Navštíveno 1215x

fajn vědět :)
já mám vždycky prdel co mi kámoš pracující v nejmenovanym autobazaru vypráví o jejich "finančních prodkutech" .....
to si tam takhle přišel nějakej mladší widlák a stálo tam starý, hnusný ML270 myslim za 200 a že ho prostě chtěl jen neměl prachy tak odjel už v tu dobu pomalu neprodejnym autem co se rozpadne do půl roka a ani si nespočet že za ty leta co bude splácet ho to v pojištěnim , připojištěnim a havárkem výjde na 450 prej :))
stejně tak že tam měly starou fábku totál holomrd vybydlenou asi za 45k a že obchodník jim řikal že to nemusej platit hned že prej si zbytek daj na splátky a že daj třeba 10 a zbytek doplatěj v malejch splátkách....takže fábka opět neprodejná a po 4 letech jí zaplatěch 90k a rovnou za ní budou moc platit eko likvidaci za tu dobu pokud se jí to auto dožije....
toť nejmenovaný autobazar :)
podle popisu to vypadá na AAA :-)))
smlouvu jakou popisuje nismo jsem viděl dvakrát
jednou byla od Trotiny
když příjde mladej poloblb co je línej číst tak toho využijou
zvláštní je že mi tu smlouvu ani nechtěl ukázat (prostě tuší že něco není dobře)
jen poviný bRUČENÍ placený ve splátkách po měsíci
na obsah do 1850ccm bez bonusů vyšlo snad okolo 10 tis za rok
ale kdo chce kam pomozme mu tam
jinak článek zajímavej
Aaa to nejsou ale asi to budou mit podobny;)
Nismo, reagujes na mail, psal jsem ?
a seš si jistej že si zmáčknul odeslat ? :)

01.10.2011, 21:09 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-10-01 21:13:33
tohle je ve všech bazarech, provizky za úvěry jsou dost motivační pro prodejce :-), na to aby lidi lehce ukecali :-)
To v tom článku, že Cetelem je hodně dobrý to už vím od r. 2004 :-), ta KB je docela mazec, to radši si připlatím těch pár tisíc, ale zase jsem pánem svého auta a ne takové podmínky...
Taky pěkný příklad a bylo to od GE Money Auto:
Renault megane, bylo to v roce 2004, auto někdy z 95 :-D, prodejní cena 50.000,- Kč, akontace 15.000,- Kč a splátky na 6 let, celkově včetně pojištění zaplatil frajer 180.000,- Kč, na smlouvě v pohodě uvedeno RPSN nějakých 40%.
Co stále nechápu a nechápu, jak to, že tohle není lichva??? By mě zajímala detailní specifikace lichvy...
lichva je za nemravných podmínek a většinou okolo 100% navrch
ptal jsem se na to právníka
protože jsem známemu půjčil za 10% navrch a když došlo na placení obrátil, začal vyhrožovat soudy atd.
Nismo, jo 3x treba to padlo do spamu.

02.10.2011, 09:26 |
Chris co sa tyka poziciek, tak ma fascinuje, ako si niekto moze zobrat pozicku z providentu, ved tam je skoro 50% rocne ak nie viac urok :D

02.10.2011, 13:03 |
DaveF provident a podobni maji uroky stovky procent za rok. Jen diky tomu , ze pujcuji max na par mesicu to neni tak videt....