Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Smartfone za 3tkč

o Navštíveno 884x o
o 07.10.2011, 09:01 | macomb
Ahoj, vím že se tu telefony probírají 3x do týdne, tak nechci zůstat pozadu :) Rozholi jsme se malýmu letos naježit pod stromek nějakej telefon. Vzhlídl se v mém telefonu co mám já ( Samsung Wave) díky hrám tak už o podobným telefonu mele asi půl roku. Klukovi teď bude po novým roce 8. Telefon by měl být převážne pouze na to, aby byl na příjmu(což zvládne i telefon za 7 kil :) ) a potom jako "herní konzole". Bohužel na zvonku nemáme Rockefellerovi, tak limit je 3tkč za nový stroj(stovka navrch už nás nezabije). V této cenové relaci je dnes docela už výběr, tak se tak nějak pořád rozhoduju, který vzít.
Zatím nejžhavější kandidát je:
Samsung galaxy mini
ale idalší adepti.
Galaxy i5800
LG OO
Nokia C5-03 (nevím jak je na tom v součastnosti symbian co se týče zábavy)
SE X8
SE X10mini (ten nevím jestli je kvůli malému displeji vhodný)
plus jestli Vás ještě něco napadá, nechám se inspirovat. Jde hlavně o kvalitu zpracování(nešetrnější zacházení) a (relativní) výkonnost systému (aby případně zvládl i nějaké slušnější hry). Výdrž u těchto telefonu bude si myslím +- autobus. Za každý názor díky

o 07.10.2011, 09:14 | CRK
zte blade
o 07.10.2011, 09:23 | nome
jako crk, nebo neco lepsiho z bazaru do dane ceny
o 07.10.2011, 09:27 | macomb
A z jakého důvodu? Je tam tak rapidní rozdíl ve výkonu, nebo jen větší displey + rozlišení? No po bazaru se taky koukám, ale musel by být v hodně slušném stavu a zatím jsem na žádnou bombu nenarazil. Většinou chtějí za bazarový telefon jako za novou šedivku.
o 07.10.2011, 09:36 | Bucci
mladá má X8 - android 2.1 (ale po chvíli hraní jde odemknout a dát AOSP 2.3.5) a naprosto dostačující funkcema, výkonem (nějaký ty hry na něj jdou taky)
o 07.10.2011, 09:47 | macomb
Tak to počítám, že bych si s tím časem pohrál a dal tam nějakou upravenou romku ;) Co to je nějaký hry? Zvládnou tyto telefony i nějaké HD hry (kvůli výkonu a rozlišení) ? A co takové hry ve stylu Angry birds apod. Jdemi o to, aby se s tím mladej vyblbnul ;)
o 07.10.2011, 10:12 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-10-07 10:13:17
Asi se nakonec budu zbavovat svýho Samsungu I8910. Bude na něm novej originální kompletní kryt, novej digitizer a novej nepoužitej invissible shield. Záruka do konce roku, kompletní příslušenství + pouzdro, 2xnabíječka do auta, 2xdržák do auta. Ale chtěl bych za něj aspoň 3500

edit: ještě budu nechávat měnit mikrofon a konektor nabíjení, což jsou známý závady u tohohle tel. Takže pak by měl být na dlouho pokoj :).
o 07.10.2011, 10:16 | macomb
M.a.R.i: Na ten jsem se tak rok zpátky díval i pro sebe. Budu to vést v patrnosti, kdybych se rozhodl, tak se ozvu ;) Díky
o 07.10.2011, 10:17 | M.a.R.i
macomb: Myslel jsem, že si ho nechám, ale už mě fakt nudí :/. Tak buď půjdu do S2 nebo do LGP990. Podle financí. Díky krytu a digitizeru nebude poznat, že je jetej :).
Akorát se jedná o šedivku, takže neofiko záruka, ale stejně je už jenom do konce roku. Jinak tel by měl být připraven k prodeji během příštího tejdne.
o 07.10.2011, 10:59 | Nismo.Power
jasnej Blade...
o 07.10.2011, 11:36 | htd
jojo blade [ Link ]
o 07.10.2011, 13:25 | macomb
A máte s ním osobní zkušenosti? Jak je na tom se zpracováním a rychlstoí systému?
o 07.10.2011, 13:49 | Bucci
já jen vim, že ZTE - stará verze - byla kopie HTC Desire... ale dle procesoru žádnej zázrak... na vyblbutí asi ale dobrý (za ty prachy)
o 07.10.2011, 14:46 | macomb
Tak uvidíme, pokud najdu nějakej pěknej kousek do 3tkč, tak budu vážně uvažovat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4067 sekund.