Navštíveno 3312x

08.10.2011, 07:47 |
deda Má někdo osobní zkušenost s tímto programem?? Je to jenom klasický prodej ojetých aut zabalen do zlatého pozlátka,nebo tam má člověk opravdu nějaký pocit sucha a bezpečí, že kupuje relativně slušné auto s jasnou historií??

09.10.2011, 01:08 |
rcman Nevím jak ostatní... Ale jelikož vtom trochu dělám, tak jsem dlouho žil v pocitu jako ty. Že co je Auto Plus tak je prověřenný apod.
A když vidim že pod Auto Plus spadnou i auta který někdo poskládá s totálky kde nebylo ani poznat že jde vůbec o auto... Tak už fakt věřim jenom tomu co opravdu vidim a můžu si ověřit...
Třeba většina má jinou zkušenost. Takhle jsem to bohužel poznal já...

09.10.2011, 01:10 |
JR Kolega, kdyz vybira "novy" auto, tak je pro nej Auto Plus neco jako nabozenstvi ..... Osobne si myslim, ze kdyz se neco posere, tak te stejne vyfuckujou.

09.10.2011, 01:28 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-10-09 01:30:05
Po mých zkušenostech s autobazarama už nevěřím ani jednomu. Vždy prodají jen to, co jim tam někdo přiveze.
Známý tam dával celkem vrak a normálně ho prodávali (kdo ho koupil, tak musel zabrečet), takže určitě to žádná hitparáda nebude i když se tváří pěkně.

09.10.2011, 10:34 |
Rudi klasickej bazar s nálepkou Škoda
jestli chceš trochu jistotu, koukl bych do nabídky autosalonů, kde mají auto svých zákazníků přijatá protiúčtem. S tím mám osobně tu nejlepší zkušenost.
Šestikule: taková auta právě spadnou pod auto plus
no, ale určitě zdaleka ne všechna
Z pravidla jsou tam auta přímo od škodovky jako referenční auta, předvádečky a nebo auta z protiúčtů co jezdila do autorizáku.