Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > lama dotaz SPZ

o Navštíveno 1386x o
o 10.10.2011, 09:42 | Pietro
zdarec
jednoduchy dotaz: jak muzu prijit k ctvercovym SPZ?
myslim ty jak maj napr.ameriky.
nechci standartni podelne znacky.
musim si o to extra zazadat?

o 10.10.2011, 09:46 | maxov
normalne dojdi na urad s ohnutejma značkama a řekni,že potřebuješ ten jinej rozměr...tak sem to udělal já:)
o 10.10.2011, 11:07 | TROY
;) jak KDE
výměna tušim 400
nicméně někde jsou s tim vosery někde bez řečí
o 10.10.2011, 11:24 | Pepíno_Honda
někde bez problémů, jinde chtějí, aby jsi měl zápis v TP, že ta máš prostor pro tento rozměr rz...
o 10.10.2011, 12:39 | Pietro
jo ty klasicky mi prekazi
aspon ze to jde..
o 11.10.2011, 20:22 | deywis | Upraveno: 2011-10-11 20:30:47
měli by ti vydat formát značky jakej ty chceš, ale bohužel to u nás funguje tak že si spousta úředníků ten zákon vyloží podle sebe...

kdyžtak prolez toto téma, třeba ti to pomůže [ Link ]

edit: ještě jsem našel tuto radu:

"zajdi si na úřad a řekni "dobrý den, jelikož mi nesedí na auto klasické formáty RZ, jdu požádat o výměnu za nejmenší formát x krát y mm". Pokud budou mít libovolnou připomínku o tom, že to nelze, řekni, že to chceš písemně a že chceš na tom podpis osoby, která ti to odmítla vydat a stejně tak podpis zodpovědného nadřízeného. Pokud se zeptají k čemu to chceš (a oni se zeptají), tak jim řekni, že jdeš podat trestní oznámení o zneužití pravomoci veřejného činitele (provádí úkony ve státní správě a tudíž pod to patrně skutečně spadají) a chceš vědět konkrétní jména, abys to nemusel podávat na neznámého pachatele. Pokud to s nima nehne ("tak mu to teda dejte..."), tak prostě to trestní oznámení podej a je hotovo."
o 11.10.2011, 21:09 | Pepíno_Honda
jedna věc je to, zda-li opravdu má takové vozidlo, kam takový formát rz patří. Což v případě třebas USA auta asi není problém. Zajišťoval jsem toto na mýho Civica, kde jsem měl vzadu prostor pouze pro tuto rz.
pak jsem pořídil novějšího Civica, kde patřil již normální rozměr, ale na úřadě jsem požádal o usa rozměr a dali mi jej. Řešil jsem ale toto i jnde, kde po mě chtěli evidenčku, že mám na vozidle místo na rz uvedeného formátu ( označení myslím 135). Toto mi zapsali do TP a následně vydali i tento rozměr... držej se pouze zákona, kde je toto striktně psáno....
takže nějaký kydy o tom, že to chceš písemně a že to je zneužití pravomoci tady fakt nepiš....

foto k příspěvku  od Pepíno_Honda

o 11.10.2011, 21:10 | Pepíno_Honda

foto k příspěvku  od Pepíno_Honda

o 11.10.2011, 21:15 | .mycTD
premyslim, jak muze nekdo zneuzit svou pravomoc tim, ze nic nedela :-)
o 11.10.2011, 21:29 | Pepíno_Honda
přesně v tom odkazu je to i napsáno...
243/2001 Sb.
§ 24

(1) Tabulku registrační značky vozidel tvoří obdélník se zaoblenými
rohy s poloměrem zaoblení 10 mm o rozměrech:
...
e) 320 x 160 mm pro osobní automobil, který má v technickém průkazu zapsán prostor pro umístění této tabulky registrační značky.

Takže pokud to tam nemáš zapsáno, tak je to jen na dobré vůli úředníka....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3663 sekund.