Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > DRIVE

o Navštíveno 1089x o
o 28.09.2011, 10:51 | Pajk
[ Link ]

Byli ste už někdo? Já byl včera a jsem v celku zklamaný, čekal jsem víc. Co mě ale ovšem rosekalo je soundtrack!

o 28.09.2011, 10:57 | Kamil
Byl jsem v sobotu a líbilo se mi to. Je to natočený spíš komorněji, ne jako akční film. Kdo čeká dalšího Kurýra bude samo zklamanej. Ten electro soundtrack je fakt povedenej.
o 28.09.2011, 13:11 | Nismo.Power
na filmu sem nebyl ale tak před hodinou sem si náhodou pustil soundtrack a docela zajímavý :)
film dle všech prej sračka tak proto jsem na to ani nešel....
o 28.09.2011, 13:25 | Paczqo
mě se to docela libilo, zrovna sračkou bych to nenazval ale prostě ten film je hodně jinej. A nikdy se tam nestane to co člověk čeká že se stane protože tak se to přeci děje v 98% ostatnich filmů. je fakt že ty chvilky, kdy se na sebe dva lidi divaj je trapné ticho a jen se smějou, by tam nemuseli tolik být ale asi to k tomu patří. každopadně soundtrack super
o 28.09.2011, 13:33 | Dave1984
začátek super, střed normál a konec nic moc, taky jsem čekal více, hlavně po začáteční scéně....
o 28.09.2011, 14:41 | jasisoft
chcel som ist na to do kina ale zo zdravotnych dovodov sa neda, tak som si to cucol v peknej kvalite z netu a dnes sa to chystam pozriet, tak som zvedavy....

pre moralistov - ano som pirat, verejne sa priznavam...
o 28.09.2011, 15:41 | Chris
tiez som chcel ist do kina ale nevyslo, tak som si to pozrel v praci, celkom spoko film :)
o 28.09.2011, 21:21 | vypuk
Oddychovka...
o 28.09.2011, 21:39 | Pajk
Jn, dech moc u toho filmu nezatajíš.
o 28.09.2011, 21:44 | Schejby
Super ono to už vyšlo tak to si v nejbližsí době stáhnu těšil jsem se na něj :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3165 sekund.