Navštíveno 10743x

Ma nekdo zkusenosti osobni nebo zname s klasickym prodejcem v VF prodejne? Na kolik si tam takovy prodejce prijde? Ne v Praze ci Brne ale spis mensim meste. Nejaky fix a procenta ze zisku?

29.09.2011, 20:51 |
nome | Upraveno: 2011-09-29 20:59:12
no podle toho ze na prodejnach v 90% narazis na studaky nebo totalni tragedy tak to asi bude ´´zlatej dul´´

29.09.2011, 22:18 |
TROY ;) předpokládám,že by se jednalo o frenčízu
jako NOME, je tam banda deb*lů
no tipoval bych 15-20
čož je lepší sedět na prodejně ,než jak kokot hákovat na lince v některý z fabrik což já dělám ale sere mě to
a brzo s tím něco provedu
TROY: prese tak. vis o tom neco?

30.09.2011, 11:32 |
TROY Lukas
jo protože pro Vf dělám ;)
Dělal sem na shopu skoro 4 roky Praze. Troy je v kanclu :o)
Midi: se sezením se rozluč. Na Vodafone shopech se jen stojí, aby byli blíž k zákazníkovi. Pěkná blbost, ale budiž. Plat mimo Prahu nevím, ale před 3 lety měli lidi na plný úvazek cca 110,- na hodinu. Já dělal na dohodu o prac.činnosti a měl sem o něco míň. Dělaj se svátky, víkendy (i když to záleží o jaký shop jde).
Ale pravda, že oproti lince je to pohodička, na linku by mě dostali jen za hodně moc peněz. Jako procenta ze zisku se to úplně nedá nazvat, bere se to podle toho na kolik procent jsi splnil a podle toho se pak řídí odměny. Hodně lidí ale odchází s tím, jak to začíná stát za prd. Já začínal, když to byl ještě Oskar a to byla relativně pohoda.
Nebyl obecně Vodafone jednou z firem, která v ČR platí zaměstnancům nejlíp? Někde jsem četl něco o průměrném platu kolem 50-60k nebo co... to pak vyvstává otázka, kolik se platí na vyšších pozicích, když má prodejce jen 15-20k :-)

01.10.2011, 10:04 |
xSam | Upraveno: 2011-10-01 10:04:25
Scully, dneska to už nebude tak horký s těma platama. Vodafone začal hodně šetřit, i na zaměstnancích. Ale alespoň se dá parkovat v garážích, když prodali většinu svého vozového parku:-)
Jinak si myslím, že na prodejně to nebude žádná výhra.

01.10.2011, 12:32 |
Pajk 20 čistýho udělá. Samozřejmě je lepší origo prodejna. Vodafone je nejklidnější operátor resp. nenabízí tolik služeb, takže k zapamatování je toho míň. Bohužel nedávno přešli na novej systém Claudie, tak tam měli trochu bordel, ale to se mohlo už zlepšit. Tak i tak, zkurvenej systém.

01.10.2011, 13:04 |
vypuk Fordik - stát? No taky se mi to zdálo jako blbost u nás ve skladu ač tam lítáme jak idioti po nás chcou to same,... Ale zase na druhou stranu si představ jak příjdeš na prodejnu a tam "zevlí" 3 zaměstnanci u monitoru... ;) To si pak uděláš obrázek...

01.10.2011, 13:35 |
JR 110 na hodinu mi prijdou dobry penize.

01.10.2011, 14:01 |
J0hny kamaradka dela tady u nas ve VF, ale neni to primo jakoby origo prodejna VF ale je tam nakej jinej majitel, ale platove je to na prodavacku a navic na nas kraj hodne slusne, rikala nejnizsi ze mela kousek pod 15000 a nejvyssi 19000, ale pry musi plnit jakysi plan prodat x pausalu a tak, a sou tam i premie za prodany telefon a vetsi castky
o.k. omlouvám se za neznalost -nesedí se tam to jsem nevěděl
mám od každého operátora jednu službu takže když už něco řeším tak pokaždé na jiné prodejně a neuvědomil jsem si rozdíl v tom že u VDF stojej
jako zákazníkovy mi je to jedno
mohli by dělat třeba stojku hlavně když rychle a ochotně vyřídím co potřebuju
i tak je lepší v čistejch hadrech postávat na shopu
než jak robot dělat stereotipní práci spocenej jak hovado
v práci jsem taky často o víkendech a taky v noci
Mr.Scully: ani se neptej :o) Prodejny měli samo nejmíň, to i operátoři si vydělali víc, ale taky byli v práci dýl. V dobách Oskara měla nejvyšší šéfka cca mega měsíčně, to se pak průměr dělá dobře. Jinak opravdu Vodafone začal šetřit i na zaměstnancích. V době kdy sem tam dělal byli velké výhody oproti ostatním operátorům. Nové kvalitní oblečení 2x ročně, každý rok poukázka na boty u Bati za 2tis.,volání zdarma skoro neomezeně včetně netu a mezi zaměstnanci úplně zadarmo, benefity skoro za 20tis. Ale to bylo, dneska je z toho co vím tak půlka.
Z prodeje samotných telefonů jsme toho moc neměli, spíš nic, pokud zrovna nebyla nějaká soutěž, to pak bylo dobrý (já třeba vyhrál prodloužený víkend ve Špindlu, komplet všechno zaplacené včetně večerních párty a koncertu Pehy jen pro nás). Pokud má ale krám jiný majitel a jedná se o franchisu, tak může být něco i z telefonů.
Midi: jasný, jen na tom shopu být 12h a sednout si moct akorát na oběd je celkem zabíračka, když se jinak pohybuješ jen na prostoru prodejny. Mě to po těch letech už celkem začalo na nohách vadit.
Výhoda byla, že Oskar i Vodafone si drželi stejné platy zaměstnanců bez rozdílu kde člověk dělá. Takže v Praze plat průměr, na menším městě pohoda.
fordík tak to já v práci trávím taky 12 hod a taky tu jsou tlaky aby se sedělo co nejmín
a dokonce zmrd tu na nás zkoušel že si zkrátíme oběd max na 20 min. aby byly větší výkony
a musím mít pracovní boty s ocel špičkou
takže na krámě furt lepší než ve fabrice
Nevím, co Vodafone používají za systém, ale byl jsem u nich jednou v životě (koupit si blbou předplacenou kartu za dvě kila), byl jsem jedinej zákazník a čekal jsem cca 90 minut, než to "naťukali do počítače", protože "ten systém je nějakej pojebanej". Moc dojem to na mě neudělalo :-)))