Navštíveno 3757x

Zdarec,mam takovej lajicky dotaz: jakou rozteč ma mazda MX-5 r.v:99 4x100,nebo 4x114,3??? Diky za spravnou odpoved :o)
rozteč 4x100 a středová díra 54,1mm
pokud bys sháněl kola, stačí říct :-)
Má nabídka přímo v této rozteči zde
[ Link ]
no prave bych chtel poridit tu mazdu a pak resit kola,protoze ta co mam vyhlidnutou ma na sobe 17ky s silene nizkym profilem. Vydel bych to na neco mensiho s normalnejsima pneu na kazdy den..
Diky za nabidku,budu na to myslet.
15 nebo 16 maximalne... :-)

jj KacZaba to je moje predstava..
195/50R15
akorat toto je NA,ty uz koukas po NB
to:KaCzaba NA/NB zatim se v tom moc neorientuju...ale jedna se o ročnik 99
KaCzaba : krásná .. taky jsem uvažoval o NB, ale moc rozdílů tam není a i NA se nechá udělat pěkně.
je to jakoze modely.
NA-mrkacka to mam ja
NB-bez mrkacek
NBFL-facelift NB
NC-ale to uz je jina liga.. :-D
kotass: NA je takova klasika oldschool.NB je taky hezka,ale je o zas takovy jiny.modernejsi auto.porad jsem nevedel jakou.chvili jsem byl rozhodnut pro NB a pak zase NA a nakonec jsem nasel cirou nahodou zrovna bilou a jeste k tomu s 1.8 tak jsem do ni skocil.a vubec toho nelituju.ikdyz investice prekrocili uz dvakrat porizovcku,ale ten rohlik na xichte kdyz to ridim stoji za to :-D
KaCzaba : cos tam všechno od koupě dělal ? Byly to částky vysloveně za údržbu a servis nebo do toho počítáš i ostatní věci (kola, špéra ... cojávímcoještě) ?
kola asi dve sady,novy gumy,potom velkej celohlinikovej chladic,polyurethany,pak nejaky serepeticky kolem motoru :-D aby to lip jelo....jinak v zime asi kuchnu motor,merim ovalitu,a prekrouzkuju a nebo se holt vybrousi,hlava se udela atd...spojka by taky slusela nejaka silnejsi kdyz uz bue motor venku.spera tam snad je.uvidim az budu montovat ty polyurethany v zime.
tim jsem nechtel rict,ze je miata kasicka.to zas ani ne.ale ja chtel tyle veci obmenovat,tak to holt taky je.
jo a jeste fungl nova strecha