Navštíveno 3987x

nějak se nám doma objevilo tohle stvorení, bohužel není jedno, ale celkem dost kousků, velikost je asi 2mm, jen to leze, ale umí to i rychle lítat.
Jde mi o to, kde se to může brát a jak to učině zabít, dostane se to všude a celkem mě to sere.

To sou takovy ty sraci co dou po vsem v kuchyni asi.... Ovoce nejlip nahnily, mouka testoviny atd....
Podle me jen vsechny odstranit a je klid.... Miva je asi kazdej ale u nas vzdycky narazove objevi se a pak z niceho nic nejsou zase....
Pockej az bude po svestkach :)

30.09.2011, 08:37 |
EM

30.09.2011, 08:42 |
nome octomilka
Tohle je červotoč spížní. Probrat špajzku a chemicky zlikvidovat larvy

30.09.2011, 09:21 |
nome aha tak sem napsal peknou blbost, podle obrazku je to to cervotoc

30.09.2011, 09:51 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-09-30 09:55:26
Jj,maj krovky,dobře lítaj a taky pěkně křupou a množej se jako králíci...přehrabal jsem celej špajz,zlikvidoval nalezence,ale pořád nemohl najít zdroj...a ty ku*vy malou dírkou otevřely knäckebrot v papírovym balení(dovnitř nebylo vidět)a tam měly úplnou líheň...od tý doby je klid..ale trvalo mi to snad 3 měsíce,než jsem na ně přišel.
P.S. Raid a podobný sra*ky na ně fungujou víceméně jenom při "fullcontactu",jinak je to dost omezený..nechtěl jsem si otrávit celej špajz a když jsem to nastříkal na spodní hranu dveří,příp.dolní foch,co je na zemi..tak ráno tam byla vysypaná spousta mrtvol..ale během dne se objevilo zhruba stejný množství živejch.

30.09.2011, 10:00 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-09-30 10:04:54
[ Link ] -někdo tam radí doma použít tu jedovatou dýmovnici..ale upřímně..to bych doma fakt neudělal..Jediný řešení je objevit zdroj,vyhodit a uklidit..
hele to je ono, přesně tak, děkuji pročtu to a něco zítra vymyslím