Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Android aplikace

o Navštíveno 1065x o
o 06.10.2011, 21:20 | Ghofig
Jelikoz vim, ze je tu spousta lidi se smartphouny a ja minulej tyden koupil Galaxy S2 a po dlouhe dobe jsem presel z WM na Android, tak bych se chtel zeptat, jestli nemate tip na osvedcene a vyzkousene aplikace.
Prolezl jsem uz par for, ale ne na kazdem telefonu funguje vse, tak bych se rad vyhnul metode testovani pokus x omyl...
Takze pokud nekdo mate neco, co muze doporucit nebo stoji za to mit v telefonu... Sem s tim :)
Dekuji

o 06.10.2011, 21:27 | JR
Na SGS mi vzdycky jelo vsechno .... Omezeni bych hledal u levnejsich modelu.
o 06.10.2011, 21:30 | Luboš1
ja otazka na ghofika:mel jsi WM kde si bral aplikace a hry?nic kloudneho jsem nenasel...
o 06.10.2011, 21:34 | Ghofig
JR: tak nerikam, ze mi neco nejede... ale spise bych si predstavoval proste rady co v tom telefonu kdo ma a s cim je spokojenej...
Luboš1: na WM bohuzel neexistuje nic jako WM Market, takze jsem to resil vetsinou googlem a ruznejma forama. kazdopadne si myslim, ze tolik nejruznejsich aplikaci, co je na adroid na wm urcite neexistuje.
jsem zvedavej, jak budou vypadat nove modely s WM, ale aktualne je to pomerne mrtvej system...
o 06.10.2011, 22:00 | Mr.Scully
LauncherPro jako homesecreen s widgetama
Advanced Task Killer
Barcode Scanner
ČT4 sport vysílání (asi jde i přes browser)
Facebook, Youtube a podobný kravinky
Fancy Widgets
Flashlight
Go Keyboard
Google Maps / Sky Map
Jorte nebo jinej kalendář
Layar
Meteoservis
MortPlayer Music
Shazam
Swiftkey X

Ber to jako základ... sám teprve s Androidem začínám, takže googluju a objevuju :-)

Klidně sem piště i ostatní, rád se přiučím a stáhnu.
o 06.10.2011, 22:04 | Ghofig
Mr.Scully:
diky. polovinu cca mam, ael ostatni zkusim...

mmch co mate na navigaci? ja ted druhy den testuji google navigaci a chova se ponekud svehlave :)
nema problem jet na jeden konec mesta, tam zjisti, ze tam dana ulice neni, da otocku a jede zase pres pul mesta jinam :)
nebo ze by mohlo existovat neco jako objizdka a uzavrena cesta to uz je naprostej luxus. dneska se snazil 25km me presvedcit, ze cestou, kterou vede objizdka fakt jezdit nemam :)
o 06.10.2011, 22:06 | LukeFab | Upraveno: 2011-10-06 22:08:06
tady se koukni,dobrej seznam [ Link ]

jinak nejlepší navigace je od Sygic,nic lepšího sem zatim neměl
o 06.10.2011, 22:15 | CRK | Upraveno: 2011-10-06 22:24:38
google goggles

starší, ale docela dost lidí nezná a je to i na iPhone a widle, ale jmenuje se to snad jinak...
o 06.10.2011, 22:20 | koren
opera
meteoservis
convertor
igo
locus
gps test
ireader
ezpdf reader
brightness toggle
total commander
bluetooth gps provider
setting profiles
torch
titanium backup
o 06.10.2011, 22:24 | koren | Upraveno: 2011-10-06 22:24:48
co pouzivate na IM? NECHCI si vytvaret nekde dalsi ucet, takze neco jako IMO IM, ktery mi bohuzel nefunguje:-(
o 06.10.2011, 23:14 | Mr.Scully
koren - proklínám tě, teď jsem kvůli tobě utratil další tři kila v android marketu :-D
o 06.10.2011, 23:42 | Prady2
taky mám android teprve chvíli a první co mě na Marketu překvapilo - doopravdy potřebuju i antivirus? stáhnul jsem si AVG spíš jen tak pro jistotu... (člověka to trochu uklidňuje, když mu to napíše po instalaci nějakýho programu, že je kontrolován antivirem:D)

co ještě doporučím tak jsou:

