Navštíveno 1082x

29.09.2011, 10:14 |
TROY Mám dotaz na zdejší vlastníky US aut. Jak to s dílama na starý ameriky - konkrétně US verze VW CADDY / G1? Vozí někdo na objednáku? Kontakty atd :o). V čr bez šance/potažmo EU. Potřebujeme některé interiérové díly. Ebay je na tohle zřejmě taky pasé.
predpokladam ze znas, ale simix atd, ale cenovky nic moc :(

29.09.2011, 10:26 |
TROY simix jo,ale to mám pocit,že uměj jen nový auta
Co tim myslis novy? Dily na 15let stary auta jsem poptaval a v pohode...
nebo zkus rockauto.com jestli nahodou neumi

29.09.2011, 10:29 |
TROY tohle je auto vyrobený v roce 1980 :o)
Jo promin, ze to nedocetl, interierove dily :( Tzn. predpokladam bud starsi, nebo nove ve VW... Jinak i rockauto umi golfa z roku 1980, ale EU verzi a spis spotrebak...
Co ofiko zastoupeni VW v US? U Toyoty neni problem kupovat i na starsi auta (jak 1980) orig. dily. a potom to simixem dotahnout.
Podle me Ti simix pritahne cokoliv, ale musis si to sam najit, hledat se Ti s tim nebudou :( A pocitej pres simix cca 3x ceny v US (u bezny veci treba za 1k) :(

29.09.2011, 16:08 |
TROY spíš starší
simix umí cokoli co se vyrábí na US auta a je jedno že to je rok 1930 nebo 2000.... pokud to někdo dělá tak to simix dotáhne, věc druhá je občas cena která může bejt nesmyslná ale většinou se i přes jejich 200% marži člověk dostane pod běžnou cenu dílu zde.....
rockauto umí taky na starý auta ale zrovna VW to neni US auto takže na to budou mít totální prd...a ty modely stejně u nich budou mít EU vlaječku jakože to neni US..., byl to export s dost odlišnejma dílama ne jen světla a pozičky.... takže bych možná zkusil oslovit němce zdali neuměj ty exportní díly podle čísla dílu dodat či zpětně vyrobit...

29.09.2011, 20:13 |
TROY nismo
já ti nevim,ale na spoustě dílů je napsáno california
simix za mě NE!
mám svou zkušenost, a viděl jsem své... HOVA*A