Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Toshiba Satellite L505-13G vs GTA4

o Navštíveno 1104x o
o 30.09.2011, 14:10 | Tendr | Upraveno: 2011-09-30 14:11:09
Prosím o radu místní pařany, mám tenhle noťas [ Link ] a začal jsem hrát GTA4. Jde o to, že i na střední se mi to laguje, né moc, ale jde to znát a ztrácí to na hratelnosti. Když dám na minimální, tak je to plynulý, ale zase se na to nedá koukat. Dokonce bych řekl, že když to dám na max tak to není moc velký rozdíl jako když to dám na střední detaily. Když použiju možnost detekce hardware a automatický nastavení, tak se to prostě seká a hraje se to šppatně..

1. otázka zní, nemáte nějaký osobní nastavení pro slabší pc aby to nevypadalo hrozně a jelo to plynule? Zkoušel jsem si hrát se vším, s dohledností, s detailama, se stínama, teď to hraju na střední ale jak už jsem psal, občas je z toho sekaná..

2. dotaz, co myslíte, že je na tom noťasu brzdou? Předpokládám, že ta grafika ATI Mobility Radeon HD 5165 (1GB), co myslíte vy?

3. Je-li to zabržděný opravdu grafikou, lze tato nějak nataktovat? Nemám s tím zkušenosti.

Díky za každou radu!

o 30.09.2011, 14:25 | nome
hlavní brzda bude grafika, nataktovat to půjde ale v notebooku se ti to bude velice snadno prehrivat takze taky k nicemu. Mozna by tomu pomohl trosku rychlejsi disk (ssd) ale proste notebook a hry vetsinou moc dohromady nejdou ...
o 30.09.2011, 17:33 | jedla
problém podle mě je v procesoru,speciálně GTA4 vyžaduje čtyřjádro,používá totiž engine,který zatěžuje procesor místo grafiky.taktování procesoru ani grafiky nemá v podstatě žádný vliv na hratelnost GTA4
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3105 sekund.