Navštíveno 833x

27.09.2011, 16:25 |
Kapka (M)
Chtel bych zkusit nějaký dotykový tablek k PC..na upravu fotek,do programu co kreslim koupelny atd..koukal jsem na nejake tablety Genius
[ Link ] nebo jsem narazil na netu na tohle
[ Link ] u toho druheho se mi docela líbí styl používaní Iphona :-)
co kdo máte reálné zkušenosti s tabletama?díkes

27.09.2011, 19:08 |
Bingi určitě vem Wacom, s tím chybu neuděláš. Taky mám a jsem spokojený. Já mám teda Intuos, ale obecně se bere Wacom jako referenční značka v tabletech.

27.09.2011, 19:32 |
swep presne tak, wacom ma vymazlenou technologii, ja mam bamboo neni uplne spatny ale je maly, intuosy jsou uz lepsi ale porad mas kreslici plochu na stole a koukas na monitor, v praci kreslim na ciniqu coz je referencni rada od wacomu, cena je trochu jinde, ale musim rict, ze nesrovnatelne lepsi, ve vsem. pred 14 dny wacom vydal novy model cintiqu, taky pekna masinka, ale co me se hodne libi za velmi krasne penize je novinka wacom inklinq, ale ten je pro tebe k nicemu
kdyz to shrnu tak bamboo je takova nahrada za mys, intuos je uz na solidni praci, cintiq je profi trida

27.09.2011, 19:34 |
Kamil Jako Bingi a swep - pokud tablet, tak určitě Wacom. Mám stejně jako Bingi Intuos a maximální spokojenost.
nevim, jak to maji ted, ale me na geniusu vadil hrot pera -proste nejak neklouzalo, melo vakl do stran a tak.

29.09.2011, 18:04 |
swep ted ma wacom novou serii bamboo tabletu wireless, par dni od uvedeni to je, wacom tomu posledni dobou celkem dava naprdel
Před pár lety jsem kupoval (ex)mladý a pročítal recenze - určitě ten Wacom, konkurenci válcuje. Já jí koupil asi ten obyčejnej model Bamboo.

30.09.2011, 09:27 |
Kapka (M)
tak jsem nakonec objednat tento Wacom..
[ Link ] dneska ma dorazit tak potom když tak pisnu nejake postřehy