Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Jakou plazmu 60ku

o Navštíveno 1401x o
o 01.10.2011, 10:34 | Barthez | Upraveno: 2011-10-01 10:37:07
Tak jsem se konecne rozhodl zakoupit do noveho obejvaku telku. Vim ze tu je spoustu znalcu na telky, tak proto se ptam. Mam jasne zadani a nerad bych se odehnul, tak doufam ze nebude flame jako bejva....

Parametry : ( cenu zatim nebudem zminovat )

60ka
Full HD
Kvalitni obraz
HDMI 1.4
LAN pristup na datove uloziste
USB - nejlepe i format MKV
DVB-T 2ku ( nevim zda uz se prodava )
bezramovku

vic me ted podstatneho nenapada...

Diky vsem za radu...

o 01.10.2011, 12:23 | Pajk
Panasonic neoplazmu.
o 01.10.2011, 18:37 | Barthez
Ok juknu. Diky
o 01.10.2011, 18:44 | Kupinka
hej taky uvažuju tak si tady dovolím dát lin a třeba si nechat poradit jestli za něco stojí - [ Link ]
o 01.10.2011, 22:17 | Tuner#2
Pajk: Ta nevyhoví min. 3 požadavkům, ale jinak super výběr.

Barthez: V podstět nic takového co jsi psal neexistuje...

60ka - no problem
Full HD - no problem
Kvalitni obraz - tady pro domácí použití jednoznačně plazma, LCD nebrat
HDMI 1.4 - to spíš záleží na AV receiveru, zda si bude umět vzít zpětný kanál na zvuk, jinak tu honbu za 1.4 nechápu
LAN pristup na datove uloziste - tohle znamená většinou vyšší řadu a tím zpravidla vyšší cenu za kterou nakoupíš x multimediálnáích center i s HDD. Nesmysl to řešit v TV pokud to má stát víc jak 2tKč
USB - nejlepe i format MKV - opět jako předchozí post
DVB-T 2ku ( nevim zda uz se prodava ) - neprodává a zatím se o tom ani moc nemluví, byť vysílání už v Praze běží. To zas bude nasranejch lidí, co jim nalili v marketu do hlavy, že mají MPEG-4 a přitom si u T2 neškrtnou :-)))
bezramovku - proboha proč? Vypadá to blbě jak vypnuté, tak hlavně zapnuté :-)

o 01.10.2011, 22:37 | walish
T2: Jen trochu OT - ohledne plazmy koukni do nadpisu a odhledne bezramovky to asi zalezi na vkusu kazdeho;) Stejne tak ten kvalitni obraz asi kazdy vnima trochu jinak a kazdemusedi neco jineho. Jinak mas pravdu;)
o 01.10.2011, 22:58 | Kamil07 | Upraveno: 2011-10-01 23:05:54
Mě by zajímalo jakou 55" telku, když nepotřebuju nic, jen koukat na TV a občas na nějaký film.

A co třeba projektor, dá se na to dívat? Díky.
o 01.10.2011, 23:15 | Tuner#2
walish: To jsem přehlédl sorry. Bezrámovka asi pravda, ale některé trendy mě přijdou úplně nesmyslné, stejně tak jako dělat TV co nejtenčí.
o 01.10.2011, 23:23 | Kamil07
Tak mě se třeba co nejtenčí TV líbí. Kdysi jsem si stěnu nastavil sádrošem, aby telka co visela na zdi splynula a vůbec nevyčnívala.
o 02.10.2011, 13:18 | Ravo
Souhlas s TuneremDvojkou ohledně HDMI1.4 a interních MM aplikací (LAN na NAS a MKV via USB)...aby to rozumně fungovalo, tak je telka mnohdy 2x dražší než bez těchto funkcí. Za mnohem levnější peníz se dá sehnat externí box, co bude umět vše líp a hlavně za rok dva půjde upgradovat nebo to nebude tak bolet, když se bude muset vyhodit a nahradit něčím novým.
o 03.10.2011, 09:34 | Barthez
Tuner :

Tak ja budu kupovat AV k DK ( uz jsem to s tebou resil ) a to je pravda ma taky, ale myslel jsem ze by bylo dobre, aby to mela i telka. Je fakt ze mi jde primarne o obraz a full hd. Klidne bych zkousnul u tu 55ku. 65ka se mi zda hodne.. HDMI 1.4 ma i ten AV. Bezramovka je pro me opravdu jen vzhled.

Pochpoil jsem ze Pandak je teda v soucastnosti nej obrazove? Jakej konkretni typ by to teda chtelo...

Diky...
o 03.10.2011, 09:38 | Barthez
Tuner :

Jinak s tou DVBT2kou je to na stiru... Kdy se ma spoustet... Odmitam pak kupovat setobox a telka se mi menit nechce....
o 03.10.2011, 23:36 | Tuner#2 | Upraveno: 2011-10-03 23:36:30
Ano Panasonic je špička, ale 60" nemá a 55" má jen tu nejvyšší řadu, takže platíš nesmysl za zbytečnosti: [ Link ]

Ohledně vysílání, nikdo nic pořídně neví, CT už v tom v Praze testuje/vysílá, ale pokud vím zatím to v TV nikdo nemá.
o 04.10.2011, 07:14 | Barthez
Tak jsem se rozhodl pro panasonika :). Diky moc chlape. Posledni dobou mi radis v kazdem tematu - Diky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3834 sekund.