pouze obcas.

praxe: na SG, u kteryho je vestavena gps spatnej vtip je lock otazkou par sekund - bez bezne v radu (i desitek) minut. presnost kolem 10m.

o 10.10.2011, 17:32 | Mr.Scully
Měl jsi problém s rychlostí nebo s nepřesností? Mně se SG chytne satelitů bleskurychle v řádu pár sekund, i když jsem v budově - je to výrazně rychleji než s mojí PDA navigací. Ale jistota je jistota... už to stahuju :-)
o 10.10.2011, 18:02 | koren
tragicka byla rychlost, presnost je o chlup lepsi. vypada to ze i je odstraneny i vypadavani signalu. prvni dve muzu potvrdit, to vypadavani je jen odmenka-v aute jsem to zatim moc netestoval.

kazdopadne pokud je potreba mit stopro jistotu, pak externi modul a sparovat pres BT - i na to jsou aplikace, sam od sebe A samozrejme neumi.

a nebo mit zarizeni u kteryho to neni potreba resit:-)
o 10.10.2011, 18:16 | Mr.Scully
Já to mám naopak, rychlost je vždycky okamžitá, akorát mi přijde, že přesnost občas pokulhává. Spíš ve smyslu, že chvilkově někdy vypadne signál a on to odhadne... třeba 50 metrů od skutečného místa. No to je fuk, euro pade do toho klidně vrazím. To má uložený nějaký data o satelitech, který pak třeba navigace využívá, nebo to musí bejt spuštěný v pozadí?
o 10.10.2011, 19:17 | koren
zapnes app, sosne si to aktual data, nacpe je to do gps, muzes vypnout. na pozadi nic nebezi. jak jsem vysondoval, tak data stahovat cca po peti dnech
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.