Navštíveno 1090x

28.09.2011, 10:51 |
Pajk [ Link ] Byli ste už někdo? Já byl včera a jsem v celku zklamaný, čekal jsem víc. Co mě ale ovšem rosekalo je soundtrack!

28.09.2011, 10:57 |
Kamil Byl jsem v sobotu a líbilo se mi to. Je to natočený spíš komorněji, ne jako akční film. Kdo čeká dalšího Kurýra bude samo zklamanej. Ten electro soundtrack je fakt povedenej.
na filmu sem nebyl ale tak před hodinou sem si náhodou pustil soundtrack a docela zajímavý :)
film dle všech prej sračka tak proto jsem na to ani nešel....
mě se to docela libilo, zrovna sračkou bych to nenazval ale prostě ten film je hodně jinej. A nikdy se tam nestane to co člověk čeká že se stane protože tak se to přeci děje v 98% ostatnich filmů. je fakt že ty chvilky, kdy se na sebe dva lidi divaj je trapné ticho a jen se smějou, by tam nemuseli tolik být ale asi to k tomu patří. každopadně soundtrack super
začátek super, střed normál a konec nic moc, taky jsem čekal více, hlavně po začáteční scéně....
chcel som ist na to do kina ale zo zdravotnych dovodov sa neda, tak som si to cucol v peknej kvalite z netu a dnes sa to chystam pozriet, tak som zvedavy....
pre moralistov - ano som pirat, verejne sa priznavam...

28.09.2011, 15:41 |
Chris tiez som chcel ist do kina ale nevyslo, tak som si to pozrel v praci, celkom spoko film :)

28.09.2011, 21:21 |
vypuk Oddychovka...

28.09.2011, 21:39 |
Pajk Jn, dech moc u toho filmu nezatajíš.
Super ono to už vyšlo tak to si v nejbližsí době stáhnu těšil jsem se na něj :-)