Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > WTF??? sms

o Navštíveno 928x o
o 05.10.2011, 21:26 | Phitypaldy | Upraveno: 2011-10-05 21:27:54
Co to je za <>?
Dnes mi přišla sms tohoto znění(o pár řádků níž). Nevíte někdo co to je zač? Když dám volat zpět tak mi to ani nezazvoní a napíše nedostupné. Číslo odesílatele je přesně jak píšu dole.
S čp nemám nic společného... ani auta, barák, žadné pojištění prostě vůbec nic.
Je možné, že by to byl třeba omyl? Ale zas to číslo odesílatele mi nejde do hlavy, kdyby se tam šlo aspoň dovolat...

Dobry den, Vase pojistna smlouva c. XXXXXXXXXX byla zpracovana. V nejblizsich dnech obdrzite pisemne potvrzeni. Dekujeme Vam, Ceska pojistovna

odesílatel - od: 16xlomítko n Ceska poj. (nedostupné)

o 05.10.2011, 21:28 | fredy
zavvolej na infolinku a nahlaš tam to číslo smlouvy a zeptej se o co se jedná že ti došla tato sms, operátorka ti řekne víc a určo se to vyřeší....
o 05.10.2011, 21:28 | Midi34
někdo si udělal pojistku a napsal své číslo ve formuláři blbě
o 05.10.2011, 21:30 | Phitypaldy
No ráno tam cinknu, ale proč to přišlo až teď 21:10?? Mají noční nebo co? :-D
o 05.10.2011, 21:45 | webster5
Ahoj, bude to nějaký ojeb neb nám na jeden telefon na fimu přišla ta sms včera. Bylo to četě vodařů, kteří nechávají tel. po šichtě na firmě takže je nepravděpodobné, že by se jich to týkalo. Nechal jsem si ji přeposlat neb mi volali co to je a je to úplně ten samý text.
o 05.10.2011, 21:45 | muSlim
Nemajú nočnú, systémy spracúvajú data/zmluvy kedykoľvek, predpokladám že to teraz dochrústalo tú spomínanú zmluvu a preto to posiela info SMSKou až teraz. Inak ako fredy :-)
o 06.10.2011, 09:33 | Phitypaldy
Takze na čp neeviduji nic pod cislem, ktere mi prislo :-/
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4103 sekund.