Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > velkoplošné foto na zeď

o Navštíveno 2829x o
o 02.10.2011, 12:30 | Šestikule
Víte někdo, kde sehnat velkoplošné foto tapety na zeď? Třeba něco jako tohle. Potřebuji rozměr 260 x 250 cm (šířka x výška) nebo možná ještě lépe 420 x 250 cm

foto k příspěvku  od Šestikule

o 02.10.2011, 12:56 | 323Marty
Že by OBI, Baumax, Bauhaus...
o 02.10.2011, 13:13 | Ravo
jeslti chceš motiv co nikdo jinej nemá (tapety se valí ve velkým a za chvíli to má každej druhej), tak si nech vytisknout svoje foto na plachtu a natáhni ji na rám volně před zeď (reklamky to dělají, kdybys měl seriozní zájem, můžu se ti zeptat cca za týden, až se vrátí kámoška bytová návrhářka z dovolené, ta to používá často...). Pokud uděláš za to ještě nějáký ambinetní osvětlení, tak to bude pecka.
Samozřejmě to bude asi dražší, ale pekelná raketa to taky nebude
o 02.10.2011, 15:08 | Area51
Ravo: To mě vcelku zajímá co píšeš :) Dělám právě byt a řeším barvičky do pokojů a tohle by mohla být velice zajímavá alternativa :)
o 02.10.2011, 15:58 | Mr.Scully
Ravo - tisknout svoje foto je docela odvaha... za prvý musíš bejt dobrej fotograf a za druhý jak to tak počítám, tak někde kolem 20 megapixelů (samozřejmě ze zrcadlovky) to bude vycházet tak na 40 dpi, což je kvalita... no, billboardová, aby se na to člověk díval tak z deseti metrů. Koukat na to z metru, jak jeden pixel má deset centimetrů, to nebude nic moc :-)))
o 02.10.2011, 23:17 | Ravo | Upraveno: 2011-10-02 23:18:11
Nemyslel jsem "svoji" fotografii z foťáku, když se na to necítíš, mraky zajímavých a kvalitních foto se dají koupit na netu (shutterstock, fotobanka.cz atd.)

A kvalita tisku...no nepočítej s tím, že to bude jako Slovanská Epopej detailní i z půl metru, nicméně běžná bilboardová kvalita stačí - obvykle se jedná o nějáký abstraktní motiv a tam zblízka nevadí, že to jsou barevný plochy.
Taky jsem tomu nevěřil a když jsem viděl na vlastní oči jednu realizaci (na stropě místnosti byly jako koruny stromů a v místě slunce bylo podsvětlení) tak jsem musel říct, že je to super, připadal jsem si jako v lese :)
o 03.10.2011, 11:05 | Veva
Ravo: taky mě to zajímá, nemohl bys sehnat nějakou foto, třeba toho lesu? :-) nebo něco z realizace kamarádky...
o 03.10.2011, 11:34 | Dave1984
na aukru toho je dosti

[ Link ]
o 03.10.2011, 12:05 | Šestikule
díky všem
o 03.10.2011, 13:43 | Ravo
Až se kamarádka vrátí z dovolené, tak z ní zkusím něco vypáčit...ale víte jak, je to umělkyně, ve všem má děsnej bordel ;-)
o 03.10.2011, 16:10 | CervinVega
jj, taky jsem byl prekvapenej jak rychle "dojdou" pixely, kdyz chces delat velky format... a pod 70 dpi no way :-)
o 03.10.2011, 16:12 | BATMAN
Na obycejnou tapetu ci plakat se vykasli.
Zkus neco takoveho: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3442 sekund.