Navštíveno 1348x

Muzu poprosit jen klik na tuhle stranku a pak, at dotycny napise zda se mu zobrazuji vsechny obrazky?
Nebo zda mate stejny problem jako ja, kde se nezobrazuji 3 produkty spravne. Viz foto. Kdyztak pripiste i verzi prohlizece.
[ Link ] Diky

Je divne, ze v Mozille to jede bez problemu a vicemene ma problem jen IE.

05.10.2011, 08:52 |
duke Firefox bez problému, IE 8 také, Chrome 14 také bez problému.

05.10.2011, 08:53 |
Wasp Tak u mne Firefox bez problému a IE8 obrázky nezobrazí. :o(

05.10.2011, 08:53 |
Kapka (M)
u me stejny problem..WinXP a IE8 ..snad ti to pomohlo
Kuwa tak to nechapu, me to nefunguje na: kompu v praci, doma, u mlady, u xenonmana, na nootasovi, vsude se pouziva IE :-/
Tak jsme doma dela to proste IE :(
Kazdopadne diky moc.
IE8 nevidim ty stejne jako ty, FF 7.01 OK, opera 11.51 taky OK

05.10.2011, 08:57 |
duke Me to ne IE 8 jede :-)

05.10.2011, 09:05 |
AR IE9 nezobrazí 3obr u rozpěrných tyčí

05.10.2011, 09:07 |
AR a jen takový postřeh, to stránkovadlo je děsné. Trefovat se do takto malých číselek je fakt peklo, chtělo by to udělat nějaky blok kolem nich nebo přímo buttony...
IE 8 všechno jde až na tři obrázky u rozpěrných tyčí
Safari na Pade tak isto ako AR
Nemusí to btw. souviset s verzí prohlížeče, ale s nastaveným kompatibilním modem.
zvedas si navstevnost? .-D
FF 7.0.1
uplne v pohode
AR: jj na tom se pracuje :D Bude to v dalsi fazi uprav. Bohuzel Daryl je stale busy.
Mr.Scully: nefunguje ani jedno prave, dela to jak verze IE8 tak 9.
Kralik: kus :DDD
Rajdlos - že to dělá verze IE8 i IE9 není podstatné, zkoušel jsi u nich přepnout kompatibilní mód (buď zapnout nebo vypnout) a vyzkoušet to v něm? IE se chová dost nevyzpytatelně, kolikrát kompatibilní mód (který by měl zajišťovat kompatibilitu s předchozími prohlížeči) spíš uškodí. U mě se to projevovalo tak, že jsem najednou dostal blank page v neočekávaný moment :-)
Mr.Scully: ano zkousel, o tom jsme psal prave, nefunguje ani jeden mod a to jak v IE8 tak v 9.

05.10.2011, 10:44 |
Mikoň FF 7.0.1. OK

05.10.2011, 10:48 |
Veva Liška 7.0.1. OK :-)

05.10.2011, 11:00 |
Daryl (A)
ad1) obrazky maji nejakou chybu, pres kterou IE proste nejede. Pes bude zakopanej uz ve zdrojovych obrazcich. Bohuzel netusim co to muze byt za chybu. Zkusil bych obrazky preulozit v nejakem foto editoru (acdsee, photoshop, gimp) jestli to neopravi. Zkus treba zdrojovy obrazek, ktery na web nahravas dat sem, co to udela.
ad2) strankovani je zalezitosti grafiky. Takze to nema s tim ze jsem busy nic spolecneho.

05.10.2011, 11:18 |
Zdenek (A)
ad 1) Ano, Daryl ma pravdu. Ty vadne obrazky obsahuji nejake podivne info. Vypada to neco jako EXIF, ale nejak se mi to nezda. Kazdopadne ty obrazky, co jsou zobrazene dobre, tato data uvnitr souboru nemaji. Takze "preulozit" v jinem editoru....
Diky zkusim to opravdu preeditovat v nejakym programu.
A nebo to udelat nacisto a elegantne a vyresit problem na strane administrace eshopu - pri vkladani noveho obrazku a editaci. Exif a podobne informace se daji s trochou sikovnosti oriznout a ukladat pouze vysledny obrazek v korektnim formatu. Vim, ze jsem se s tim pral i na nasem eshopu.
Ono bude rychlejsi to upravit v editoru, dela to ca 10-15 obrazku.

05.10.2011, 13:42 |
DaveX Chrome OK

05.10.2011, 13:57 |
Daryl (A)
prohifi.cz: to jsem zkousel a delalo to spise neplechu. Z desitek tisic obrazku mu to dela u 2 nebo 3 (ktere ma rozkopirovane u vice produktu). Takze tohle bude easier way.

05.10.2011, 19:18 |
JA firefox 7 v pohodě...

05.10.2011, 19:21 |
petis jj Opera cajk.
;-) skontroluj si priponu obrazku jestli neni (jpg) velkyma pismenama. Mne se to stalo u galerie kdy mi nektere prohlizece nechteli zobrazovat nahledy a bylo to jen diky tomu ze linkovaly .jpg a moje obrazky mely .JPG .trapne, ale bylo to tak :D

06.10.2011, 06:10 |
Zdenek (A)
Prof: Neni to priponou. Stahnul jsem ty spatny obrazky a kouknul dovnitr do souboru. Fakt je to tim obrazkem a jeho vnitrnim formatem.