Navštíveno 4758x

Urcite to tady nekdo nekdy resil. Cim to nejlepe a nejbezpecneji odeslat?
Jak to popripadne zabalit, pokud musim, nejlepe bych to nechtel balit vubec.
A pokud mozno abych to nikam nemusel vozit. Ktera firma prijede jakoby si pro to osobne domu na misto?
Jedna se o cca 5 veci a je to jednomu cloveku. Musi to byt pohromade ci zvlast? Jak se pocita cena za prepravu?
Diky moc za info.
Ja teda nevim, ale jestli to jsou ty veci ala RS6, neni lepsi si pro to dojet? :)

30.09.2011, 08:12 |
JR Nejlip do krabice, pripadne do bublin. Toptrans ti to odveze.

30.09.2011, 09:17 |
CRK bere treba i posta, ale ta je dost omezena vahou a je priplatek za nepravidelny tvar nebo ppl, ale tam snad tvar musi byt pravidelny a snad do 50kg, ale zas prijedou...

30.09.2011, 09:19 |
JR Ppl je omezeny velikosti a posta to rozmrda.
za mě pošta pohoda, používám je víc jak deset let z toho dva roky jsem je používal fakt intenzivně (cca 8-10 balíků denně) hlavně na nárazníky, spojlery, masky apod. a nikdy nic nepoškodili. Teď se i dost polepšili, volají předem, že něco vezou a klidně to dovezou na žádost až odpoledne.
Ale klidně můžeš Toptrans, Radiálka, apod.
já posílal přesně tyto věci radiálkou a supr. Nic nepokurv*li a dovezli do 5 dnů (levnější). Chtěli jen zadělat hrany, ale to je jasné.. Dojeli si pro to

30.09.2011, 14:33 |
Petura | Upraveno: 2011-09-30 14:34:19
jednou jsem posílal nárazník, který sem zabalil do folie, pak různě olepil papírovou páskou a odnes na poštu ...
na nechápavý pohledy za přepážkou nezapomenu, ale bez keců to vzali a doručení bylo OK bez poškození
Ja jednou pres postu posilal zadni viko kufru ze fordu scorpio (klauna), zabalil jsem rohy, vnitrni prostor jsem vyplnil dalsimi dily, aby to bylo lehce pod 30kg a odvezl na postu, no koukali fakt blbe, kor kdyz si pro to museli prijit do "cekarny" protoze to zadnym otvorem neslo prostrcit :D :D

30.09.2011, 14:49 |
CRK To sem právě taky viděl, že na poštu občas nosej odeslat nárazníky (ovšem na hlavní, na jiný by asi taky čuměli...)
posílal jsem kapotu i čelní sklo
českou poštou a taky to došlo
jen to jejich zdražování (neadekvátní službám)