Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou videokameru kolem 15 tisíc

o Navštíveno 20462x o
o 04.10.2011, 00:59 | Mr.Scully
Je tu nějaký expert na současnou nabídku videokamer? Trochu se v tom orientuju, ale ne zas tolik, takže potřebuju trochu postrčit. Požadavky:

- Sony, Panasonic nebo Canon (jiné značky kvalitní kamery neumí), SD karty
- cena cca do 15 tisíc (plus mínus)
- nejdůležitější je obrazová kvalita a kvalitní (optická) stabilizace
- větší zoom (dlouhé ohnisko) velkou výhodou (široké ohnisko naopak asi nevyužiju)
- dobrá kvalita v low light + infrared light - nebo ještě spíš možnost připojit externí infrared (přes patici nebo přes nějaký vstup/napájení...?)
- dobrý interní mikrofon (chci nahrávat rockové koncerty) nebo alespoň vstup na externí mikrofon
- menší rozměry výhodou

Koukám na:
- Panasonic SD600-SD700-SD800 (nevím pořádně rozdíly mezi nima) - úžasná stabilizace, trochu horší low light, zřejmě nejlepší kvalita
- Canon HF M41 - asi nejlepší low light
- Sony HDR-CX360

Asi moc dalších variant není. Vyzná se někdo na trhu a vymluví mi vylučovací metodou některý z výše uvedených modelů? Kvůli nejlepší stabilizaci mě to táhne k těm Panasonicům, ale těch modelů je tam víc a moc mezi nima nevidím rozdíly.

o 04.10.2011, 08:22 | Conan
Poslal jsem ti mail s posledním testem, tak tě to třeba nasměruje ;-)
o 04.10.2011, 09:40 | TUNER
Určitě znáš : [ Link ]
o 04.10.2011, 11:42 | Mr.Scully
Conan - díkes.

TUNER - jj, koukal jsem tam a pak i na tvfreak.cz, kde jsou dobrý diskuse, ale kdo nemá videokameru za 200 litrů, tak je amatérskej lempl a nezaslouží si odpověď :-) Je to ještě extrémnější komunita než u fotografů.

Problém je, že základní parametry si samozřejmě najdu, ale nikde není pořádně vysvětleno třeba to připojení externího reflektoru nebo IR světla nebo prostě čehokoliv přes patici, jak se řeší napájení (někde se to bere z baterky, někde externí atd.). V ČR moc profi recenzí není.
o 04.10.2011, 21:37 | nocarret
mám panáka to osmikilo asi 2 měsíce a nic lepšího mě nemohlo potkat dělá mi jen radost .-)
o 04.10.2011, 22:59 | Mr.Scully
nocarret - a porovnával jsi ti s nějakými těmi zmíněnými modely nebo jsi vzal první, co tě napadlo? :-)

Jak je to s natáčením ve zhoršených podmínkách, umí to infračerveně (takovej ten zelenej mód) nebo jen normálně?
o 05.10.2011, 17:50 | nocarret
nene Pana dělá jako jedinej třísnímač tim pádem pro mě neni co řešit :-)
o 05.10.2011, 17:51 | nocarret
já ti ani nevim, ale točí to fajn, ted jsem jí měl ve Frankfurtu a testoval jsem jak to dává barvy v interiéru a výsledek moc pěknej
o 05.10.2011, 23:39 | Mr.Scully
Ono se říká, že někdy levnější tříčipová může být horší než kvalitnější jednočipová. Mno uvidím, k Panasonicu mě to táhne, ale rozhodnutej nejsem.
o 05.10.2011, 23:48 | Tuner#2
Mr.Scully: Z kamer jsem dost vypadnul, ale vždy platilo, že 3CCD bylo nesrovnatelně lepší za horších světelných podmínek a osobně mě Panasonic v kamerách vždy oslovoval jak stabilizací, tak obrazovým výkonem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3331 sekund.