Navštíveno 1402x

01.10.2011, 10:34 |
Barthez | Upraveno: 2011-10-01 10:37:07
Tak jsem se konecne rozhodl zakoupit do noveho obejvaku telku. Vim ze tu je spoustu znalcu na telky, tak proto se ptam. Mam jasne zadani a nerad bych se odehnul, tak doufam ze nebude flame jako bejva....
Parametry : ( cenu zatim nebudem zminovat )
60ka
Full HD
Kvalitni obraz
HDMI 1.4
LAN pristup na datove uloziste
USB - nejlepe i format MKV
DVB-T 2ku ( nevim zda uz se prodava )
bezramovku
vic me ted podstatneho nenapada...
Diky vsem za radu...

01.10.2011, 12:23 |
Pajk Panasonic neoplazmu.
hej taky uvažuju tak si tady dovolím dát lin a třeba si nechat poradit jestli za něco stojí -
[ Link ]
Pajk: Ta nevyhoví min. 3 požadavkům, ale jinak super výběr.
Barthez: V podstět nic takového co jsi psal neexistuje...
60ka - no problem
Full HD - no problem
Kvalitni obraz - tady pro domácí použití jednoznačně plazma, LCD nebrat
HDMI 1.4 - to spíš záleží na AV receiveru, zda si bude umět vzít zpětný kanál na zvuk, jinak tu honbu za 1.4 nechápu
LAN pristup na datove uloziste - tohle znamená většinou vyšší řadu a tím zpravidla vyšší cenu za kterou nakoupíš x multimediálnáích center i s HDD. Nesmysl to řešit v TV pokud to má stát víc jak 2tKč
USB - nejlepe i format MKV - opět jako předchozí post
DVB-T 2ku ( nevim zda uz se prodava ) - neprodává a zatím se o tom ani moc nemluví, byť vysílání už v Praze běží. To zas bude nasranejch lidí, co jim nalili v marketu do hlavy, že mají MPEG-4 a přitom si u T2 neškrtnou :-)))
bezramovku - proboha proč? Vypadá to blbě jak vypnuté, tak hlavně zapnuté :-)
T2: Jen trochu OT - ohledne plazmy koukni do nadpisu a odhledne bezramovky to asi zalezi na vkusu kazdeho;) Stejne tak ten kvalitni obraz asi kazdy vnima trochu jinak a kazdemusedi neco jineho. Jinak mas pravdu;)

01.10.2011, 22:58 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-10-01 23:05:54
Mě by zajímalo jakou 55" telku, když nepotřebuju nic, jen koukat na TV a občas na nějaký film.
A co třeba projektor, dá se na to dívat? Díky.
walish: To jsem přehlédl sorry. Bezrámovka asi pravda, ale některé trendy mě přijdou úplně nesmyslné, stejně tak jako dělat TV co nejtenčí.
Tak mě se třeba co nejtenčí TV líbí. Kdysi jsem si stěnu nastavil sádrošem, aby telka co visela na zdi splynula a vůbec nevyčnívala.

02.10.2011, 13:18 |
Ravo Souhlas s TuneremDvojkou ohledně HDMI1.4 a interních MM aplikací (LAN na NAS a MKV via USB)...aby to rozumně fungovalo, tak je telka mnohdy 2x dražší než bez těchto funkcí. Za mnohem levnější peníz se dá sehnat externí box, co bude umět vše líp a hlavně za rok dva půjde upgradovat nebo to nebude tak bolet, když se bude muset vyhodit a nahradit něčím novým.
Tuner :
Tak ja budu kupovat AV k DK ( uz jsem to s tebou resil ) a to je pravda ma taky, ale myslel jsem ze by bylo dobre, aby to mela i telka. Je fakt ze mi jde primarne o obraz a full hd. Klidne bych zkousnul u tu 55ku. 65ka se mi zda hodne.. HDMI 1.4 ma i ten AV. Bezramovka je pro me opravdu jen vzhled.
Pochpoil jsem ze Pandak je teda v soucastnosti nej obrazove? Jakej konkretni typ by to teda chtelo...
Diky...
Tuner :
Jinak s tou DVBT2kou je to na stiru... Kdy se ma spoustet... Odmitam pak kupovat setobox a telka se mi menit nechce....

03.10.2011, 23:36 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-10-03 23:36:30
Ano Panasonic je špička, ale 60" nemá a 55" má jen tu nejvyšší řadu, takže platíš nesmysl za zbytečnosti:
[ Link ] Ohledně vysílání, nikdo nic pořídně neví, CT už v tom v Praze testuje/vysílá, ale pokud vím zatím to v TV nikdo nemá.
Tak jsem se rozhodl pro panasonika :). Diky moc chlape. Posledni dobou mi radis v kazdem tematu - Diky.