čt24
lunchtime.cz
MHDroid
mapy.cz
c:geo opensource
o 06.10.2011, 23:51 | patryck
na IM je super Meebo
o 06.10.2011, 23:54 | patryck
tady je seznam mých:
Nejjasnější svítilna
Google Maps
Meebo
Facebook
Shazam
Evropa2
Wallpapers
Photoshop
Dropbox
Opera
Lookout (skvělej antivir!!!)
Ringdroid
Google Docs
Google Překladač
Astro
Pubtran
Adobe reader
Album art grabber
Sygic Aura (best navigace!!!)
Barcode scanner
o 07.10.2011, 00:09 | koren
napada me, byl by zajem o "cyklomapu" prahy a okoli pro locus? je to vydraxlovany odsud [ Link ]

nejak mne jiz pripraveny mapy neoslovily, takze jsem vytvoril svoji. presah cca mnisek pod brdy vs kralupy. je tam fura vrstev - rozumeno meritek (ne jen par jako u tech co jsem nasel ke stazeni). praha ma i to nejpodrobnejsi, takze vyuziti i jako offline mapa s nazvy ulic.

chce to nekdo?
o 07.10.2011, 07:47 | Bucci
gratuluju, já teď prodal Desire a přežívám "nuceně" na WM... a nejradši bych ten telefon prohodil oknem...

hlavně nejdůležitější rada:

NEPOUŽÍVEJ ŽÁDNÝ TASK KILLERY, NEBO APP KILLERY - Droid ve verzi 2.2+ (tzn. i tvoje 2.3) má luxusně propracovanej systém uvolňování místa v paměti a zavírání aplikací,
tyhle aplikace ti navíc můžou způsobit nefunkčnosti jiných aplikací nebo widgetů

co se týče launcheru - doporučil bych taky LauncherProPlus (stojí asi 3 U$D takže to neni žádný peklo)
o 07.10.2011, 08:05 | Yawor
Bucci je rychlejší. Probůh, app killery, task killery apod jsou úplně k prdu.

[ Link ]
nebo UTFG...
o 07.10.2011, 09:55 | LukeFab
proč jsou app killery k hovnu?po zapnutí tel se ti nastartuje plno zbytečných app,který tím killneš a máš hned třeba o 50mb ram více.navíc já mám advanced task kille nastavenej tak,aby všechno killnul po 1 hodině a nikdy sem s tím žádnej problém neměl a to jak na všech fw na sgs i sgs2 :-),jinak nejlepší launcher je podle mě launcherpro,ale používám tw 4,5,ptž se ěm líbí průhlednost pozadí v menu aplikací.
o 07.10.2011, 11:00 | Mr.Scully
Blbej dotaz (mám Galaxy S teprve tejden) - jak se dělá multitasking, jak se minimalizuje aplikace a pak se k ní zpátky vrátím? Vlastně doteď nechápu, jestli tlačítko Zpět, resp. Home tu aplikaci ukončí nebo jen minimalizuje - a jak se k ní vrátit.

A pak potřebuju nějakej soft na psaní SMS z počítače - našel jsem akorát MyPhoneExplorer, ke kterýmu jsem instaloval tři prdele driverů, abych ho rozchodil přes kabel (i tak občas spadne a zahlásí chybu) a přes bluetooth mi nefunguje vůbec :-/
o 07.10.2011, 11:37 | LukeFab
zmáčkneš home,tím ji minimalizuješ a jak se chceš do ní vrátít,tak podržíš home a vybereš app
o 07.10.2011, 12:03 | Mr.Scully
LukeFab - díky, to mě nenapadlo :-) Tzn. tlačíko "zpět" aplikaci ukončí, zatímco tlačítko Home ji minimalizuje? Je to rozdíl oproti Symbianu, tam vždycky bylo někde Exit :-)

Takže podle všeho mi neběží žádná aplikace, ale v pozadí mám spoustu widgetů, který mi zabírají tolik paměti, že mi zbyde třeba 50 MB volných - stačí to pro rychlý běh mobilu? Netuším, jak správa paměti funguje. Task Killery mi to vyčistí klidně na 150 MB, ale jestli říkáte, že je to spíš ke škodě, tak je používat nebudu :-)
o 07.10.2011, 13:07 | Bucci
Scully: to tam nesmíš instlaovat 6 půlek balastu... :-) task killer měl smysl u verzí droidu 1.5 a 1.6 od 2.0 to neni ani potřeba
o 07.10.2011, 13:10 | Mr.Scully
Bucci - to víš, no, Android Market je návyková věc, už jsem tam nechal tak litr :-D Všechny ty navigace, aplikace na rozpoznávání hlasu, různé klávesnice, profi kalendáře atd.... peklo.
o 07.10.2011, 13:19 | Bucci
:-) znám a vim... ale nakonec stejně zjistíš, že používáš 6 - 7 aplikací a zbytek ti zabírá místo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4052 sekund.