Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Router

o Navštíveno 600x o
o 28.09.2011, 10:35 | Losky
Ahoj, chci koupit nějaký router přítelkyni a asi do 1tis. Já osobně mám AirLive WN-200R a jsem s ním spokojenej. Už ale většinou nikde na prodej není a tak jsem našel tyhle dva a nevím, který by byl lepší. Budou na tom 2 noťasy a max xbox. Jeden má i dvě antény, ale nerozumím, k čemu to je lepší:
[ Link ]
[ Link ]

Osobně si myslím, že ta 300 bude lepší, ale byl bych nerad, abych pak zjistil, že to třeba nepřipojím nebo tak. Děkuji

o 28.09.2011, 11:36 | JR
Ja si myslim, ze domu je to uplne jedno.
o 28.09.2011, 16:18 | Losky
Asi zkusím vzít ten s dvěma anténama:)))))))))
o 28.09.2011, 16:20 | Infernus
čim víc antén tím víc adirouter :-D sorry musel jsem :-D
o 28.09.2011, 16:21 | Losky | Upraveno: 2011-09-28 16:22:10
proto jsem to taky napsal:))))
Je tam rozdíl dvě kila a má mít dvojnásobnou přenosovou rychlost, tak to asi vezmu
o 01.10.2011, 14:45 | endru.ondra
dve anteny jedna prijima druha odesila. Tim padem je rychlejsi prenos dat. Na doma pri vyuziti dvou notasu na raz staci jedna antena, hodne bych se kouknul spiz na kvalitu routeru jelikoz te nemusi drzet signal a vypadavat a radsi jednu antenu. Jelikoz to bude stejne jako cinsky zesiky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6568 sekund.