Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada Nokia N95 Classic

o Navštíveno 736x o
o 29.09.2011, 20:35 | Unihero
potřeboval bych poradit, je tady určitě někdo, kdo se hrabe v mobilech..
mám nokii N95 classic, mám problém ten, všechno funguje, ale pak najednou když chci zavolat či odeslat zprávu tak mi klesne signál, a neodešle se a ani se nikam nedovolám...
5x se nedovolám a 1x jo, přitom mám signál stále plný, ale jakmile udělám z jedné výše uvedených funkcí, tak to prostě nejde.
pomohlo by přehrát software? či nějaký jiný postup?
kde najdu antenu ještě?

díky za každou radu, jinak budu muset zakoupit jiný telefon, což bych zrovna moc nechtěl, s telefonem jsem byl nadmíru spokojen...:-)

o 29.09.2011, 23:57 | Knightey-
A jeste se priznej ze to fungovalo normalne, nez jsi se do toho hrabal voe!!! :D
Ze ja ti pujcoval ten TORX :D :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3046 sekund.