Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pracovní příležitost

o Navštíveno 20741x o
o 29.09.2011, 00:42 | Antonio | Upraveno: 2011-09-29 00:43:40
Před nějakou dobou jsem spustil slevový portál a potřeboval bych sehnat nějaké OZ pro Prahu, Brno, Olomouc,... nechtělo by se někomu do toho jít? Nebo nemáte známého, známou? Nejraději bych někoho na dlouhodobou spolupráci, kdo si vyhledá klientelu, bude se o ni starat, ... Dík

o 01.10.2011, 06:28 | Fordik
sorry, musím :o)
[ Link ]
o 01.10.2011, 10:10 | Antonio
nemusis se omlouvat, myslim, ze tento članek neni nic noveho. Abych se vyhnul problemu v prvnim odstavci (chliv prostredi, maserka grcka,...) shanim OZ, aby tam osobne zasel, prostredi zkontroloval, zjistil jestli vubec salon funguje, kouknul na aktualni cenik sluzeb atd. Ono neni problem napsat maila do prazskeho salonu, zavolat tam, mailem poslat smlouvu a nahodit slevu,ale pak se muze stavat, ze ty zakazniky poslu do prostredi, ze ktereho se jim chce vracet. A co se našlehani ceny tyče... Když se mi zda nějaka nabidka nevyhodna, tak ji nekupuju, ne? Jako slevovy server se vzdycky pred uzavreni smlouvy snazim zjistit puvodni ceny sluzeb (vyrobku), at si ze mě nedela <>. Denne mi chodi mailem nabidky se smyslenyma cenama od různých koumáků,ale temeř na ne nereaguji. Když slevovy server nabidne jednou, dvakrat slevu, ktera neni vubec zajimava, tak se zakaznik po treti na ten web uz nepodiva. tim padem nic nevydelam a jen uletim HROMADU penez vysypanou do reklamy... Tak že asi tak. článek cos poslal je pravdivy, nemuzes ale vsechny servery hazet do jednoho pytle.
o 01.10.2011, 11:24 | Monička
Článek zajímavej.. Ale osobní zkušenost ještě nemám..
o 01.10.2011, 11:36 | walish
Antonio: psal jsem mail
o 01.10.2011, 12:26 | Antonio
walish: sorry, dostal jsem se k tomu az ted. mas odpoved.
o 01.10.2011, 16:06 | Nora
těhle serverů je už v ČR okolo 400 a prosadit se bude velmi těžké.

v USA jich je pro srovnání do 100
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3121 sekund.