Navštíveno 740x

Zdravím...chci si pořídit tuhle navigaci -
[ Link ] ale jsem v zahraničí a nevím zda tady budou mít české menu a hlas tudíž se chci zeptat, jestli by se to dalo nějak přehrát nebo něco díky za odp....
Prehrat by to jit melo, ale je to Mio :-) Kup radeji Garmina nebo TomToma :)
nedělá to konkrétně někdo odsaď?? Abych to věděl 100%... A proč rači tomtom nebo garmin?? Kvůli aktualizaci map?
To Mio jde odblokovat a nahrát nejnovější Primo
radsej navigon, garmin alebo tomtom nez nestastne mio. sice mio ide odblokovat ale technicka podpora a servis je mizerny a odblok a aj celkovo navigacia nie vzdy funguje tak ako ma.
předevčírem jsem kamarádovi dělal C710ku, sypal jsem mu do toho iGO8, který si koupil, ale neuměl to tam sypnout - Cx10 neumí mass storage, takže nalejvání přes extra soft, nebylo nutný dělat žádný odblok - původní MioMap je ve skutečnosti přejmenovaná stará verze iGO :-)), tudíž zcela stačí smazat původní MioMap, nahrát iGO a spouštěcí soubor přejmenovat na miomap.exe :-)
Jinak pro nenáročného uživatele proč ne Mio, je to lowend, který funguje, navíc není problém do staršího Mia sehnat celkem levně novou baterku, což u jiných navi není až tak jednoduché
Osobně bych se taky klonil spíše k TomTomu nebo Navigonu;
Garmin je sice super, ale nakopal bych je za "pomalé" USB 1.1 plus příšerně pitomý systém nahrávání map
maresk - ano to platilo u starych mio navigacii, skus si to na novej rade a potom nam napis ake to je jednoduche.... :-)))
garmin je jedina navigacia, kde mam istotu, ze v 5-6 rocnej starej sunke pojdu aj nove mapy... respektive aspon doteraz to vzdy tak bolo. a nahrat ich tam fakt nie je nic zlozite. a pokial to nahravas na SD tak ta pomale usb tiez nemusi trapit
Mio a v něm Igo Primo strčí vaše Garmini a nedej bože Navigony víte kam.Maresk:proč si mu tam nahrával zastaralé Igo8?