Navštíveno 1201x

03.10.2011, 07:58 |
bafis jak to ten magor dela ???????????????????????
[ Link ]
normalně polyká a následně vyplivuje. Si na to nekoukal bo co? :)
taky sem cucel,dobrej manik :o)

03.10.2011, 11:56 |
Alííí S pohlcenou kulečníkovou koulí nemluvil, takže počítám, že je po nějaké operaci v krdle/puse a věci si dokáže někde skrýt. Mince v pohodě, s cukrem mě ale dostal. :-)
Jn jestli sito pomatuju vypije sklenici vody sežere cukr.. a vyplivne suchej cukr nechápal jsem..

03.10.2011, 12:17 |
DaveX Já to umím taky, ale jenom jak smíchám vodku s pivem :D

03.10.2011, 12:29 |
Alííí Rybičku jsme teda zvraceli s kámošema do sklenice taky, ale je to humus. On jí vyndá jak novou, respekt.
To Alíí: Tak mě řekni jak v pohodě je vytáhnout ty mince v různém pořadí dle čísel co na nich byly?
Jinak měl dost pohledově zničené zuby, takže trénuje asi hodně :-)
Schejby: Bylo to opačně, sypnul do sebe cukr, poté vypil sklenici vody a nakonec cukr zase v sypkém stavu sypnul Bílé na ruku :-)
[ Link ] ja koukal na tyto holky drzim jim palce.Pocitam ze se dostanou do 10nejlepsich
[ Link ]

03.10.2011, 13:40 |
Alííí Harryp: Jasně že to nedáš hned z fleku, ale to že se bouchá do prsou a hýbe břichem má jen upoutat pozornost jinam než na hubu, že? A když má někdo vymlácený zuby a trochu šikovnej jazyk (vytrénovanej), tak si uložíš mince v hubě na sebe v pořadí 1-5. Pak převedeš pozornost na hýbající se břicho, mezitím si jazykem najdeš tu kterou minci, a děláš dívadlo. Ale jak říkám, zfleku to teď nedá nikdo, kdo to netrénoval. Cukr je ale extrém. :-)
jo ty holky sou taky luxusni(a ne jenom vzhledove)
Seat Power jsou uzasne ve vsem.
dle mě měl v puse nějaký rozpustný pytlík s novým cukrem