Navštíveno 918x

10.10.2011, 17:26 |
koren at si o A myslim svoje,tak tohle mi udelalo opravdu radost nebot odstranuje jednu ze zasadnich nevychytavek.
GPS Aids - pres libovolne datove pripojeni umi podstrcit vestavene gps data o satalitech. je to do jiste miry (ne-li uplne) obdoba A-GPS, vyhoda je ze krom zakladnich dat umi i rozsirena a presnej cas, zaroven tyhle data staci stahnout pouze obcas.
praxe: na SG, u kteryho je vestavena gps spatnej vtip je lock otazkou par sekund - bez bezne v radu (i desitek) minut. presnost kolem 10m.
Měl jsi problém s rychlostí nebo s nepřesností? Mně se SG chytne satelitů bleskurychle v řádu pár sekund, i když jsem v budově - je to výrazně rychleji než s mojí PDA navigací. Ale jistota je jistota... už to stahuju :-)

10.10.2011, 18:02 |
koren tragicka byla rychlost, presnost je o chlup lepsi. vypada to ze i je odstraneny i vypadavani signalu. prvni dve muzu potvrdit, to vypadavani je jen odmenka-v aute jsem to zatim moc netestoval.
kazdopadne pokud je potreba mit stopro jistotu, pak externi modul a sparovat pres BT - i na to jsou aplikace, sam od sebe A samozrejme neumi.
a nebo mit zarizeni u kteryho to neni potreba resit:-)
Já to mám naopak, rychlost je vždycky okamžitá, akorát mi přijde, že přesnost občas pokulhává. Spíš ve smyslu, že chvilkově někdy vypadne signál a on to odhadne... třeba 50 metrů od skutečného místa. No to je fuk, euro pade do toho klidně vrazím. To má uložený nějaký data o satelitech, který pak třeba navigace využívá, nebo to musí bejt spuštěný v pozadí?

10.10.2011, 19:17 |
koren zapnes app, sosne si to aktual data, nacpe je to do gps, muzes vypnout. na pozadi nic nebezi. jak jsem vysondoval, tak data stahovat cca po peti dnech