Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zážitek z dovolené

o Navštíveno 1210x o
o 27.09.2011, 09:19 | LUPO
Tak vám musím napsat, co se nám přihodilo na dovolené. Se svoji rodinkou (malé je přes 4 roky a prcek má přes 1 rok + má drahá žena) jsem vyrazil opět autem do Itálie na 14 dní na oblíbené místo. Máme tam vždy pronajatý byt kousek od moře. Pobyt pobíhal dle klasických rituálů. Nejsme zrovna válecí rodinka (i když tak po dvou dětech vypadám, mám břicho jako manželka v 7 měsíci) a tak hodně času cestujeme, den moře den výlet.
Při jednom výletu (dcera sebere každý reklamní leták, co vidí) mi mladá dala do ruky leták se zábavným parkem Gardaland. Odpoledne jsem se s ženou dohodl, že vyrazíme celá rodinka na delší výlet směr jezero Garda. Na čísle z letáku proběhla rezervace pokoje v hotelu Gardaland. Jsem názoru, že si děti mají užít dětství a tak se objednal rovnou pokoj pro princeznu. Druhý den se vyjelo na výlet, cesta byla cca 200 km od našeho bydlení. Vše proběhlo bez problémů, park i hotel pro děti byl jak sen a malého jsme ještě nikdo neslyšel smát se dva dny v kuse (je tam spousta atrakcí i pro roční mimčo). Návštěva mimo sezonu byla fajn, protože nikdo nikde a všechny atrakce jedou na 100%. Hotel a pokoj pro princezny? Malá si připadala jak v pohádce. Prostě celé fajn doporučuji.
Tak důvod proč to celé píšu je ten, že za celou dobu v It. jsem nechápal, že v autech mají všichni nechané navigace, telefony, tašky a spoustu věcí které by už u nás někdo loupnul. V celém zábavném parku lidé u atrakcí nechávají ležet své osobní věci (tašky, kočárky a jiné) a očividně je jasné že nemají strach, že se něco ztratí.
Jaké bylo pro nás překvapení, když jsme po návratu ze zábavného parku do původního bydlení u moře u našich lehátek nenacházela taška s hračkami pro děti. Jedná se o soukromé ježení na podezdívce nad pláží, kde máte zaplacené lehátka se slunečníkem na celou délku pobytu. Tak jsem vyrazil na procházku po pláži doufajíc že najdu hračky našich dětí. Netrvalo dlouho a o kousek dál na pláži pro „všechny“ vidím, jak si nějakej prcek hraje s naším vybavením. Tak přistoupím k pani, která seděla kousek od chlapce a anglický jí říkám, že se jedná o naše hračky. Pani se otočí a zavolá Mariéé pán něco chce, otočím se a tam sedí zlodějka maminka a říká no co je?
Já: to jsou naše hračky
Ona: no a co nikdo si jich 3 dny nevšímal tak jsem si je vzala
Já: kvůli vám nemusím ležet u moře den co den, máme také jiný program, a když tam budou ležet rok tak stále nejsou vaše. Mimo toho že ta pláž je soukromá a nemáte tam ani co dělat.
Ona: no a co nikdo si tam nehrál tak jsem si je prostě vzala
V tu chvilku jsem už začal sbírat naše vybavení a pomalu se „loučil“, vzhledem k tomu že u sebe měla tak cca 3 roky starého kluka držel jsem se ve vší slušnosti i když bych ji nejraději řekl úplně jiné věci. Paní se ani neomluvila a ještě byla drzá.
Celkem jsem s rodinou toto léto pobyl v It. měsíc. Za celou dobu se nám nikde a nikdy nic neztratilo, zda to bylo štěstí či to tak je nevím ale, dokud jsem tam nepotkal Čechy bylo vše pořádku.
Nechápu tu drzost lidí, krást hračky dětem mi připadá už opravdu vrchol, to už by jsem pochopil že mi někdo ukradne spíše navigaci.
Foto přidám odpoledne až budu doma z práce

o 27.09.2011, 09:28 | KFL
Smutný obrázek chování spousty lidí. Poukážeš na chybu nebo divné jednání a ještě se se zlou potážeš. Klasika.
o 27.09.2011, 09:35 | nome
Bohužel mám podobnou zkušenost, cestovali jsme po kanadě a nikde ani smítko pak najednou v lese narazím na hromadu bordelu a hádejte co, obaly od tatranek opavia, konzerva hamé a podobně... pak aby se člověk za hranicema styděl říct odkud je
o 27.09.2011, 09:50 | Kamil
LUPO - bohužel je to tu v lidech tak nějak zakořeněný a bohužel ještě dlouho bude. Spousta lidí tady krade a nejhorší je, že si ani neuvědomujou, že dělaj něco, co je špatný.
o 27.09.2011, 10:02 | Sau
Nijak neomlůvám chování té paní, ale já pokud bych někde viděl věc, co by sa mně hodila a ke které sa nikdo x dní nehlásí, s klidem si ju vezmu taky. Samozřejmě, pokud sa k ní někdo časem přihlásí, bez debat ju vrátím, ale jinak v tom já nevidím problém.
o 27.09.2011, 10:06 | hanx
Jako Sau, možná bych udělal stejnou věc jako paní, ale zase kdyby přišel majitel tak bych se omlouval až do nebe:D
o 27.09.2011, 10:11 | Mr.Scully
Je to jen o lidech, zrovna Itálii bych jako vzor slušnosti fakt neuváděl - proč myslíš, že spousta prodejců z ebaye posílá "worldwide except for Italy" - protože třeba italská pošta krade jako straky a nikdo tam nic nechce posílat a pak to reklamovat.
o 27.09.2011, 10:35 | koren
jako Kamil
o 27.09.2011, 10:47 | CRK
Mr.Scully: aha, tak to sem tam viděl napsaný dost často... Sem naštěstí skoro všechno dorazí i když to neni pojištěný, ale kamery do auta jsou asi lákavý, protože se skoro vždycky nějak vytratěj...
o 27.09.2011, 11:14 | mrazik
Pokud se jednalo treba o lopaticku ci jinou hracku u more, ktera by se tam valela par dnu, svemu diteti bych ji pujcil, ale vratil na misto, kde jsem si ji pujcili - bral bych to tak, ze ji tam nekdo zapomel a muze se pro ne vratit. Holt nekteri lidi nejsou stejni a nekteri jsou proste s IQ trochu nize.
o 27.09.2011, 14:50 | LUPO
Ona se tam neválela byla to taška plná hraček založená mezi dvě lehátka. Jinak vložím pár fotek
o 27.09.2011, 14:51 | LUPO
Tak tady se spalo

foto k příspěvku  od LUPO

o 27.09.2011, 14:52 | LUPO
divoká řeka

o 27.09.2011, 14:52 | LUPO
koutek pro prcky

o 27.09.2011, 14:53 | LUPO

o 27.09.2011, 14:53 | LUPO
tak a to je vše

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3833 sekund.