Navštíveno 2028x

09.10.2011, 17:05 |
Tendr Ahoj, máte někdo tenhle tel?
[ Link ] Přijde mi parádní za cenu kolem 5 tisíc. Jen by mě zajímalo jak je na tom konstrukce, jestli se to nerozpadá v ruce.
konstrukce bezva, vůbec se toho neboj..... přeci jen se stále jedná o druhýho největšího výrobce MT co vyrábí pro hodně značek který to jen rebrandujou....
a tohle ničení konkurence cenou je velice dobrá věc kor u nás kde sou chytřejší MT drahý až to práská dveřma !

09.10.2011, 17:57 |
Bucci Mě to příde jak kopie HTC.. nemůžu si pomoct, ale moc jim nevěřim.. i když recenze říkají: za ty prachy pecka...
ale když čteš podrobně, tady vrže tohle, tady se odchlipujo tohle... na druhou stranu případná reklamace v alze je bez problémů...
btw: všimli ste si, že píšou, že je tam gingerbread, ale na obrázku je froyo??? :-)
Ja si tiež myslím že v pohode, neviem či to bolo toto alebo iný model a ešte nejaké Hawei-e s ktorými som si občas hral v práci, ale za tie love boli prekvapivo príjemne živé, konštrukcia v pohode tiež...
Menší ZTE Blade byl brandovaný Orange (model San Francisco), takže bych tam moc problémů nečekal a navíc s případnou reklamací taky problém nevidím.

09.10.2011, 18:23 |
CVakk mam ted Samsung Wave, byl by asi krok zpátky pořídit Skate že ? mě už ten 3.3palec připadá málo :) navíc nás čeká Bada 2.0 každou chvíli....
na SGS2 apod. nejsou love...
Wave neni věc špatná ale "bada" to sorry to je maximálně pro blondýny :D
tohle je o krok dál už jen díky androidu, kup a uvidíš... u tebe je výhoda že má Amoled takže super, tady budeš mít míň kontrastní větší display s ne tak živejma barvama ale to byh oželel....
výkonostně to je +/- aka iphone 3GS tudíž nečekej od toho zázraky či hraní Order and Chaoss .... přeci jen 800mhz a ardeno200 neni současnej highend ale za tu cenu je to pecka :)
Wave je po hardwarové stránce super, vlastně na úrovni SGS (vyjma velikosti displeje), ale bada prostě nenabízí tak široké možnosti jako android. Sice dnes už se tam dá portovat android, sice moc nesleduju v jaké je to fázi a jak to funguje, ale ta možnosti taky je. Já osobně jsem s wavem spokojen, ale opravdu jediná věc co mě vytáčí je "rychlost" fixace satelitů gps, za to bych v samsungu někoho zaškrtil. Jsem zvědavej, jestli to bada 2.0 pořeší.

09.10.2011, 19:53 |
CVakk bada 2.0 má prý fixaci velice dobře pořešenou, novinek tam bude spousta... já ji pořádně zkusim a když to stále nebude ono tak skočim po androidu... jinak wave je super, jen ten display na web je takovej malinkej... //
bada je mrtvá, v tomhle segmentu dražších telefonů nemá co pohledavat....do těch levnejch proč ne na ty je super ale takhle to je jako mít po HW stránce dobrej mobil a nacpat tam symbian...

09.10.2011, 20:24 |
Tendr

09.10.2011, 21:40 |
CVakk no na 80% Skate zkusim... možná už tento týden, takže kdyžtak pak napíšu co a jak :)

09.10.2011, 22:03 |
Arnie_one | Upraveno: 2011-10-09 22:13:56
Zbavovat se SuperAmoledu :( no nevim. Kdo jednou mel asi si na TFT bude zvykat tezko. Port Androidu je a funguje, neni to problem. Zatim ma problem s baterii nejak se rychlejc cuca. Port je to primo z SGS. Pokud se toho chytne XDA bude Wave dost zajimavej. Jen kuli Bade, je cena kde je, po HW strance je to dost slusny.
edit: ad ZTE SKATE, ted koukam, ze to je ArmV6 vykopavka, to by me domu nesmelo. Flash nepujde kuli CPU. Jinak pecka tel, jako byl Blade.

09.10.2011, 22:10 |
CVakk já vím no... s tím androidem to může být ještě na dlouho... na YT je video s tím wave/galaxy

09.10.2011, 22:33 |
CVakk | Upraveno: 2011-10-09 22:42:50
flash
[ Link ] píše, že na Blade to běží (tak nějak)... a hlavně ty flash reklamy si klidně odpustim :) nejvíc mě štve ten procesor.. nevim no sakra :) asi to stejně zkusim
.
.
a co todle ? Huawei Ideos X5 ?
[ Link ] může to někdo porovnat se ZTE Skate ? (ten procesor, graficka karta píšou Adreno 205)
JJ to sem mel na Zenthinku (tablet), ale nesla videa a jen dolphin browser. Rychlost mno ...
Pujdes krokem spatnym, radsi ojete SGS. Wave je rychlík a VGA PVR 540, takze jak SGS, cili rychlejsi nez IP4.

10.10.2011, 08:07 |
Bucci já osobně teď měnim telefon, kupuju taky z levnějších... a bude to Google Nexus S (od Samsungu)
Souhlasím s Buccim. Nexus S je teď jeden z nejatraktivnějších mobilů na trhu. Za cenu pod 7000 u Vodafonu dostanete výkonný 1 GHz procík, slušný foťák, NFC a záruku toho, že Google bude upgradovat Andoroid i pro toto zařízení v co nejkratší době od uvedení na trh. Spíš než pokus ZTE (nic proti ZTE - ty telefony vypadají zajímavě) bych vsadil na Nexus S což je vlastně vylepšené Galaxy S (pokud člověk nepotřebuje Super Amoled)

10.10.2011, 11:41 |
Bucci pro Nexus S už je ohlášenej update na Ice Cream Sandwich (Android 4.0) na přelom října a listopadu (po uvedení Nexus Prime - kterej mě odradil svojí úhlopříčkou 4,5" - jinak parádní stroj)
Jo tak to je jina, Nexus S nezni spane, Kazdoapdne me Bada vyhovuje (Nismo me seřve) a za dalsi nic jinyho, nez SuperAmoled PLUS nechci, cili dalsi min SGS2.

10.10.2011, 13:38 |
Bucci Tak nexus s ten SuperAmoled má taky... jenže ne pro evropskej trh.... unás jen super clear lcd... ale třeba zrovna mobilpohotovost jeden amoledovej má v nabídce v bazaru...
... na druhou stranu, já už bych do staršího telefonu nešel
No jo to byla prave doba kdy vsichni museli prejit na TFT a S-LCD, nebot Samsung nestacil vyrabet ani pro sebe :) ZTE BLADE (San francisko) bylo taky AMoled, HTC Desire tusim taky, vse prvni modely., pak uz jen tft.
Musi se to videt, aby clovek vedel o cem mluvi.

10.10.2011, 17:08 |
Bucci přesně jak Arnie... ale nic zásadního bych v tom nehledal Amoled má něco do sebe, ale má i nevýhody...
prostě je to z jedný strany výhoda, z druhý kompromis... a to platí pro amoled i lcd

10.10.2011, 20:56 |
CVakk dneska sem našel půl roku starý SGS v super stavu tak pro něj zítra jedu... nakonec na tu čínu nemám nervy :)