Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenost stabilizátor koroze

o Navštíveno 4562x o
o 30.09.2011, 21:30 | Robo
Chtěl bych trochu prodloužit "život" svýmu Golf III Variant,bohužel koroze je neúprosná.Máte někdo zkušenost se stabilizátorem rzi např. DINITROL RC800 ?Na něj se dává potom základová barva ? Nechci z něj dělat žádnou leštěnku,prostě jenom něčím přetřít,aby se koroze zpomalila :(

o 30.09.2011, 22:33 | M.a.R.i
A co tenhle odrezovač od Hokra: [ Link ] . A na to dvousložkovou základní epoxidovou barvu od Sincoloru a vrchní dvousložkovej email od sincoloru. Sice je to trošku dražší barva, ale myslím, že to pak vydrž hodně dlouho :). Já to teď budu praktikovat na dodávce, tak jsem zvědavej.

Ten odrezovač je fakt dobrej, nemusí se skoro vůbec brousit, takže odstraníš rez téměř bez námahy a expoxidem plech ochráníš. Přetírat rez je pitomost si myslím.
o 01.10.2011, 06:10 | Robo
M.a.R.i :Dík,kouknu na to,tím přetíráním jsem měl na mysli,že po základové barvě bych to jen přetíral(nestříkal:))
o 01.10.2011, 11:57 | AR
no ja měl doma kdysi nějakou dvousložkovou barvu co dotáhnul tatík z práce. Používalo se to na kontejnery aby nerezly a natíralo se to přímo na rez která se lehce mechanicky odstranila.
Bohužel název nevím, měli jsme to jen ve flaškach ;) ale doma sem to zkoušel na plechu a drželo to krásně
o 02.10.2011, 06:50 | Robo
AR:díky,kamarád má nějakou 2 složkovou základadovku,tak jí zkusím.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3657 sekund.